Zašto svi kod kojih idemo na rođendan speku janjetinu ili prasetinu, a ja na jedem ništa od toga?
Možda Murphy?
Idem sad...moram, imam mnogo toga za radit. Pusaaaaa
biće da je to zato što se njima gadu leševi životinja.baja » wrote: aha
to sam ja pitala jednog veganca pa se kiselo nasmijao
btw, jutros mi se na semaforu ugasio auto![]()
u moju obranu; auto je posuđeni, stara raga na plin
jestkukuriku » wrote: a njima su lešine problem. mnijem.![]()
Ma ko je to meni sentimentalanMulica » wrote:
da :cerek : trolanje petkom :cerek : melody u besparici, tejsi u nesanici, meni se ne uci, meg u besposlici, djevojka u depresiji, ti u nesanici...i onda bi visile na forumu do 3-4 ujutro : cerek: ja sam jednom zalila stolic i sebe visnjevacomti bi se redovito zalila kako bi i ti trolala,al si postala mod pa ne bi bilo ok :rofl : cudno, moderatura nikad nije sprjecavala herp u trolanju
fale mi ti petKi
:emousije: ahhh...memories :tuzni :
Ovako si i ja mislim.kukuriku » wrote:
biće da je to zato što se njima gadu leševi životinja.
mislim, mi svežderi ionako žderemo sve pa napravit samo nešto od svega nije problem.
a njima su lešine problem. mnijem.![]()
A ovako je i kod mene.inače, ne družim se s veganima. ne znam zašto, nije da imadem nešto protiv istih, nego eto, tako mi pao grah.a nemam ni jednog gej prijatelja. jebote, baš sam nekul totalno.

ne moraš lagat, neće se ona ljutitSašenka » wrote: Inače, Tupelo je super...
morali su pokušati, neće sve ići od prve i glatkoNeka ona pajki ljubav mamina i skuplja snagu, da ojača, a onda ćemo neki drugi put ponovno pokušati, sad se treba malo odmoriti
Megalodona » wrote: ne, najozbiljnije. psovala sam im mater bahatu, bezobraznu i bez granica svakim pitanjem.
poslat ću ti mail, samo da se malo smirim jer bi mogla napisat rant![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests