Tko ne guta, dobit će ječmenac!
I, kakve su vijesti s ratišta? Što je bojna ČavoBube danas zasrala? Jedan mali ratni zločin na kauču?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
2:2 znači. Pa dobro, s time možemo do finala.
I meni nogice vise.Morticia » wrote: Ona je mala, nogice joj vise, nema se za što primiti.
Nema mi druge nego na tutu.
Edit. Muzikalnu tutu.
gonj špadi
Nisam ja Svima, ja sam Vrlet.Pješčana » wrote:dobroutro svima
nisam se naspavala, vruće mi je.
probudila sam se prerano jer je netko zaboravio da nisam jutros dežurnapa je zvao
Ne kopuliram s navijačima.vrrrlet » wrote:
Sretne su jer prestankom sudjelovanja reprezentacije na Euru rastu šanse za kopulaciju.
A i teorija ti ne stoji. Mislim da su oni sad indisponirani za takve aktivnost. Smežurala im se piša od ovog poraza.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
jučer sam imala priliku slušati vrsne stratege što i kako se trebalo igrati, nevjerojatno na koliko sam ih naišla po hodniku firme, birtije u blizini i susjeda. očito se krećem među nogometnim genijima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ne nego zato što nemam razularenu publiku pod prozorom za vrijeme kopulacijevrrrlet » wrote:
Sretne su jer prestankom sudjelovanja reprezentacije na Euru rastu šanse za kopulaciju.
baš ih je slatko bilo vidjeti sinoć kako pokunjeni idu doma umjesto na školsko igralište, preko puta zgrade, napucavati loptu po kontejnerima
-
Almost Rosey
Nisu ih pokrali, utakmica se izgubila, to na stranu. Ali ja, sa svoga nešto malo nogometnogledalačkog staža, dugo nisam vidjela tako loše suđenje (zapravo, ova tekma nije izolirani slučaj, cijelo prvenstvo je sudački ispod bilo kakve solidne razine).Perzefona » wrote:Ja sam čula da su ih suci pokrali. Zanimljivo, i ja bih to isprve rekla. Iako utakmicu uopće nisam gledala. To je jasno samo po sebi.
Also, Slaven Bilić
zašto?Morticia » wrote:CIJELO PRVENSTVO, ovo i sva slična njemu, je ispod ikakve razine dostojanstva i civiliziranosti.
ne valjda zato jer ostali narodi nisu imali novaca i muda bacati baklje po terenu?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Pješčana » wrote: zašto?
ne valjda zato jer ostali narodi nisu imali novaca i muda bacati baklje po terenu?:mi hrvati:
A je, odvratnjikavo je, džaba Colini naslikavanje za reklame, respect, ovo, ono, kad se događaju pizdarije svejedno. Jebote, eno Rusa, marširaju po Poljskoj, pa kakve su to pizdarije? Mrtav navijač (jel to potvrđeno na kraju?), ranjeni, baklje, uvrede, fašizam, homofobija...
Da je barem, barem problem samo u nama Hrvatima. 
Prije nekoliko stranica unda je spomenuo sve one pobijene životinje, pogledaj onaj pokolj, pogledaj oko sebe...
Ma koma, gadi mi se to sve skupa, gadi.
Gade mi se Mamići, Štimci, Markovići i sva ostala gamad koja na tome tuče ogromnu lovu, a lopine su da nema gorih.
Bitno da jadnici svrše svaki put kad netko zabije GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!
A oni KULNIJI i malo demoliraju i vandaliziraju.
Fuj.
Prije nekoliko stranica unda je spomenuo sve one pobijene životinje, pogledaj onaj pokolj, pogledaj oko sebe...
Ma koma, gadi mi se to sve skupa, gadi.
Gade mi se Mamići, Štimci, Markovići i sva ostala gamad koja na tome tuče ogromnu lovu, a lopine su da nema gorih.
Bitno da jadnici svrše svaki put kad netko zabije GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!
A oni KULNIJI i malo demoliraju i vandaliziraju.
Fuj.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
uh, nogomta u rvata se uopće ne mogu doticat, preodvratno mi je to.
bilić je dugo i izdržao, nek mu je sa srećom.
bilić je dugo i izdržao, nek mu je sa srećom.
-
- Information
-