@klonka - sretan rockas
:sladoled na nasipu uz mjesec i zvijezde: :butter keks:
@jez
@vodena - hvala :divno jutro:
dobar jutar svim ostalima
Da, bolnička prehrana. Nemamo frižider pa mi muž svaki dan donese jogurte koje odamh popijem, uz to imam pradajz i voće koje može malo stajati, ali fali mi jušnih jela. Svi moji rade i ne mogu mi nositi kuhano, tako da mi je probava zaštekala. Probat ću lan, već sam čula da je dobar.Morticia » wrote:Zašto jedeš samo to?
To je bolnička prehrana?
Nismo se baš naslikavali zadnjih mjesec dana.
Velika joj je, bit će joj taman za iduće ljeto.Tupelo » wrote:
Nismo se baš naslikavali zadnjih mjesec dana.
Nismo stigli od silnih odalazaka na hitnu.
Bez zajebancije, od 13.06. sam više vremena provela u bolnici/na hitnoj nego doma s djetetom.
ovaj vikend ćemo se primiti aparata.
Također, nisam ni ja bubu dugo vidjela. Bajicu sam vidjela u onoj kikljici, a bubu nisam.
Hoćem i bubu.
eto. znala sam da je bolje bit lijen.Vodena » wrote:Kurac zna.
Njemu je to sve normalno jer tak nam je već više od desetljeća. Svake godine isto. Iznimka su bile godine gradnje kuće i renoviranje kuće od svekija. I to sam sve obavila trudna i sa malom djecom. Sama.
a jebat ga žena putuje cijelu noć i pola dana do ovdje, kud će još čistit, a inače živi preko 1400 km dalje od mene....zato ti je to tak. I još se čudi kad sam joj rekla da sam jedva čekala da dođem doma s mora jer sam bila umorna od svega....i rekla mi je: Pa ipak je lakše jer ne moraš ići na posao. Kao na godišnjem sam. Rekla sam joj da mi je na moru super zbog mora a zbog svega drugog mučenje. Klinci nemaju ništa od svog komfora i stvari nema bicikla, dvorišta, igrica, prostora, a cijeli se godišnji svede na animiranje djece i muža (kojem je isto pun kufer).Morticia » wrote:Isuse, Vodena, ja sam se samo od čitanja razbolila.
Pa zašto ti ne pomogne muž i svekrva?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests