ti si mensaš?Dylan » wrote:A tko je schmokljan?Neki zajebant ili forumski žalopojac?
Ja mislim da si cool kad si nepretenciozan, opušten i kad spontano ispoljavaš svoju ličnost. Jednostavno, kad si neusiljen, casual tip.
Da li su mensaši cool?
Kako to da ste toliko kul?
Nsam, mensaši su, po mom iskustvu, jedna vrlo uska kategorija; neka vrsta asocijacije za grupnu samopomoć. :ne zna. Ja se više uzdam u autopsihoterapiju. Ja sam samo jedan vrlo skroman dečko koji voli Dr Živaga i Anu Karenjinu. Ako sam zastario sa svojim shvaćanjima, molim da mi oprostite.
Kako to? Zar je on neki fiktivni lik? Čini mi se vrlo naobraženim dečkom.Tea Tree » wrote: On zapravo i ne postoji.
Za muziku? Nisam to primijetio. Primijetio sam da se fura na ruske književne klasike, posebno dostojevskog. Očito neki psihoasnalitički trip. : ne zna:Tea Tree » wrote: Ma kakvi. Samo ima dobar ukus za muziku. Nevjerojatno.
Vi mene oraspoložujete; ne znam što je on to radio da se tako gadno nagrdio. meni se ovaj forum čini cool. posebno ženski dio.
Ja sam za to saznala iz nekih izvora pa mi je baš bilo čudno da ima tako dobar ukus.Dylan » wrote:
Za muziku? Nisam to primijetio. Primijetio sam da se fura na ruske književne klasike, posebno dostojevskog. Očito neki psihoasnalitički trip. : ne zna:
A, čuj, i takav odabir glazbe isto ukazuje na psihoanalitičke t(r)ipove.
A kakvu glazbu bira? Meni je recimo ovo savršenstvo.Tea Tree » wrote: Ja sam za to saznala iz nekih izvora pa mi je baš bilo čudno da ima tako dobar ukus.
Zbog čega? Vi ste nametnule temu o njemu. Da se razumijemo, ja nisam schmokljan, ja sam više futuristički tip, on je sentimentalan i nostalgičan.
Kako znaš kakav je on tip? Čitao si njegove postove?Dylan » wrote:
Zbog čega? Vi ste nametnule temu o njemu. Da se razumijemo, ja nisam schmokljan, ja sam više futuristički tip, on je sentimentalan i nostalgičan.
Pa voli on svašta, voli različite vrste glazbe. Meni je nevjerojatno da voli EBM ili bar ponešto od toga.Dylan wrote:
A kakvu glazbu bira? Meni je recimo ovo savršenstvo.
Koga? dostojevskog ili schmokljana? dostojevski je ostac psihoanalize, na njemu su se napajale veličine poput Freuda; schmokljan; pa ovo malo što sam uspio pročitati o njemu čini mi se kao vrlo autentičan lik.
Pa zašto si baš njega čitao? Šmokija, ne Dostojevskog. Koji je to motiv?Dylan » wrote:
Koga? dostojevskog ili schmokljana? dostojevski je ostac psihoanalize, na njemu su se napajale veličine poput Freuda; schmokljan; pa ovo malo što sam uspio pročitati o njemu čini mi se kao vrlo autentičan lik.
Pa čovjek je očito vrlo naobražen.Tea Tree » wrote: Ja sam za to saznala iz nekih izvora pa mi je baš bilo čudno da ima tako dobar ukus.
Pa šmoki je, koliko sam primijetio vrlo frekventan i popularan na ovom forumu. Ja sam novi kolač.
Pa šmoki je, koliko sam primijetio vrlo frekventan i popularan na ovom forumu. Ja sam samo novi kolač. Ne znam otkud vam poveznica između schmokljana i mene.
Ukazuje, dakako. Što kažeš na ovaj psihoanalitički t(r)ipTea Tree » wrote: Ja sam za to saznala iz nekih izvora pa mi je baš bilo čudno da ima tako dobar ukus.
Uglavnom ne, ja sam izuzetak.Dylan » wrote:
Da li su mensaši cool?
A ni ja nisam uvijek cool, evo sam već neko vrijeme u kurcu, a to uopće nije cool.
Jebiga, to je zajeb buraz. Ti si jedan od rijetkih mensaša koji je cool. Svi ostali mi nekako nalikuju na ikebane - kao da ih je netko oblikovao.judolino » wrote: Uglavnom ne, ja sam izuzetak.
A ni ja nisam uvijek cool, evo sam već neko vrijeme u kurcu, a to uopće nije cool.
Ja sam, recimo, glup ko kurac. Ne kužim ni infitezimalni dio svemira, a nekmoli tamo neke Teorije svega. Koji kurac. Daj mi pivo, Leonarda Cohena, neku senzibilnu djevojku i čitav svemir je moj. Leonard Cohen - Closen Time Ovo ja nazivam Carstvom nebeskim. Živjeli
-
- Information
-