Bios » wrote:Kad mi se ugasi auto, rasplačem se.Prestrašno. Ako ikad uspijem položiti vodim instruktora na janjetinu. Zaslužio je.
isuse poše ajvi, popij nešto prije nego odeš polagat!
a jaMelody » wrote: Ma ko je to meni sentimentalan![]()
Znate, ne sprečava nas ništa da zatrolamo ŽK jednog dana :đavoljaodvjetnica:![]()
A ja jedva čekam 08. mjesec da zbrišem u planinu.baja » wrote:ja te vaše vodne i podvodne nećem da gledam
kladim seMorticia » wrote: Vjerujem da ćemo nakon nekog vremena popizditi i platiti radnicima da to obave, ....
Kad si ti to nas zvala?
I ne samo tamo.Morticia » wrote:Ja već dulje vrijeme ponovno trolam po ŽK-u.
Čestitam i sretno.Morticia » wrote: Inače, osim sreće što vas sve vidim sretna sam još i zbog činjenice da smo se jučer dogovrili oko renovacije/adaptacije starine u Fužinama tako da postoji realna mogućnost da kroz nekih 100 godina tamo konačno dobijemo poštenu vikendicu.![]()
Još me više veseli to što krećemo u radove sami.![]()
baja » wrote: kladim se : D
moj svekar se uvrijedio kad sam nakon njegove dvomjesečne, umjetničke avanture izrade spiralnih stepenica, pozvala majstora![]()
fužine su diiiivne
Pa dobro, ali barem sam poštena i sama se prijavim.Nica wrote:
I ne samo tamo.
...i da joj rečeš kome da šalje tikve kad rode?doli ću krajem idućeg tjedna al' zadržavam se taman toliko da izljubim majku i da se bar jednom posvadimo
zato sam se ja zbližila s tejsi*jezebel* » wrote:nekretnina u fuzinama? mozda bih se mogla malo zbliziti s tom morti iako mi je groz... sta? joj oprostite, malo sam naglas razmisljala...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests