Gdje samo nađe takve goste. baja i Margarita bi samo ležaljku i lavandu. I par kamiondžija.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A hebiga, to je bio jedini nacin koji mi je preostao da se hrvam s nekim ko me nasilno usutkava i demonstrira silu samo zato jer moze.Morticia wrote:
Fakat, al' koji ti je đava bia?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al nema veze, dobro sam im zapaprio.
Samo mi zao zbog dainty, cinila mi se ok cura, spremna na zafrkanciju.
Ah, bilo pa proslo. Idemo dalje, reko bi Prle.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Hoćeš reć, emocijonalno se seksašEuklid » wrote:ovo nisam jos nikad radio,
bjezim pred gostima na wc da bi bacio pogled na forum, djizs
Sakrivala sam se u wc da telefoniram. vic je bio u tome da doma nisu znali da imam mobitel. kupio mi ga je bivsi ljubavnik prije petnaestak godina kad mobiteli nisu bili toliko uobicajeni kao sad.Euklid » wrote:ovo nisam jos nikad radio,
bjezim pred gostima na wc da bi bacio pogled na forum, djizs
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
prije petnaestak godina su bile one cigle. Kak si to skrivala po kući?Margarita » wrote: Sakrivala sam se u wc da telefoniram. vic je bio u tome da doma nisu znali da imam mobitel. kupio mi ga je bivsi ljubavnik prije petnaestak godina kad mobiteli nisu bili toliko uobicajeni kao sad.
Ne nego koliko je velik taj wc (50 kvadrata?) da se ne cuje da netko unutra telefonira?
Jebemti, ja sam tada lovio signal pomoću raznih trikova...Margarita » wrote:i ja i telefon smo mali i tihi bili
Iz zahoda nisam mogao telefonirati bez urlanja umirućeg babuna na mukama...
Svaka čast.
Nemerem čitati zasotatke, jer moram ići gnječiti cice, počela sam se izdajati jučer i sad mrvica papa moje mlijeko
Samo da vas nabrzaka pozdravim 
Moja mrvica je jučer napokon propiškila kako spada, a danas je kakala
Tako sam ponosna na nju
Sad ima mikro pelenu zamotanu, ali njoj je turbo prevelika 
Moja mrvica je jučer napokon propiškila kako spada, a danas je kakala
Life is short. Smile while you still have teeth.
Bravooooo!!Sašenka » wrote:Nemerem čitati zasotatke, jer moram ići gnječiti cice, počela sam se izdajati jučer i sad mrvica papa moje mlijekoSamo da vas nabrzaka pozdravim
Moja mrvica je jučer napokon propiškila kako spada, a danas je kakalaTako sam ponosna na nju
- Euklid
- old school
Aaaaaa, ovo je predivno.Sašenka wrote:Nemerem čitati zasotatke, jer moram ići gnječiti cice, počela sam se izdajati jučer i sad mrvica papa moje mlijekoSamo da vas nabrzaka pozdravim
Moja mrvica je jučer napokon propiškila kako spada, a danas je kakalaTako sam ponosna na nju
Frigas ti ove nase zafrkancije tu OVO JE PRAVA STVAR
kiflica
- Euklid
- old school
kad bi ti na ovo isao odgovarat posve iskreno izgubio bi i ovo malo kredibiliteta kojeg eventualno imam...ombia wrote:
No mene zanima jel ti fakat znas uroke bacat? A one dobre?
- Euklid
- old school
Gorak je kruh preljubnika/ca.Margarita wrote: Sakrivala sam se u wc da telefoniram. vic je bio u tome da doma nisu znali da imam mobitel. kupio mi ga je bivsi ljubavnik prije petnaestak godina kad mobiteli nisu bili toliko uobicajeni kao sad.
A jos konstantno trpe osudu obitelji, okoline, prijatelja, nepoznatih ljudi s foruma...
-
- Information
-