Ovo ti se gadi?Morticia » wrote:
Meni se glodavci toliko gade da nisam nakon toga mogla ni pogledati taj krevet, a kamoli zamisliti da spavam u njemu.![]()

Ili ovo?

Pa kaka si ti to žemska?!
Ovo ti se gadi?Morticia » wrote:
Meni se glodavci toliko gade da nisam nakon toga mogla ni pogledati taj krevet, a kamoli zamisliti da spavam u njemu.![]()

Ma nisu miševi uopće gadljivi, mogli bi đavla izist...Morticia » wrote:Nemam pojma, mislim da masa žena nema problema s glodavcima.
Meni su neopisivo gadljivi. Strašno.
I to trosis sve odjednom? Ja imam cijeli ovaj godisnjiEuklid » wrote:Sta da ti kazem?
Maslina je neobrana a ima koga da je bere
G.O. 3 tjedna + 20 dana na racun prekovremenih

Za Bozic cu garant biti dezuran.ombia wrote:
I to trosis sve odjednom? Ja imam cijeli ovaj godisnjineplanirano, dio proslog i skupilo se razno raznih 7 dana. Utopija da to uzmem u komadu.
![]()
K tome ne treba ti nista ostati za Bozic?
baja » wrote:![]()
gledali smo nekidan dokumentarac o ekv-u; tužno sve u svemu ali i s nekoliko smiješnih momenata... kako bi mučne bile probe kad bi došli na različitim drogama, onom na spidu sve presporo, onaj na horsu ništa ne može poloviti ..
Unda...cestitam!..a unda » wrote:..kupao sam se. :cher: prvi put ove godine. sad sam dosao s mora. znam da to izgleda i jest prebanalno, ali situacija mi je takva da sam..ne znam..jako sam ono..jel..ka ono..odlicno je okupat se. jest da je bilo penzionerski za popizdit![]()
, od ulaska do boravka, ali opet, neka, bilo kako da je, dobro je.
aj, barem nisam imao sugaman, ko zadnja pickica..
hvala na cestitkama. ne znam, osjecam se kao da mi treba cestitat.karambol » wrote:
Unda...cestitam!
Nego, jesi li ti aktivan clan Lige za boj protiv turizma?![]()
To je jedna od udruga, pokreta, ideja...koja ima moje simpatije iako im to, pretpostavljam, nista ne znaci.
pa to ne bi trebao bit problem. mnoge vrste turizma su ekoloski na razini teske industrije, tj ako se uzmu u obzir neki prioriteti poput bazne ili bazicne privrede, rast, granicni prirast itd, ispada da turizam nema nikakvih pozitivnih efekata u smislu strategije neke ili neke dugorocnosti, takve vrste planiranja, ami bacili sve na tu kartu. mono kartu.karambol » wrote:Franci Blaskovic je utemeljitelj...
Ja bi tuizam proglasio ekoloskom prijetnjom... U danasnje vrijeme se loze na to.
i jedini član. ne prima nikogkarambol » wrote:Franci Blaskovic je utemeljitelj...
Izvoli...a unda » wrote:
mislim, nemam pojma zasto se turizam vec jednom ne proglasi teroristickom aktivnoscu. i to zestokim terorizmom. zadovoljeno je cini mi se dosta uvjeta..
da, da, autenticnost. i to ekskluzivna. da mos poslije pricat. da se vidi konosijerstvo. npr, narucit friganu rizu sa zobi na tecnom istocnokantonskom. u njujorku. u onom posebnom restoranu, ma znas tamo, kad ides od 25. avenije u 38. ulicu, e tamo, pa livo. tako da se poslije ne zna jel si bio u njujorku ili u gvangdzou.ex anais » wrote:
Izvoli.![]()
"Tako turista i terorista - ti blizanački duhovi aerodromskih apstrakcija - pate od identične gladi za autentičnim. "
Svidjelo mi se da je turist parazit. Poše, koji ću ja krasni turistički radnik biti...a unda » wrote: da, da, autenticnost. i to ekskluzivna. da mos poslije pricat. da se vidi konosijerstvo. npr, narucit friganu rizu sa zobi na tecnom istocnokantonskom. u njujorku. u onom posebnom restoranu, ma znas tamo, kad ides od 25. avenije u 38. ulicu, e tamo, pa livo. tako da se poslije ne zna jel si bio u njujorku ili u gvangdzou.
To su prapočeci turizma. Knjigu nemam.preletio sam tekst, na miru cu ga poslije citat, ali primijetio sam da spominje hodocasnike. e, pa da, to jest bio turizam. nadjite knjizu normana fostera..hodocasnici. isti onaj koji je pisao jela iza samostanskih zidina.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests