Tko je spominjao bilo čiju ženu?vrrrlet » wrote:
Sramota. To je kao da mi žena ne zna koja vina pijem i kupi mi neki slatki kurac. Pa živite skupa, valjda znaš koje žvake troši, koje čokse voli, koje uloške koristi.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa ak' si može ugraditi sise, može si ugraditi i spremnik s menstrualnom krvlju.blue » wrote: Zašto bi muškarcu kupovao uloške
Ili za skupljanje krvi nakon grubljeg seksa.
Uostalom, što mi imamo ulaziti u njihove razloge?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Tamponi su pak vrlo zgodni u arapskim zemljama gdje nije dozvoljeno piti: gurneš tampon u votku i turneš u guzicu. Vuk sit, koza cijela.
Sjedim na poslu i cerekam se ko bleso
Ajte bok
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Veli sin mami: mama, mama kupi mi olvejs uloške s krilcima
Mama: pa zašto crni sine pobogu?
Sin: pa da mogu letjeti, igrati tenis, trčati s prijateljicama, ići na aerobik...

Mama: pa zašto crni sine pobogu?
Sin: pa da mogu letjeti, igrati tenis, trčati s prijateljicama, ići na aerobik...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Morticia » wrote:Tko je ono tu pričao kako se najbolje napiješ tako da se obriješ na totalno ćelavo i onda si proliješ nešto rakije ili votke po glavi?
Ruski beskućnici imaju varijantu sa sredstvom za laštenje parketa.Morticia » wrote:Tko je ono tu pričao kako se najbolje napiješ tako da se obriješ na totalno ćelavo i onda si proliješ nešto rakije ili votke po glavi?
Neka djeca su umrla od penjanja po drveću. Hoćemo li posjeći svo drveće ili pustiti evoluciji da djeluje ubijajući glup i nesposoban genetski materijal?ali wrote: FYI, od toga su neka djeca umrla.
Nemoj reklamirati![]()
Za to bi se prvo trebao dobro napiti...Morticia » wrote:Tko je ono tu pričao kako se najbolje napiješ tako da se obriješ na totalno ćelavo i onda si proliješ nešto rakije ili votke po glavi?
Penjanje po drveću ima smisao.....errrmvrrrlet » wrote:
Neka djeca su umrla od penjanja po drveću. Hoćemo li posjeći svo drveće ili pustiti evoluciji da djeluje ubijajući glup i nesposoban genetski materijal?
A koja je točno svrha guranja tampona s votkom u sebe?
-
- Information
-