Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
baja

Post 14 Jun 2012, 10:00

izbacila sam jutros pola ormara van u potrazi za tajicama
našla sam ih kod djetetine u ormaru :madkava:

Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:02

:rofl:

Dotle smo došli, počela ti je već mažnjavati robu, a? :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 14 Jun 2012, 10:03

demencija, sestro, demencija :zubo:
ja sam ih tamo spremila, sjetila sam se i kad, i zašto :o :crying: :D
a stvarno sam podivljala tražeći ih :facepalm:
Herp
Nikki Gauda

Post 14 Jun 2012, 12:30

Éowyn » wrote:
:zubo:

Meni nikad nije bilo jasno kako funkcioniraju normalni ljudi :ne zna: Kako i na koji način vi znate što je lijevo, a što desno?
Kako zapamtite put kojim ste prošli manje od sto puta?
[Herp] Ja sam se neki dan doćerala do grada u kojem nikad nisam bila, u drugoj državi, drito do odredišta, bez navigacije, bez ikakve karte, bez plana grada, uz dva stajanja i pitanja za put. :mirko: [/Herp]

Ne, zbilja, dosta se dobro snalazim u prostoru. Imala sam na f.hr-u dugačak post sa tips & tricks ako te zanima, moram ga samo iskopati.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 14 Jun 2012, 18:17

Danas sam se opet ozlijedila..ono od prošli put zacjeljuje samo zahvaljujući prirodnom imunitettu i nevenovoj masti iz kućne radinosti, a već sam se jutros sredila ponovo..ovaj put nogu..kliznula sam bosim nogama u moru jer sam nagazila neki klizav kamen , od algi , a držeći u ruci obuću da ne smočim, uspjela sam se sva iskrivit i smočit usput i cipele i suknju i sad me boli ...
kurvanjski avatar, a
blaze

Post 14 Jun 2012, 21:57

završila školska priredba. prtim sintisajzer na leđa, hvatam dva kišobrana, spužvastog morskog psa iz igrokaza, prilazi mi inače mučaljiv i asocijalan roditelj i pita treba li mi pomoć. ne treba, hvala, velim, nije sintić težak, samo malo nespretan. na izlazu iz škole ispadne mi morski pas, nekako se pokušavam prignuti da ga dohvatim, prilazi mi inače veseo i pričljiv roditelj i konstatira da je prizor smiješan. gledam u njegovu obrijanu glavu i iskeženi gebis i skužim da očekuje da se i ja počnem smijati. ako do jučer nisam vjerovala njegovoj bivšoj ženi da je idiot, neka mi dragi bog oprosti
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Emericzy

Post 14 Jun 2012, 22:18

blaze » wrote:završila školska priredba. prtim sintisajzer na leđa, hvatam dva kišobrana, spužvastog morskog psa iz igrokaza, prilazi mi inače mučaljiv i asocijalan roditelj i pita treba li mi pomoć. ne treba, hvala, velim, nije sintić težak, samo malo nespretan. na izlazu iz škole ispadne mi morski pas, nekako se pokušavam prignuti da ga dohvatim, prilazi mi inače veseo i pričljiv roditelj i konstatira da je prizor smiješan. gledam u njegovu obrijanu glavu i iskeženi gebis i skužim da očekuje da se i ja počnem smijati. ako do jučer nisam vjerovala njegovoj bivšoj ženi da je idiot, neka mi dragi bog oprosti
:)
Pješčana

Post 15 Jun 2012, 10:03

blaze :D

nego, dojmovi s priredbe?jel barem ona valjala?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 15 Jun 2012, 10:58

davaj rezultate :gaah:
*jezebel*

Post 15 Jun 2012, 14:51

cekam majstore...

cekam...

cekam...

i cekam...

:gaah:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
klonka

Post 15 Jun 2012, 17:02

Račun za struju od 3200 kuna. Kome da se žalim?
gonj špadi
Tea Tree

Post 15 Jun 2012, 17:23

*jezebel* » wrote:cekam majstore...

cekam...

cekam...

i cekam...

:gaah:
Ja sam se cijeli dan družila s majstorima! :cerek:
Štemanje po kuhinji, puštanje vode da se ispita gdje curi i ostale radosti. :gaah: :gaah: :gaah:
karambol

Post 15 Jun 2012, 19:32

klonka » wrote:Račun za struju od 3200 kuna. Kome da se žalim?
"Halo, jel to vodovod?"
"Nije gospodine, ovo je Elektra. Pogrijesili ste broj."
"A ne, nisam. I vama isto jebem mater!"
*jezebel*

Post 15 Jun 2012, 19:56

ma *izda im materina prokleta. nama sad doslo opet nekog k**** da dugujemo ili ce nam iskljucit'. pazi ono, placamo struju svaki mjesec (nekad preskocimo jedan, ali struju u principu uredno podmirujemo) i oni sad odjednom salju opomenu pred iskljucenje. wtf?! a svakih par mjeseci debili salju dodatno onu neku razliku. ispada da uvijek potrosimo vise od onog prosjeka sto nam ga salju svaki mjesec. koji prokleti k**** onda ne dodju ocitat' tu *ebenu struju???!!! koji k**** ja imam ono brojilo na vanjskom hodniku???!!! tol'ko seru s tim prokletim racunima da uopce vise ne kuzim kol'ko sam potrosila! nemam zivaca gledat' u njih!

btw, sta su ono rekli, da su digli cijene za 20%, kol'ko ono? nama sad mjesecni prosjek, nakon sto godina racuna od 120 kn digli na 220 kn. jel' to 20%? nije!!! jel' 30%? nije ni to!!! a *icketine proklete, glavno da su mi poslali uplatnica od 220 za cijelu prokletu godinu!!! to su mogli izracunat' i isprintat' unaprijed! al' doc' ocitat'? k****!!! *ebala ih razlika! vec sam ju dobila ove godine! imam osjecaj da salju dvaput za isto razdoblje! ne znam vise!!! :gaah:

skuzajte, dugo nisam psovala. jos se ja lijepo cenzuriram...

btw, mozda ti netko krade struju?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
klonka

Post 16 Jun 2012, 14:51

Tako je meni s Holdingom, ne pošalju tri računa i onda filozofiraju s opomenama pred ovrhu. :zvrko:

A ovi govnari imaju trajni nalog. :mad: Ništa, u ponedjeljak lijepo u elektru, u međuvremenu smo poslali mail pa ćemo vidjet...
gonj špadi
Éowyn

Post 16 Jun 2012, 19:10

Herp » wrote:
[Herp] Ja sam se neki dan doćerala do grada u kojem nikad nisam bila, u drugoj državi, drito do odredišta, bez navigacije, bez ikakve karte, bez plana grada, uz dva stajanja i pitanja za put. :mirko: [/Herp]

Ne, zbilja, dosta se dobro snalazim u prostoru. Imala sam na f.hr-u dugačak post sa tips & tricks ako te zanima, moram ga samo iskopati.
Mislim da meni nema spasa. Prije par tjedana sam išla po Rudeškoj biciklom u želji da dođem do Ljubljanske. Ne znam niti sama kako, ali došla sam na kraju do Baštijanove :ne zna:

S druge strane, nikada se nisam izgubila u Istanbulu (koji je najveći grad u kojem sam bila do sada), a bila sam tamo jako puno puta. I dalje ne znam napamet doći ni do jednog odredišta, ali imam nekoliko karata u različitim mjerilima.

Mislim da je stvar u tome da hodam kao muha bez glave po svijetu i ne trudim se pamtiti put uopće. Kad se trudim, zapamtim neke detalje, pa se prema njima orijentiram.
Ne znam ima li veze, ali lijevo i desno uopće ne razlikujem, a strane svijeta ne bih znala pokazati da mi život ovisi o tome.
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2012, 20:37

mos meni. a ja cu tebi. jel to samo rata, tj vec si ih pitala jel ti to mogu nekako razbit, pa su ti razbili na rate od po 3200 kuna? :kokice:
klonka

Post 16 Jun 2012, 22:15

Aha, samo je rata. Inače su po 200-300, ali sad je eto, 3200.
gonj špadi
Silajn

Post 17 Jun 2012, 09:25

Živcira me što živim u svinjcu već danima, a nemam vremena spremat :gaah: Sad se ogledavam po kući i mislim se di počet pa me uhvatila panikica i eto me tu :zubo: imam još tisuću stvari za napravit (osim pranja, peglanja i inog), što mi stvara dodatnu nervozu. Trebala bih se utrostručit da sve signem :gaah:

Edit: hm, hm, a da odem na kupanje...da ne poludim, da ne čujem i ne vidim :trio:
*jezebel*

Post 17 Jun 2012, 17:08

okrnjila mi se najdraza salica. :crying: :crying: jako. :crying: sa zagrljajem vaska lipovca. :crying: vise je nigdje nema za kupiti, bila je davno gratis uz jacobs kavu. tuzna sam i neutjesna, nikad nisam imala ljepsu salicu. nijedna je nikada nece moci zamijeniti. trebala sam kupiti jos te kave. :crying: draga moja salickica. :crying:

:crying:
Emericzy

Post 17 Jun 2012, 17:18

*jezebel* » wrote:okrnjila mi se najdraza salica. :crying: :crying: jako. :crying: sa zagrljajem vaska lipovca. :crying: vise je nigdje nema za kupiti, bila je davno gratis uz jacobs kavu. tuzna sam i neutjesna, nikad nisam imala ljepsu salicu. nijedna je nikada nece moci zamijeniti. trebala sam kupiti jos te kave. :crying: draga moja salickica. :crying:

Primi moju iskrenu sućut. Vasko je divan. U takvu bih šalicu i ja bio zaljubljen.
*jezebel*

Post 17 Jun 2012, 18:27

fala! Image
Almost Rosey

Post 17 Jun 2012, 18:34

Smajlić :rofl:
Suosjećam :grli: meni se jednom jedna draga šalica, inače poklon od sestre, razbila u tisuću komadića. Ridala sam cijelu večer kao nespašena :facepalm:
Morticia

Post 18 Jun 2012, 08:34

Naručite narikače da to propisno izričete. :o :zubo:

Zezam se, žao mi je. :(
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 18 Jun 2012, 08:47

*jezebel* » wrote:okrnjila mi se najdraza salica. :crying: :crying: jako. :crying: sa zagrljajem vaska lipovca. :crying: vise je nigdje nema za kupiti, bila je davno gratis uz jacobs kavu. tuzna sam i neutjesna, nikad nisam imala ljepsu salicu. nijedna je nikada nece moci zamijeniti. trebala sam kupiti jos te kave. :crying: draga moja salickica. :crying:

znaš, postoje mjesta gdje možeš tražiti da ti se na šalicu stavi bilo kakva fotografija.
možda neće biti baš jednaka staroj, ali ako zaguglaš Vaskovu sliku i isprintaš, ter kupiš najsličniju moguću šalicu...:mig:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information