*jezebel* » wrote:a jesam se opet nasrala... oprostite, u stvarnosti nisam toliki davez. vise onako sutim, sutim, pa onda graknem, pa opet sutim... zapravo sam grozna jedino ako zivite sa mnom ili me sretnete u prometu. :ras pa:
erm, imala sam savjetnicu, nije bila plaćena, osim što bi joj platila kavu! jer je ona znala apsolutno sve sve o životu i svijetu, al nije ništa znala o radu i zaradi
'fast food je smrt, jest fast food je fuj, kako se to može jest, pizza je grozna, puna maščobe (!!!), kako možeš jesti burek, fuj vrhnje za kuhanje, fuj maslo, fuj ulje...

ja jedem samo meso, povrće i voće- ugljikohidrati ne tribaju, nemoj to jest.... kako možeš jest sladoled u ovo doba (ljeto, 5 popodne, vraćam se s mora...tebi bi odlično stajale rabtinke s ovim gore, a ovako dole, pa onda se dole malo šire ovako i onda gore imaju ono...a modra boja je ko stvorena za tebe jer imaš talve oči da bi to bilo dobro i onda te otvori i onda kurac palac...nemoj ić na aerobik, on je grozan, samo se uznojiš za kurac, teretana je zakon, ajme supe,r moraš tamo, tamo je sve super, ojačaš kvadricepse na onome i bicepse na ovome i onda sixcepcse onamo...mrzim se kupat na stijenama, tamo mi je grozno, idemo na plažu, to ti je zdravie i za leđa kad ležiš, a pod stijenema je puno trave i svega i šporko bude....kako se možeš mazat faktorom 20? pa to ničem ne služi...i ta marka ništa ne valja..i ulje za sunčanje je očajno, ne koristi to, ja imam maslinovo ulje s mrkvom....imaš strije tu, vidiš? njih riješipš ovako, kupiš ono, košta jeftino, 200kn...ispati se, kupi, sve nestane...'
i tako smo ja i moja druga prijateljica nju trpile neko vrime!

zapravo, dugo vrimena, bila nam je jako bliska jako dugo...10ak godina!

al da se obranim, tek zadnje 3-4 godine ju je pukao neki kurac i sve je o svemu znala! posebno nam je dizalo živce to što je jedno vrime pdoučavala klaićev rječnik, jer joj je to bilo cool...i učila je nove riječi, duge riječi, koje ni sam klaić ne koristi! i onda se počela koristit tim riječima, al onako na silu. izbifla neku rečenicu, neku misao, samo da bi upotrijebila tu neku riječ. i onda smo mi jel bile glupe jer mi nismo znale što to znači!

i onda nas je učila nove riječi. također, kad je upisala faks, pukle su je neke dijetalne spike. pila je nes samo s vodom (

), paštu nije jela, kad bi se šetale čitavo popodne gradom i ogladnile, ja i ova treća bi kupile pizzetu ili nešto, ova bi kupila light jogurt. obavezno light, s 0.01% maščobe (!!!). i prodavala spike kako mi jedemo nezdravo i kako su sve krivi jebeni debeli odvratni amerikanci.
enivej, ni ja ni moja treća prija se nismo čule s njom već 4 godine!
čule smo da je više ne pucaju dijetalne spike, kreme za strije ne kupuje jer joj više nemaju smisla...naime tribala bi rodit uskoro!

faks nije završila, ni ona ni taj njen s kojim je slučajno zatrudnila. tata joj plaća troškove života, ona studira već puno godina, i taj njen. u životu je zaradila 3000kn, ne lažem.