našla sam ih kod djetetine u ormaru
Što vas je danas naživciralo?
[Herp] Ja sam se neki dan doćerala do grada u kojem nikad nisam bila, u drugoj državi, drito do odredišta, bez navigacije, bez ikakve karte, bez plana grada, uz dva stajanja i pitanja za put.Éowyn » wrote:
![]()
Meni nikad nije bilo jasno kako funkcioniraju normalni ljudiKako i na koji način vi znate što je lijevo, a što desno?
Kako zapamtite put kojim ste prošli manje od sto puta?
Ne, zbilja, dosta se dobro snalazim u prostoru. Imala sam na f.hr-u dugačak post sa tips & tricks ako te zanima, moram ga samo iskopati.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Danas sam se opet ozlijedila..ono od prošli put zacjeljuje samo zahvaljujući prirodnom imunitettu i nevenovoj masti iz kućne radinosti, a već sam se jutros sredila ponovo..ovaj put nogu..kliznula sam bosim nogama u moru jer sam nagazila neki klizav kamen , od algi , a držeći u ruci obuću da ne smočim, uspjela sam se sva iskrivit i smočit usput i cipele i suknju i sad me boli ...
kurvanjski avatar, a
završila školska priredba. prtim sintisajzer na leđa, hvatam dva kišobrana, spužvastog morskog psa iz igrokaza, prilazi mi inače mučaljiv i asocijalan roditelj i pita treba li mi pomoć. ne treba, hvala, velim, nije sintić težak, samo malo nespretan. na izlazu iz škole ispadne mi morski pas, nekako se pokušavam prignuti da ga dohvatim, prilazi mi inače veseo i pričljiv roditelj i konstatira da je prizor smiješan. gledam u njegovu obrijanu glavu i iskeženi gebis i skužim da očekuje da se i ja počnem smijati. ako do jučer nisam vjerovala njegovoj bivšoj ženi da je idiot, neka mi dragi bog oprosti
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
blaze » wrote:završila školska priredba. prtim sintisajzer na leđa, hvatam dva kišobrana, spužvastog morskog psa iz igrokaza, prilazi mi inače mučaljiv i asocijalan roditelj i pita treba li mi pomoć. ne treba, hvala, velim, nije sintić težak, samo malo nespretan. na izlazu iz škole ispadne mi morski pas, nekako se pokušavam prignuti da ga dohvatim, prilazi mi inače veseo i pričljiv roditelj i konstatira da je prizor smiješan. gledam u njegovu obrijanu glavu i iskeženi gebis i skužim da očekuje da se i ja počnem smijati. ako do jučer nisam vjerovala njegovoj bivšoj ženi da je idiot, neka mi dragi bog oprosti
Ja sam se cijeli dan družila s majstorima!
Štemanje po kuhinji, puštanje vode da se ispita gdje curi i ostale radosti.
ma *izda im materina prokleta. nama sad doslo opet nekog k**** da dugujemo ili ce nam iskljucit'. pazi ono, placamo struju svaki mjesec (nekad preskocimo jedan, ali struju u principu uredno podmirujemo) i oni sad odjednom salju opomenu pred iskljucenje. wtf?! a svakih par mjeseci debili salju dodatno onu neku razliku. ispada da uvijek potrosimo vise od onog prosjeka sto nam ga salju svaki mjesec. koji prokleti k**** onda ne dodju ocitat' tu *ebenu struju???!!! koji k**** ja imam ono brojilo na vanjskom hodniku???!!! tol'ko seru s tim prokletim racunima da uopce vise ne kuzim kol'ko sam potrosila! nemam zivaca gledat' u njih!klonka » wrote:Račun za struju od 3200 kuna. Kome da se žalim?
btw, sta su ono rekli, da su digli cijene za 20%, kol'ko ono? nama sad mjesecni prosjek, nakon sto godina racuna od 120 kn digli na 220 kn. jel' to 20%? nije!!! jel' 30%? nije ni to!!! a *icketine proklete, glavno da su mi poslali uplatnica od 220 za cijelu prokletu godinu!!! to su mogli izracunat' i isprintat' unaprijed! al' doc' ocitat'? k****!!! *ebala ih razlika! vec sam ju dobila ove godine! imam osjecaj da salju dvaput za isto razdoblje! ne znam vise!!!
skuzajte, dugo nisam psovala. jos se ja lijepo cenzuriram...
btw, mozda ti netko krade struju?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Mislim da meni nema spasa. Prije par tjedana sam išla po Rudeškoj biciklom u želji da dođem do Ljubljanske. Ne znam niti sama kako, ali došla sam na kraju do BaštijanoveHerp » wrote:
[Herp] Ja sam se neki dan doćerala do grada u kojem nikad nisam bila, u drugoj državi, drito do odredišta, bez navigacije, bez ikakve karte, bez plana grada, uz dva stajanja i pitanja za put.[/Herp]
Ne, zbilja, dosta se dobro snalazim u prostoru. Imala sam na f.hr-u dugačak post sa tips & tricks ako te zanima, moram ga samo iskopati.
S druge strane, nikada se nisam izgubila u Istanbulu (koji je najveći grad u kojem sam bila do sada), a bila sam tamo jako puno puta. I dalje ne znam napamet doći ni do jednog odredišta, ali imam nekoliko karata u različitim mjerilima.
Mislim da je stvar u tome da hodam kao muha bez glave po svijetu i ne trudim se pamtiti put uopće. Kad se trudim, zapamtim neke detalje, pa se prema njima orijentiram.
Ne znam ima li veze, ali lijevo i desno uopće ne razlikujem, a strane svijeta ne bih znala pokazati da mi život ovisi o tome.
Desire makes slaves out of kings.
Živcira me što živim u svinjcu već danima, a nemam vremena spremat
Sad se ogledavam po kući i mislim se di počet pa me uhvatila panikica i eto me tu
imam još tisuću stvari za napravit (osim pranja, peglanja i inog), što mi stvara dodatnu nervozu. Trebala bih se utrostručit da sve signem 
Edit: hm, hm, a da odem na kupanje...da ne poludim, da ne čujem i ne vidim
Edit: hm, hm, a da odem na kupanje...da ne poludim, da ne čujem i ne vidim
okrnjila mi se najdraza salica.
jako.
sa zagrljajem vaska lipovca.
vise je nigdje nema za kupiti, bila je davno gratis uz jacobs kavu. tuzna sam i neutjesna, nikad nisam imala ljepsu salicu. nijedna je nikada nece moci zamijeniti. trebala sam kupiti jos te kave.
draga moja salickica. 

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Primi moju iskrenu sućut. Vasko je divan. U takvu bih šalicu i ja bio zaljubljen.*jezebel* » wrote:okrnjila mi se najdraza salica.![]()
jako.
vise je nigdje nema za kupiti, bila je davno gratis uz jacobs kavu. tuzna sam i neutjesna, nikad nisam imala ljepsu salicu. nijedna je nikada nece moci zamijeniti. trebala sam kupiti jos te kave.
draga moja salickica.
-
Almost Rosey
Smajlić
Suosjećam
meni se jednom jedna draga šalica, inače poklon od sestre, razbila u tisuću komadića. Ridala sam cijelu večer kao nespašena 
Suosjećam
znaš, postoje mjesta gdje možeš tražiti da ti se na šalicu stavi bilo kakva fotografija.*jezebel* » wrote:okrnjila mi se najdraza salica.![]()
jako.
draga moja salickica.
možda neće biti baš jednaka staroj, ali ako zaguglaš Vaskovu sliku i isprintaš, ter kupiš najsličniju moguću šalicu...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-