Uživaj. Rekla bih da voda uopće nije tvoj prijateljVodena » wrote:Šta da sad radim bez vode?????![]()
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
vodena, *ebes domestos, to grize za oci (stovise, imam dojam da mi i zeludac izgrize), probaj sagrotan!
najvolim onaj u prozirnoj boci.
a za finalni touch uzmes onaj iz boce pod tlakom, to mos' i po cipelama spricat'. ima i nesto slicno, a jeftino, u dm-ovoj verziji (doduse, strcaljka nije bas dobra).
nedavno u dm-u neki par ispred mene na blagajni, kupili su nesto sitno kozmetike, nista skupo, obicni gelovi za tusiranje ispod dvajst kuna i tako te prosjecne stvari, fakat je bilo malo toga, plus nekoliko paketa pelena. ceh: 1000 kn.
pa gdje je tu normalan zivot?!
jos ako su dvojke ili trojke?!
a tek sterilizatori, bocice od neskodljive plastike i ostale *izdarije! a grudnjak za mamu? a mast za sise? a mast za guzicu? ona pavloviceva svrbi! *ebote! a ona djecja hrana, ono u bocicama, to ne vredi ni kupovat' ak' ne ides na izlet! *ebena pljacka!
ja im bogami nisam zavidna. zanemarimo sad cinjenicu da ja ne zelim djecu: prestravila sam se kad sam skuzila koliko kostaju *ebene pelene!kukuriku » wrote:moram da rečem da sam vam zavidna na vašoj slatkoj maloj deci.
ja imam prištave tinjejđere.
i ja bi nešto majo, sjatko, balavo, slinavo u kiklji ili majim majim majim trepericama.![]()
na pol sata.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
sagrotan ti drzi mueller. imaju nesto malo i u konzumu, ali nemoj tamo kupovati, puuuno je skuplje.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
*jezebel* » wrote:vodena, *ebes domestos, to grize za oci (stovise, imam dojam da mi i zeludac izgrize), probaj sagrotan!najvolim onaj u prozirnoj boci.
a za finalni touch uzmes onaj iz boce pod tlakom, to mos' i po cipelama spricat'. ima i nesto slicno, a jeftino, u dm-ovoj verziji (doduse, strcaljka nije bas dobra).
ja im bogami nisam zavidna. zanemarimo sad cinjenicu da ja ne zelim djecu: prestravila sam se kad sam skuzila koliko kostaju *ebene pelene!nedavno u dm-u neki par ispred mene na blagajni, kupili su nesto sitno kozmetike, nista skupo, obicni gelovi za tusiranje ispod dvajst kuna i tako te prosjecne stvari, fakat je bilo malo toga, plus nekoliko paketa pelena. ceh: 1000 kn.
a tek sterilizatori, bocice od neskodljive plastike i ostale *izdarije! a grudnjak za mamu? a mast za sise? a mast za guzicu? ona pavloviceva svrbi! *ebote! a ona djecja hrana, ono u bocicama, to ne vredi ni kupovat' ak' ne ides na izlet! *ebena pljacka!
Ma nije to što se tiče troškova tako strašno, ozbiljno.
Ok, priznajem, moja mala je prvo dijete u obitelji nakon 30 godina tako da smo apsolutno sve veće stvari (kolica, krevet, ormar, madrac, blablabla) dobili.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ma dobro, ali deca narastu vrlo brzo te počnu jest hranu za ljude a sukladno istom onda i piškit i kakit u wc školjku ko ljudi.*jezebel* » wrote:ja im bogami nisam zavidna. zanemarimo sad cinjenicu da ja ne zelim djecu: prestravila sam se kad sam skuzila koliko kostaju *ebene pelene!nedavno u dm-u neki par ispred mene na blagajni, kupili su nesto sitno kozmetike, nista skupo, obicni gelovi za tusiranje ispod dvajst kuna i tako te prosjecne stvari, fakat je bilo malo toga, plus nekoliko paketa pelena. ceh: 1000 kn.
edit: za razliku od živina, oni stalno jedu hranu za živine.
Nek(v)arljiva.
ja sam zapravo frustrirana jer volim fruteke i kasice, a tako su mali i precijenjeni. k'o onaj usrani monte.
*jezebel* » wrote:ja sam zapravo frustrirana jer volim fruteke i kasice, a tako su mali i precijenjeni. k'o onaj usrani monte.
E to je istina.
Za bebu je super, al' ja to poklopam u dva zalogaja.
Kašice, ne Monte, Monte mi je bljak.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ja ne volim monte.*jezebel* » wrote:ja sam zapravo frustrirana jer volim fruteke i kasice, a tako su mali i precijenjeni. k'o onaj usrani monte.
od tih kupovnih govanaca volim jedini vindijin tamna čokolada puding. mljac.
Nek(v)arljiva.
jelda?*jezebel* » wrote:mmmmm, vindijin puding... kad osjetim ona njezna glatka rebarca pod jezikom...
taj je jedini takav da ga možeš iskrenut na tanjurić (što je od vitalne važnosti).
ono ostalo sve nješto keljavo i mrljavo. pa KAKI SU TO PUDINGI? KO SE TO USUDI ZVAT PUDINGOM? PUDING , KAD JE LADAN, MORA BIT SAMOSTOJEĆI!!!
Nek(v)arljiva.
ah, brings back memories...again...klonka » wrote: Jesam vam se pohvalila da sam pala s bicikla? Malo sam natučena i modra, a prekrasan dojam upotpunjava i činjenica da sam se jučer pripita brutalno izgrebala na ružin grm dok sam ganjala mačku po dvorištu. :najljepša:
ovo si imala u avataru jedno vrime, također nakon pada s bicikla
meg ti je glupa!!! :xlux:
pa ne mora čistit čim uđe u kuću, jebo je ja! namisti joj krevet, operi kupaonu, kuhinju i hodnike i boravke i ostale kupaone i prokleta vrata nek oan čisti. jebemu sve, dolazi u svoju kuću na godišnji odmor od 6 tjedana i drugi joj tribaju čistit.Vodena » wrote:
a jebat ga žena putuje cijelu noć i pola dana do ovdje, kud će još čistit, a inače živi preko 1400 km dalje od mene....zato ti je to tak. I još se čudi kad sam joj rekla da sam jedva čekala da dođem doma s mora jer sam bila umorna od svega....i rekla mi je: Pa ipak je lakše jer ne moraš ići na posao. Kao na godišnjem sam. Rekla sam joj da mi je na moru super zbog mora a zbog svega drugog mučenje. Klinci nemaju ništa od svog komfora i stvari nema bicikla, dvorišta, igrica, prostora, a cijeli se godišnji svede na animiranje djece i muža (kojem je isto pun kufer).
a meni je već dosta toga....kad dobijem na lotu ništa živo neću čistit.
kad si ti išla na uskrs gore na godišnji, jel te dočekala uglancana kupaona, skuvan ručak svaki dan, oprano suđe svaki dan, spiza kupljena...itd? sumnjam da je.
nisi ničija čistačica, a nije ni da im iznajmljuješ svoju kuću pa da gostim atribaš ugađat i čistit itd...
jebote, ne dolaze tebi u goste, dolaze u svoju kuću, nije mi jasno za kog se boga toliko tareš?? na bi da će ti u tih 6 tjedana skuvat 10 ručkova, djecu razvozit na igrališta, treninge, kod prijatelja, kod doktora...itd?
sidi i odmori, nek si sami čiste prozore...neće umrit ako jednu većer odspavaju u sobi sa prašnjavim prozorom.
edit: nisam ni jednog smajlića stavila, čak je bilo nesvjesno. to znači da sam raspižđena
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
hoću ja u pon, nalazim se i s mulicom i klonkom 
pošaljem ti sms kad se dogovorimo, kad tebi paše, možeš i pm.
pošaljem ti sms kad se dogovorimo, kad tebi paše, možeš i pm.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
-
- Information
-