Čula sam nešto sa razbijenim ćupom, al ovo nijesam čula jošte!
Naravno da više nema nikog.
Nica
DHMZ redovno ima netočne prognoze. Boli njih briga.Pješčana » wrote:Prognoza za Zagreb - danas
Vremenska prognoza za Zagreb i okolicu za 05.07.2012
Djelomice sunčanom i nestabilno. Mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina, osobito u drugom dijelu dana. Vjetar slab. Vruće i sparno uz najvišu dnevnu temperaturu oko 32 °C.
Zadnja izmjena 05.07.2012 u 08 sati
ja bih kaznila onog tko ovu prognozu pušta danima na dhmz-u. netočna je!
dobro jutro svima
Ojdi na http://www.yr.no/...ak' ti ne ide norveški klikni na emgleski...Najtočniji koje sam našao do sada...baja » wrote: pa reci nam kakva nas sudba danas čeka
čestitam
bok, NicaNica wrote:Deset dana me nije bilo i nitko nije pitao za mene![]()
kako ste tajnovitikarambol » wrote:
Ojdi na http://www.yr.no/...ak' ti ne ide norveški klikni na emgleski...Najtočniji koje sam našao do sada...
Tko normalan pije mlijeko nakon ribe?Morticia » wrote:Ja mogu pojesti bilo što nakon bilo čega, oduvijek, nikad nemam nekih problema.
Osim mlijeka nakon ribe.
Morti Morti pije ovo...vrrrlet » wrote:
Tko normalan pije mlijeko nakon ribe?

Ja sam danas ujutro u takvom izdanju vidio Miroslava Tuđmana. To dovoljno govori o njemu.Sašenka wrote:Po ovim vrućinama vidjela sam čak nekoliko dedeka koji u podne na 35 C nose sakoe s dugim rukavima![]()
Što ćeš upisati?
Sramota. To je kao da mi žena ne zna koja vina pijem i kupi mi neki slatki kurac. Pa živite skupa, valjda znaš koje žvake troši, koje čokse voli, koje uloške koristi.Euklid » wrote:Znamo i mi muski koji su problemi s uloscima.
Na primjer u sopingu si i nazove te zensko da se pokvarila i da treba uloske.
I ti sad jadan stanes u onaj red s milion raznih vrsta ulozaka i gledas
I gledas
I gledas
I kad neko naidje brzo dignes glavu praveci se da samo slucajno prolazis kroz taj red
I gledas...
i na kraju izaberes krive
vrrrlet » wrote:
Tko normalan pije mlijeko nakon ribe?
vrrrlet wrote:Sramota. To je kao da mi žena ne zna koja vina pijem i kupi mi neki slatki kurac. Pa živite skupa, valjda znaš koje žvake troši, koje čokse voli, koje uloške koristi.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests