Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ujme! Mislim, nije da tamo nisi djelovao posve iskreno, ali ovo je već priznanje.Euklid » wrote: kad bi ti na ovo isao odgovarat posve iskreno izgubio bi i ovo malo kredibiliteta kojeg eventualno imam...
Pa ti briješ na čare bare!
Ajme, odmah gorak okus. Gorčina i težina. K'o da si gledao previše hrvatskih filmova.Euklid » wrote: Gorak je kruh preljubnika/ca.
A jos konstantno trpe osudu obitelji, okoline, prijatelja, nepoznatih ljudi s foruma...
Ma kakav gorak okus. Jebi i ne drami.
Pok svima!
Nije ona mogla dočekati slijedeći VOL gutanja, nego je zapišala ovaj koji je njena mama otvorila 
Jel ti uživaš na moru? Ovdje se naoblačilo, što meni paše, jer je u bolnici užasno vruće, a nemamo frižidere ni klimu pa si ne možeš ni neku hranu donijeti, sve se pokvari.

dejzi » wrote:Mrvica. Joj.
Tko bi rekao prije da ću se toliko veseliti jednom mikrodrekecuBios » wrote:Mikrodrekec..
Baš je mrvičak, dobila sam jabuku za klopu tu i gledam tu jabuku, moja mrvica ima glavu manju od te jabukeklonka » wrote:Awič.Mrvičak naš : love: i Sašenka : cerek:
Life is short. Smile while you still have teeth.
- Megalodona
mala mrva
baš mi je drago, sašice, stalkam te po inernetsima

baš mi je drago, sašice, stalkam te po inernetsima
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zalij i zenu i Margaritu i presadi biljePero wrote:Evo stigao. S metvicom. Bilo nekih problema sa internetom, ali sad je riješeno. Sad moram dovesti u red metvicu i lavandu. Kupao se noćas, more je baš toplo.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Rekao je moj stari da sam bila manja od male pive kad sam se rodila. Zvali su me točkica. I još me ima. Pusa, hrabre ste vi cure.Sašenka » wrote:Pok svima!
Baš je mrvičak, dobila sam jabuku za klopu tu i gledam tu jabuku, moja mrvica ima glavu manju od te jabuke
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A eTea Tree » wrote: Ujme! Mislim, nije da tamo nisi djelovao posve iskreno, ali ovo je već priznanje.![]()
Pa ti briješ na čare bare! :lux:bo:
Zapravo sam se dosla razveseliti drekecu i reci sasenki nek uziva jos to malo vremena dok je mali.
Pa vidim ja dosta vas je tu bilo nedonoščad
Pokič, idem se izdajati.
Trebala sam roditi tek u 10.mj., ali mrvica se požurila i došla ranije.Silajn » wrote:Ajme, pa kud prije?![]()
Sašenka, mislim da se sjećam kad si zatrudnila; pa Mrvica će me ovim tempom prerast uskoro
Pokič, idem se izdajati.
Life is short. Smile while you still have teeth.
meni je tako težak tjedan, i upravo si ga uljepšalaSašenka » wrote:Nemerem čitati zasotatke, jer moram ići gnječiti cice, počela sam se izdajati jučer i sad mrvica papa moje mlijekoSamo da vas nabrzaka pozdravim
Moja mrvica je jučer napokon propiškila kako spada, a danas je kakalaTako sam ponosna na nju
Sad ima mikro pelenu zamotanu, ali njoj je turbo prevelika
jako, jako mi je drago zbog vas.
ako ti išta znači, moja kumčad je rođena u 32. tjednu, i ispada da prematurusi šišaju ove koji se rode na vrijeme, napreduju luđački, dobijaju na kilaži, rastu i bore se za život.
iskreno se nadam da će ova prva tri tjedna proći brzo i mirno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Okupao se. Presadio metvicu. Ima i crnjaka, tequile i bijelog ruma, dakako (za mojito). Lavandu, kadulju, ružmarin, maslinu, smokvu i ostalo da ne spominjem. Ne znam da li kod susjeda obitavaju kakvi gosti kamiondžije iz Poljske ili Češke. Moram se raspitati. 
-
- Information
-