Ajme, pa sve je zasrala.Morticia » wrote:Ma nije sve zasrala, samo jednom na pod, a dva puta u gaće.![]()
Al' je zato sve ispišala.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Polako, nismo se još oslobodili.
Ne.vrrrlet wrote:
Ajme, pa sve je zasrala.Pa cijeli vikend si dakle ribala govna. I pišalinu. Da li sad stan smrdi kao po mačkama?
![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Moja mama je uvijek znala kad sam kao dijete morala pišati - počela bih cupkati i općenito sam bila nemirnija. A može se i kod malih mačića skužiti, pa ih na vrijeme odnijeti na pijesak. Koji su Bubini signali da joj je sila?
U par navrata je tražila i cupkala, što bi ti rekla, u par navrata se mrtva hladna popišala po podu, a kad joj se kaka se umiri i čučne, ali nije htjela na tutu kad smo je stavljali. 
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Koje joj je opravdanje da neće tutu? I kaj, posere se po podu i ode?Morticia » wrote:U par navrata je tražila i cupkala, što bi ti rekla, u par navrata se mrtva hladna popišala po podu, a kad joj se kaka se umiri i čučne, ali nije htjela na tutu kad smo je stavljali.
A kad piša, skine hlače ili ne?
Kakvo opravdanje? 
Dijete neće, ne pada mi na pamet nasilno je držati na tuti.
Valjda joj je nelagodno, neobično, možda se boji, šta ja znam.
Kad bude spremna sjest će i posrat se.
Ne, ne skine, popiša se u gaće.
Pa dobro, ti joj kažeš da se to radi na tuti, a ona neće. Onda ti kažeš da ako se to napravi na tuti, i da se skinu hlače, onda hlače nisu mokre. Onda ona kaže da hoće imati mokre hlače ili što?Morticia » wrote:Kakvo opravdanje?
Meni je to strašno zanimljivo. Užasno sam bio razočaran kada sam prvi put pokazao pesici kako se ne piški unutra, nego vani, a ona je odmah sve shvatila.
Jbga, očito je tvoj pes pametniji od mog djeteta jer kod nje za sad objašnjavanje ne pali. 
Ne kaže ništa, jbte, ne govori još osim nekih jednostavnih stvari, tj. riječi.
ok, ali zašto onda mičeš pelene, ako još nije spremna za samostalan odlazak na tutu?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A da joj nekako približiš tutu?
Da unutra nacrtaš smajlića, ili da tuta zasvijetli i pušta sretne glasove kad se pokaka u nju, to tata može srediti, on zna s elektrotehnikom.
Ili da i ti nabaviš tutu, i profuraš to kao zadnji hit. Da li ima neka Teletabis emisija gdje Teletabiji kenjaju u tute?
Ili da i ti nabaviš tutu, i profuraš to kao zadnji hit. Da li ima neka Teletabis emisija gdje Teletabiji kenjaju u tute?
Kako to misliš- spremna za samostalan odlazak na tutu?Pješčana » wrote: ok, ali zašto onda mičeš pelene, ako još nije spremna za samostalan odlazak na tutu?
Pa zar misliš da ijedno dijete, prije nego što mu netko pokaže i objasni u roku pola sata samo ide na tutu?
Djecu se na tutu uči, kod nas ovo traje tek dva dana, kod nekih ljudi traje i tjednima.
Vrlete, tuta svira kad se popiša u nju.
I onda se ona veseli.
Ali jbte, dvije godine je pišala u pelenu, pa ne može iste sekunde skužiti što i kako.
Ne kužim vas, ustvari, što vi mislite, kako to s odvikavanjem ide inače, u roku odmah?
O Bozevrrrlet » wrote:A da joj nekako približiš tutu?Da unutra nacrtaš smajlića, ili da tuta zasvijetli i pušta sretne glasove kad se pokaka u nju, to tata može srediti, on zna s elektrotehnikom.
Pa dajte je zamijenite za neko pametnije onda, šta se zajebavaš bez veze.Morticia » wrote:Jbga, očito je tvoj pes pametniji od mog djeteta jer kod nje za sad objašnjavanje ne pali.
Ma džukele puno brže uče i odrastaju. Inteligentnije vrste nauče za dva mjeseca sve bitno, a za dve godine su pravi pravcati odrasli psi.
Osim toga, moja pasica je bila sama na dvanaest sisa, dok Buba ima samo dvije. Nije jadna Buba kriva.
Sereš, fakat su to napravili?
Gdje toga ima? Ajme što sam uzbuđen, moja zadnja tuta je bila žuta i uopće nije svirala kad se u nju popišaš.Morticia » wrote:Nije puno, mislim oko pedesetak kuna.
Ustvari je to super za starce, jer znaš kad obavi, ne moraš provjeravati.
Maleficient, čestitam
I da, nećaci se obožavaju, ja obožavam svih troje od svoje šogi, jako puno se družimo, a najmlađi (ima 2,5 g) obožava mog dragog. Kad dođu k nama ili mi k njima, onda sve moj dragi mora raditi, ne da ništa mami i tati, dakle, dati mu jesti, presvući ga, obuti mu cipele, držati ga... Mali ga baš obožava, kad ga vidi, zaleti mu se u zagrljaj kao da ga nije vidio sto godina
A odvikavanje od pelena, baš su nam prošli tjedan na tečaju pričali o tome, da je pravo vrijeme otprilike kad dijete ima 20 mjeseci. I rekli su nam za te tute koje sviraju i ostalo da to nije dobro, jer dijete treba naučiti da je piškenje i kakanje sasvim normalna fiziološka funkcija i ne treba od toga raditi spektakl. Djetetu nije lagano naučiti kontrolirati nešto što je do sada radilo bez razmišljanja, zato je odvikavanje od pelene proces koji kod većine djece traje i treba vremena da dijete skuži što i kako. Isto tako, ženska nam je rekla da zapravo kad se dijete odvikava od pelena, kad je spremno, da on taj drekec shvaća kao svoj autohtoni proizvod, nešto što mu je zanimljivo i da dosta djece onda izvodi svašta s drekecima (ako ga ne gledaš) - npr. pokaka se pa ga malja rukama
A za tute, mislim da ih neka djeca jednostavno ne vole, npr. mala nećakinja, kad ju je šogi odvikavala od pelen nije nikako htjela na tutu pa je šogi kupila onaj dječji nastavak za wc i mala je to odmah prihvatila, ona je htjela na wc, a ne na tutu.
A odvikavanje od pelena, baš su nam prošli tjedan na tečaju pričali o tome, da je pravo vrijeme otprilike kad dijete ima 20 mjeseci. I rekli su nam za te tute koje sviraju i ostalo da to nije dobro, jer dijete treba naučiti da je piškenje i kakanje sasvim normalna fiziološka funkcija i ne treba od toga raditi spektakl. Djetetu nije lagano naučiti kontrolirati nešto što je do sada radilo bez razmišljanja, zato je odvikavanje od pelene proces koji kod većine djece traje i treba vremena da dijete skuži što i kako. Isto tako, ženska nam je rekla da zapravo kad se dijete odvikava od pelena, kad je spremno, da on taj drekec shvaća kao svoj autohtoni proizvod, nešto što mu je zanimljivo i da dosta djece onda izvodi svašta s drekecima (ako ga ne gledaš) - npr. pokaka se pa ga malja rukama
A za tute, mislim da ih neka djeca jednostavno ne vole, npr. mala nećakinja, kad ju je šogi odvikavala od pelen nije nikako htjela na tutu pa je šogi kupila onaj dječji nastavak za wc i mala je to odmah prihvatila, ona je htjela na wc, a ne na tutu.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Kažem ti, meni je ta tuta super zbog nas, olakšava nam. 
A ne svira glasno, neku luđačku melodiju, onako skroz tiho i smirujuće, čisto da te obavijesti.
Kupila sam joj nastavak za wc, ali mi to djeluje brutalno neudobno.
Ona je mala, nogice joj vise, nema se za što primiti.
Koma.
Što se tute tiče nema problema sa sjedenjem na njoj, ni najmanje.
Niti se buni ili protestira.
Unda.

A ne svira glasno, neku luđačku melodiju, onako skroz tiho i smirujuće, čisto da te obavijesti.
Kupila sam joj nastavak za wc, ali mi to djeluje brutalno neudobno.
Koma.
Što se tute tiče nema problema sa sjedenjem na njoj, ni najmanje.
Niti se buni ili protestira.
Unda.
Što? Oli se udala?Sašenka » wrote:Maleficient, čestitam![]()
Baka ti na dedi nije dobra.Sašenka » wrote:
A odvikavanje od pelena, baš su nam prošli tjedan na tečaju pričali o tome, da je pravo vrijeme otprilike kad dijete ima 20 mjeseci. I rekli su nam za te tute koje sviraju i ostalo da to nije dobro, jer dijete treba naučiti da je piškenje i kakanje sasvim normalna fiziološka funkcija i ne treba od toga raditi spektakl.
Ma ima vremena Morty, samo polako, neka proba s tutom, ako neće ići možete je staviti na taj nastavak. Inače imaš svakakvih tih nastavaka, oni plastični su vjerojatno neudobni, ali moja šogi je imala neki potfutrani mekani pa je taj bio udobniji.
Joj suosjećam, znam da vam sad nije lako, sklonite sve tepihe, a na kauče stavite neke prekrivače
Joj suosjećam, znam da vam sad nije lako, sklonite sve tepihe, a na kauče stavite neke prekrivače
Life is short. Smile while you still have teeth.
Pa dajte djetetu podmetnite ciglu pod wc jebote.Morticia » wrote: Kupila sam joj nastavak za wc, ali mi to djeluje totalno brutalno neugodno.
Koma.
Unda, je li počelo navijanje u tvom omiljenom kafiću? Imaš li baklju?
-
- Information
-