Al to je samo ona prva diploma, nisam još skroz gotova.
Sad se mogu legalno zaposlit u struci. Ihaj.
Pješčana » wrote:Tupelo, znam da nije trenuak jer je najbitnije da ozdraviš.
ali ja bih tužila bolnicu Rebro.
Ma za šta konkretno da tužiMorticia wrote:
Potpisujem.
U ovoj su državi liječnici iznad zakona. Posebna kasta koja ruku ruci mije i čuva si leđa.Morticia » wrote:Pa ja vjerujem da ste vi u pravu, ali isto tako mislim da kada bi ljudi kod nas svi malo više tužili nesavijesne liječnike i zdravstvene ustanove možda bi onda bilo manje ovakvih gadosti.
I baš zato mi se gade i smatram da bi ljudi trebali dići glas protiv toga.kukuriku » wrote:
U ovoj su državi liječnici iznad zakona. Posebna kasta koja ruku ruci mije i čuva si leđa.
Ko masoni, jebate.
dejzi » wrote:Možda ti olakša ozdravljenje činjenica da sam diplomirala.
kukuriku wrote:ja isto ovo što kaže mirza, samo pristojnije.
Pa zato i kažem nek šalje pisma bolnici, ravnatelju, ministarstvu, novinarima, zološkom vrtu...Morticia » wrote:Pa ja vjerujem da ste vi u pravu, ali isto tako mislim da kada bi ljudi kod nas svi malo više tužili nesavijesne liječnike i zdravstvene ustanove možda bi onda bilo manje ovakvih gadosti.
Toliko me ponijelo da sam se uopće zaboravila osvrnuti na tvoj dolazak i obratiti ti seTupelo » wrote:
Gledam samo da što prije ozdravim i što prije počnem biti full time roditelj i nadoknadim sve ovo što smo propustile i što još uvijek propuštamo.
Hvala ti što si mi se obratila.ali » wrote:Toliko me ponijelo da sam se uopće zaboravila osvrnuti na tvoj dolazak i obratiti ti se
Prestanite se slagati sa mnom, dosadni stebaja » wrote: slažem se
zato ih nisam ni tužila
a, ipak, da ih tužimo, možda bi se situacija počela mijenjati....
Tupelo » wrote:
Hvala ti što si mi se obratila.![]()
Mam mi je bolje.![]()
Sličicu sam izignorirala. Odbijam vjerovati da to uopće postoji, a kamoli da itko ikada tako nešto obuva.
Users browsing this forum: Applebot, Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests