Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
dejzi

Post 12 Jul 2012, 12:35

Morticia » wrote:
ŠTAAAAAAAAAAAA????????!!!!!!!!!!! :eek: :eek:

Čestitaaaam!!!! :lux: :Pivo: :tulum: :trio: :xlux:

Al to je samo ona prva diploma, nisam još skroz gotova. :o
Sad se mogu legalno zaposlit u struci. Ihaj.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 12 Jul 2012, 12:38

Kako prva diploma? :misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dejzi

Post 12 Jul 2012, 12:39

Pa bolonjski sistem.
Imaš preddiplomski studij od 3 godine + diplomski od 2.
Nakon ovog prvog si bakalar, nakon drugog si magistar.
Ja sam bakalar. :o
Morticia

Post 12 Jul 2012, 12:40

Aha. :rofl: :rofl: :rofl:

A ideš dalje?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dejzi

Post 12 Jul 2012, 12:41

Neam pojma. Ako se oslobodim stresa tijekom ljeta i smognem snage borit se još dvije godine s njima.

Ma idem, nemrem kurca radit s ovim što imam. Ni guzicu obrisat.
Morticia

Post 12 Jul 2012, 12:44

Uf, zajebano je to.
Kao, padne ti kamen sa srca jer si odvalila te tri godine, dobiješ neku kurčevu diplomu, a onda pogledaš pred sebe i čeka te skoro još toliko. :o

Ali stvarno se sad odmori i opusti preko ljeta, napuni baterije, ne razmišljaj ni o faksu ni o ničemu, otputuj negdje.
Mislim da bi ti to trebalo biti dovoljno za krenuti dalje s dovoljno elana. :top:

Ali sve u svemu, bravo, super si ovo odvalila. :top:
Pješčana

Post 12 Jul 2012, 12:53

dejzi :lux:

tako treba!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ali

Post 12 Jul 2012, 13:25

Dejzi, čestitala bih ti i ja, ali nekako mi se čini da i nije neki povod :D

Umjesto čestitke, želim ti od srca da nastaviš sa studijem i zbilja diplomiraš (ili kako god se to danas zove :S ).

:lux:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Jul 2012, 13:27

@dejzi

Cestitam situaciju

@tupelo

Ne daj se bestijama

@klonka

:w
'if you fall, i'll be there' (floor)
ali

Post 12 Jul 2012, 13:27

Pješčana » wrote:Tupelo, znam da nije trenuak jer je najbitnije da ozdraviš.

ali ja bih tužila bolnicu Rebro.
Morticia wrote:
Potpisujem.
Ma za šta konkretno da tuži :ne zna:

Ne bih mijenjala vlastiti mir za natjerivanje neke zamišljene bolničke pravde* po hrvatskim sudovima za..... ma za ništa :S

*- mislim, čovjek koji je ostao bez noge je jedva uspio dokazati da su ga "nesavjesno liječili", a ni 6 godina natezanja po sudu i bolnicama nije mu još donijelo (financijsku) zadovoljštinu. Za što da ih tuži Tupelo? Za to što se nažalost stvar zakomplicirala pa joj je propao odlazak na more :ne zna:
:zubo:
Jasno mi je što misliš, ali zbilja mislim da nije vrijedno. Nek piše pisma, predstavke......ali tužba bi bila čisti mazohizam, da ne kažem - glupost.

This is not America...sha la la la la
kukuriku

Post 12 Jul 2012, 13:28

ja isto ovo što kaže mirza, samo pristojnije. :o
Nek(v)arljiva.
dejzi

Post 12 Jul 2012, 13:28

Magistriram. :rofl: :rofl:

I nije neki povod, opće ne osjećam da sam nešto postigla. :rofl:
Morticia

Post 12 Jul 2012, 13:29

Pa ja vjerujem da ste vi u pravu, ali isto tako mislim da kada bi ljudi kod nas svi malo više tužili nesavijesne liječnike i zdravstvene ustanove možda bi onda bilo manje ovakvih gadosti.
kukuriku

Post 12 Jul 2012, 13:42

Morticia » wrote:Pa ja vjerujem da ste vi u pravu, ali isto tako mislim da kada bi ljudi kod nas svi malo više tužili nesavijesne liječnike i zdravstvene ustanove možda bi onda bilo manje ovakvih gadosti.
U ovoj su državi liječnici iznad zakona. Posebna kasta koja ruku ruci mije i čuva si leđa.
Ko masoni, jebate.
Nek(v)arljiva.
Morticia

Post 12 Jul 2012, 13:44

kukuriku » wrote:
U ovoj su državi liječnici iznad zakona. Posebna kasta koja ruku ruci mije i čuva si leđa.
Ko masoni, jebate.
I baš zato mi se gade i smatram da bi ljudi trebali dići glas protiv toga.
Tupelo

Post 12 Jul 2012, 13:47

dejzi » wrote:Možda ti olakša ozdravljenje činjenica da sam diplomirala. :raspa:
:rofl: :rofl: :rofl:

kukuriku wrote:ja isto ovo što kaže mirza, samo pristojnije. :o

Je, Mirza je u pravu.
Moje komplikacije nisu ništa neviđeno za perforirano slijepo crijevo.
Liječnici su fulali samo kad su me prvi put otpuštali iz bolnice tj. kad su temperaturu pripisali vađenju drena i nisu obavili daljnje pretrage.
No, to ne mijenja ništa na zdravstvenoj stvari tj. infekciju sam dobila zbog perforacije slijepog crijeva, a ne zbog toga što mi oni nisu izvadili krv.
Ok, možda je infekcija mogla biti brže zaustavljena ili manjeg opsega da nismo izgubili ta dva dana, ali to je sve.
Rečeno mi je da mogu tužiti, ali meni se trenutno s time uopće ne da baviti.
Gledam samo da što prije ozdravim i što prije počnem biti full time roditelj i nadoknadim sve ovo što smo propustile i što još uvijek propuštamo.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Morticia

Post 12 Jul 2012, 13:48

To je razumljivo. :top:
ali

Post 12 Jul 2012, 13:56

Morticia » wrote:Pa ja vjerujem da ste vi u pravu, ali isto tako mislim da kada bi ljudi kod nas svi malo više tužili nesavijesne liječnike i zdravstvene ustanove možda bi onda bilo manje ovakvih gadosti.
Pa zato i kažem nek šalje pisma bolnici, ravnatelju, ministarstvu, novinarima, zološkom vrtu... :rofl: ..... kome god misli da je potrebno.... ali ne može se baš tužiti bolnicu za svaki kurac ikad :ne zna: Pa nismo u američkim filmovima.
Mislim, može se i ovdje ako imaš viška vremena, novaca i manjka ti odlazaka na sud u životu.

Ali realno, kod liječenja se dešavaju komplikacije i šta sad :ne zna: Zato jer nije sve bilo ko po špagi i zato jer su sestre nezainteresirane i zato jer piju kavu umjesto čaja od kamilice pa su nervozne i zato jer liječnik nije dao konjski antibiotik nego samo zečji ili šta već i zato jer se u državnoj bolnici u državi gdje je zdravstveni sustav ne u raspadu nego se već raspao, ne može pod regularno očekivati da za rutinski zahvat dobiješ pasku vrhunskog tima 24/7 koji uz sve ima i kristalnu kuglu a ti si spojen na skener i u svakom trenutku u kontrolnoj sobi ekipa supervizora koja uživo kontrolira rad tvog vrhunskog tima ima pred sobom kompletnu tvoju dubinsku sliku i samo čekaju da neki gumbić (koji označava neki određeni dio tijela) zasvijetli crveno i onda dolazi vrhunskija ekipa koja te preuzima iste sekunde i šalje u posebno opremljenu komoru gdje će se posvetiti tvom izlječenju, makar se "komplikacija" tj. crveno svjetlo odnosilo na oštećenje kože uzrokovano skalpelom pri operaciji :zubo:

Ako je netko nešto konkretno zasrao onda neka odgovara, ali budimo malo i realni.
baja

Post 12 Jul 2012, 14:03

ali » wrote:

Ne bih mijenjala vlastiti mir za natjerivanje neke zamišljene bolničke pravde* po hrvatskim sudovima za..... ma za ništa :S
slažem se
zato ih nisam ni tužila :D
a, ipak, da ih tužimo, možda bi se situacija počela mijenjati.... :ne zna:
ali

Post 12 Jul 2012, 14:03

Tupelo » wrote:

Gledam samo da što prije ozdravim i što prije počnem biti full time roditelj i nadoknadim sve ovo što smo propustile i što još uvijek propuštamo.
Toliko me ponijelo da sam se uopće zaboravila osvrnuti na tvoj dolazak i obratiti ti se :S
Oprosti :o

Eto te :S
Ozdravi brzo :lux:

Jesi vidjela, nekidan sam ti stavila sličicu.
Jel ti lijepa :hekla:
Tupelo

Post 12 Jul 2012, 14:08

ali » wrote:Toliko me ponijelo da sam se uopće zaboravila osvrnuti na tvoj dolazak i obratiti ti se :S
Hvala ti što si mi se obratila. :S
Mam mi je bolje. :rofl: :o

Sličicu sam izignorirala. Odbijam vjerovati da to uopće postoji, a kamoli da itko ikada tako nešto obuva. :crying:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ali

Post 12 Jul 2012, 14:16

baja » wrote: slažem se
zato ih nisam ni tužila :D
a, ipak, da ih tužimo, možda bi se situacija počela mijenjati.... :ne zna:
Prestanite se slagati sa mnom, dosadni ste :mad: :S

Ma i ja sam za tužbu, dapače. Ali onda kad je postojao stvarno zajeb, propust, nemar, greška..... ako je netko za je ba o i nije radio svoj posao kako treba.

Ali ništa se ne bi promijenilo ako bi se počelo tužiti za apsolutno svaki tj. neosnovani kurac. Neka razlika u procjeni kod razmišljanja što je osnovano, a što nije, bi morala postojati kod svakog. Neka svijest o realnom :ne zna:
Može se poslati predstavka, žaliti se instancama, tužakati na sve adrese..... sve je to također dozvoljeno ako netko misli da je bio za nešto zakinut. I vjerujem da i to pomaže da se situacija poboljša, ne nužno samo i odmah - sudska tužba.
ali

Post 12 Jul 2012, 14:19

Tupelo » wrote:
Hvala ti što si mi se obratila. :S
Mam mi je bolje. :rofl: :o

Sličicu sam izignorirala. Odbijam vjerovati da to uopće postoji, a kamoli da itko ikada tako nešto obuva. :crying:
:grli:

Bolesna si pa ti neću reći da jebem te ćoravu, nego ću smireno priupitati:

Mirza, smireno: a jesi li kojim slučajem vidjela što piše na tom predmetu :kava:
Morticia

Post 12 Jul 2012, 14:20

:zubo:

~
ali

Post 12 Jul 2012, 14:23

To bi bilo to, za danas sam gotova.

Ova diplomirala, rekla sam joj da joj je to zakurac.
Ova druga jedva živa, nabila i nju i neimanje kvalitetne percepcije pod temperaturom i lijekovima kad su u pitanju moji rebusi.
Ona dvojica željna pažnje, dobili su umjesto toga uvredu.

Život je lijep :S
  • Information