Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Beau

Post 14 Jun 2012, 10:18

Pa da vam je netko rekao da ste lažni moralisti to bi bilo potpuno nesuvislo.
Ove ostale uvrede mogu stajati, odnosno netko može mislit da sam ja zatucana ili nazadna jer mislim da sise nisu za otkaz.

A lažni moralisti, kao i politička korektnost nikako ne drže vodu, i na to sam reagirala.
Dakle, slobodno me vrijeđajte, ali bar neka ima smisla :o

baja

Post 14 Jun 2012, 10:19

ombia » wrote: Nosenje oruzja se poistovjecuje sa pokazivanjem sisa? :rofl:
zašto ne? ako je do slobode, jel'
ombia

Post 14 Jun 2012, 10:19

Margarita » wrote: U mom ugovoru za posao piše da ne smijem ni na koji način, bilo na poslu ili izvan posla (u takozvano privatno vrijeme), štetiti ugledu firme. Veliki pasus ugovora posvećen je kodeksu ponašanja. Od toga da ne smijem biti u nedozvoljenom minusu do odijevanja.
Jel takav isti ugovor imaju i one?
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:20

vrrrlet » wrote:
Pa i ja sam rekao da su vulgarne i nekulturne i odbojne. Ali sam rekao i da je to njihovo pravo, dok su neki ovdje tvrdili da zaslužuju otkaz. Iako za to čak nema niti pravne osnove, kako smo vidjeli.

Mene je mama učila da je to pomalo fašistično. :ne zna:

Kako smo došli do Fritzla? :rofl:
Pa, ovo o otkazu ovisi valjda o tome kakav su ugovor potpisale sa svojim poslodavcem.
Jer, kao što vidiš, Margarita bi za ovakvo ponašanje vrlo vjerojatno dobila otkaz, a obzirom da je svjesno potpisala takav ugovor pretpostavljam da zna kako ga se mora i pridržavati.

Pa tako, eto, šta sad, od goreg gore. :ne zna:
Pa valjda dok postoje Fritzli, Tuđmani i Rojsi nitko nema pravo iskazati svoje gađenje prema ičem manje groznom od njih.
Koji je to kurac, kakva je to uopće logika? :misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 14 Jun 2012, 10:20

baja » wrote: zašto ne? ako je do slobode, jel'
A dobro mene onda nek netko u mracnoj ulici navecer napadne golim sisama a tebe nek napadne pistoljem. Tak je svejedno.
Margarita

Post 14 Jun 2012, 10:21

ombia » wrote:
Jel takav isti ugovor imaju i one?
Nemam pojma. Ja govorim o stoljeću.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beau

Post 14 Jun 2012, 10:22

Morticia » wrote: Pa tako, eto, šta sad, od goreg gore. :ne zna:
Pa valjda dok postoje Fritzli, Tuđmani i Rojsi nitko nema pravo iskazati svoje gađenje prema ičem manje groznom od njih.
Ne, nego je bitan i kontekst. Odnosno, okolnosti u kojima se za nekog misli nešto.
Nije poanta nabrojati gore od njih, kuiš.
baja

Post 14 Jun 2012, 10:23

ombia » wrote: Tak je svejedno.
pa, da
ako smo tako nesebični u dijeljenju sloboda, dajmo je svima
i onima, kako je netko već komentirao, koji bi u ime slobode malo mahali kurcem pred školom
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:23

Kako nije, pa vrlet u svakoj ovakvoj ili sličnoj raspravi počne nabrajati Tuđmana i Miloševića. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:27

Morticia » wrote:
A jebanjem matere onima koji misle drugačije se želi što točno? :ne zna:

Da, da, znam da to nisi ti rekla, ali vrlet je napisao, a ombia je recimo s velikim zadovoljstvom potpisala taj post prepun NEOBORIVIH ARGUMENATA.
Joj daj molim te, sad ćeš moje zajebantsko jebanje matere izjednačiti s navijačkim jebanjem matere kundakom u glavu.

Ovo je bila glupa psovka na anonimnom forumu gdje se svi znaju, a upućena je na tvrdnju da bi ove dve trebale dobiti otkaz.

Bi li ti radije da ti na ZGSashovom forumu netko jebe mater, ili da ti netko da otkaz jer si pokazala sisu/ušmrkala speed/napila se kao guzica?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:30

Margarita » wrote: U mom ugovoru za posao piše da ne smijem ni na koji način, bilo na poslu ili izvan posla (u takozvano privatno vrijeme), štetiti ugledu firme. Veliki pasus ugovora posvećen je kodeksu ponašanja. Od toga da ne smijem biti u nedozvoljenom minusu do odijevanja.
U TVOM ugovoru. U njihovom ne piše.
baja » wrote: zašto ne? ako je do slobode, jel'
Znači tebi bi jednako grozno bilo pustiti Bajicu u društvo golosisnih, kao i u društvo naoružanih? Hipiji/cajkaroši su isti kao mafija? O Bože sveti.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:31

Ne pratiš.
Nisam ga izjednačila s time nego s time što su neki zakukali kao ih se, ni manje ni više nego VRIJEĐA time što im se reklo da su politički korektni.
Rekli su još i kako je to argument kojim se ne znam više što pokušava, pa sam pitala kakav je točno argument tvoja "zajebancija" i uvrede koje si nam ovdje izdijelio, a nitko na njih nije reagirao, štoviše, s puno veselja ih se potpisivalo i klanjalo im se.
ombia

Post 14 Jun 2012, 10:31

baja » wrote: pa, da
ako smo tako nesebični u dijeljenju sloboda, dajmo je svima
i onima, kako je netko već komentirao, koji bi u ime slobode malo mahali kurcem pred školom
Kod sloboda je valjda bitno dal ce necije zivljenje te slobode drugome nauditi ili ne.
Nosenje oruzja i upotreba istog moze vise nauditi drugima nego nosenje sisa i upotreba istih.

margarita ono o stoljecu se nije odnosilo na tvoj specifican radni ugovor, nego na opcu drustvenu svijest.
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:37

Morticia » wrote:
Pa, ovo o otkazu ovisi valjda o tome kakav su ugovor potpisale sa svojim poslodavcem.
Jer, kao što vidiš, Margarita bi za ovakvo ponašanje vrlo vjerojatno dobila otkaz, a obzirom da je svjesno potpisala takav ugovor pretpostavljam da zna kako ga se mora i pridržavati.

Pa tako, eto, šta sad, od goreg gore. :ne zna:
Pročitaj članak 7. koji sam naveo nekoliko postova iznad i nađi mi pravnu osnovu za njihov otkaz.

Te žene bi trebale dobiti kaznu za kršenje javnog reda i mira (ako su poljski zakoni slični našima), jer su se skidale na gradskom trgu. I to je to, stotinjak eura po džepu. Kakvi otkazi?

Izvlačiš iz konteksta, ili u potpunosti ništa ne razumiješ. Meni je smiješno hapsiti ove zbog pokazivanja sisa, dok oko njih tisuće mužjaka piša po cesti, skače po fasadama, penju se na stupove, lema se s policijom i baca boce i kamenje.
baja

Post 14 Jun 2012, 10:38

vrrrlet » wrote: Znači tebi bi jednako grozno bilo pustiti Bajicu u društvo golosisnih, kao i u društvo naoružanih? Hipiji/cajkaroši su isti kao mafija? O Bože sveti.
Bože presveti, naravno da karikiram jer je i mahanje sisama karikiranje slobode
ako ti je prebolna ova usporedba, onda se uhvati one da bi, ohrabren nesebičnom okolinom, i svaki drkadžija mogao mahati kurcem
jer, naravno, kurcem po čelu nije toliko opasno kao metkom po čelu
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:41

ombia » wrote:margarita ono o stoljecu se nije odnosilo na tvoj specifican radni ugovor, nego na opcu drustvenu svijest.
A opća društvena svijest bi trebala biti da je ovakvo ponašanje sasvim normalno i kul za djelatnike Ministarstva ni manje ni više nego KULTURE? :S :S

Mislim, meni nije jasno da li se vi pravite ludi ili uistinu ne razumijete da je šansa da ovako tupa, da ne kažem maloumna osoba, obavlja svoj posao kako bi trebala jedna osoba u Ministarstvu otprilike 0,1 posto.
Ne radi se tu samo o sisi koju je ona pokazala.
Nego o tome da je njezino kompletno ponašanje tamo dokaz totalne, ali totalne imbecilnosti i nekulture.
Kako je moguće da osoba koja se tako ponaša u svoje slobodno vrijeme na poslu bude genijalna, vrhunska radnica?
KAKO?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Jun 2012, 10:43

Zašto je mahanje sisama karikiranje slobode?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:45

vrrrlet » wrote:
Pročitaj članak 7. koji sam naveo nekoliko postova iznad i nađi mi pravnu osnovu za njihov otkaz.

Te žene bi trebale dobiti kaznu za kršenje javnog reda i mira (ako su poljski zakoni slični našima), jer su se skidale na gradskom trgu. I to je to, stotinjak eura po džepu. Kakvi otkazi?

Izvlačiš iz konteksta, ili u potpunosti ništa ne razumiješ. Meni je smiješno hapsiti ove zbog pokazivanja sisa, dok oko njih tisuće mužjaka piša po cesti, skače po fasadama, penju se na stupove, lema se s policijom i baca boce i kamenje.
Po drugi put- ja ne znam kakav su one ugovor potpisale sa svojim poslodavcem.

Očito ti ne razumiješ, jer da razumiješ bi vidio da nitko ovdje nije spominjao hapšenje.
Kakvo jebeno hapšenje?
Ali ako netko svojim ponašanjem šteti reputaciji i dignitetu ustanove u kojoj radi (državne) onda se njegovo ponašanje itekako treba sankcionirati.
Što se mene tiče, naštetila je.
Jer se ja sad pitam kako je moguće da u jednom Ministarstvu može dobiti posao osoba koja je vidno imbecilna. :ne zna:
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:48

baja » wrote: Bože presveti, naravno da karikiram jer je i mahanje sisama karikiranje slobode
ako ti je prebolna ova usporedba, onda se uhvati one da bi, ohrabren nesebičnom okolinom, i svaki drkadžija mogao mahati kurcem
jer, naravno, kurcem po čelu nije toliko opasno kao metkom po čelu
Pa i bi. To ne znači mahanjem kurcem pred školom kao što si ti rekla, jer nisu ni ove bile pred školom, nego u divljem veselju Eura 2012.

To je isto kao kad se pederi u San Francisku skupe na paradi, pa piju i buče, a neki od njih pišaju jedni po drugima, drkaju s prozora ili si guraju spolovila u usta, sve na javnom prostoru gdje im je prijavljen skup.

Pošto me to ne zanima, neću ih ići gledati, kao što ih neću ni gađati kamenjem. I stvarno ne znam kako to negativno utječe na moj život što tamo neki krele puši nekome. Osim što taj dan u godini moram preskočiti tu ulicu.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:48

ElliQuinn » wrote:Zašto je mahanje sisama karikiranje slobode?
Pa gle, napišimo onda zakone u kojem je to dozvoljeno i neće biti potrebe za ovakvim temama. :ne zna:
Napišimo zakon u kojem je dozvoljeno na javnim mjestima se skidati do gola, kad god netko to poželi.
Napišimo da je dozvoljeno spolno općiti na javnim mjestima kad god netko to poželi.

Sad, smatramo li da će nam to donijeti značajan napredak i poboljšanje, i zašto to smatramo, to je drugi par rukava.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Jun 2012, 10:49

Morticia » wrote:
A opća društvena svijest bi trebala biti da je ovakvo ponašanje sasvim normalno i kul za djelatnike Ministarstva ni manje ni više nego KULTURE? :S :S

Mislim, meni nije jasno da li se vi pravite ludi ili uistinu ne razumijete da je šansa da ovako tupa, da ne kažem maloumna osoba, obavlja svoj posao kako bi trebala jedna osoba u Ministarstvu otprilike 0,1 posto.
Ne radi se tu samo o sisi koju je ona pokazala.
Nego o tome da je njezino kompletno ponašanje tamo dokaz totalne, ali totalne imbecilnosti i nekulture.
Kako je moguće da osoba koja se tako ponaša u svoje slobodno vrijeme na poslu bude genijalna, vrhunska radnica?
KAKO?
Hm.
Smijenite ih jer su nesposbne. Nesposobne su jer su glupe, a k tome su i nekulturne. Glupe su i nekulturne jer su pokazale sise.
Smijenite ih jer su pokazale sise.

Nije problem što su glupe i nekulturne ili nesposobne. Problem je što se ti argumenti potežu tek nakon što su pokazale sise.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Pješčana

Post 14 Jun 2012, 10:49

Morticia » wrote: Kako je moguće da osoba koja se tako ponaša u svoje slobodno vrijeme na poslu bude genijalna, vrhunska radnica?
KAKO?
ček, zezaš se?

znaš li kakvi su genijalni umovi ovog društva znali biti u privatnom životu?
i ne volim što sam ovako dobar argument morala upotrijebiti u raspravi o dvije nepamtne Zagorke.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:50

vrrrlet » wrote:
Pa i bi. To ne znači mahanjem kurcem pred školom kao što si ti rekla, jer nisu ni ove bile pred školom, nego u divljem veselju Eura 2012.

To je isto kao kad se pederi u San Francisku skupe na paradi, pa piju i buče, a neki od njih pišaju jedni po drugima, drkaju s prozora ili si guraju spolovila u usta, sve na javnom prostoru gdje im je prijavljen skup.

Pošto me to ne zanima, neću ih ići gledati, kao što ih neću ni gađati kamenjem. I stvarno ne znam kako to negativno utječe na moj život što tamo neki krele puši nekome. Osim što taj dan u godini moram preskočiti tu ulicu.
A ukoliko to postane zakonom dozvoljeno u svim ulicama?

I daj molim, molim te, nemoj mi sad napisati- pa bolje da se ljudi na uliama masovno ševe nego ubijaju.
Da, bolje je, znam to.
Ali da li je potrebno i da li je to nešto što bi trebalo dozvoliti samo zato što postoje ubojstva?
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:53

ElliQuinn » wrote:
Hm.
Smijenite ih jer su nesposbne. Nesposobne su jer su glupe, a k tome su i nekulturne. Glupe su i nekulturne jer su pokazale sise.
Smijenite ih jer su pokazale sise.

Nije problem što su glupe i nekulturne ili nesposobne. Problem je što se ti argumenti potežu tek nakon što su pokazale sise.
Pa ja za njih nisam znala prije nego što su pokazale sise.
Ali meni su ovakvim postupkom pokazale da su glupe, nekulturne i neposobne, obzirom da ne znam za njihove ostale postupke.
Pješčana wrote: ček, zezaš se?

znaš li kakvi su genijalni umovi ovog društva znali biti u privatnom životu?
i ne volim što sam ovako dobar argument morala upotrijebiti u raspravi o dvije nepamtne Zagorke.
Aha, ti dakle misliš da su ove dvije genijalni umovi?
Mislim, ono, daj, usporediti ovakvo ponašanje i ove dvije s nekim ekscentričnim genijalnim umovima je u najmanju ruku smiješno.

Na kraju krajeva, što ja znam, možda jedna od njih fenomenalno pjeva ili glumi, debilizam obično ne poništava talent, ali koliko znam one nisu ni pjevačice ni glumice.
Ova radi u Minisarstvu KULTURE.
Pa budi onda barem kulturna, ako već nisi pametna, pizda ti materina blesava. :nekulturna:
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:55

Morticia » wrote:
Po drugi put- ja ne znam kakav su one ugovor potpisale sa svojim poslodavcem.

Očito ti ne razumiješ, jer da razumiješ bi vidio da nitko ovdje nije spominjao hapšenje.
Kakvo jebeno hapšenje?
Ali ako netko svojim ponašanjem šteti reputaciji i dignitetu ustanove u kojoj radi (državne) onda se njegovo ponašanje itekako treba sankcionirati.
Što se mene tiče, naštetila je.
Jer se ja sad pitam kako je moguće da u jednom Ministarstvu može dobiti posao osoba koja je vidno imbecilna. :ne zna:

:confused: Ministri smiju biti imbecilni, ali to pravo odričeš zaposlenicima?

Ti ne znaš kakav su ugovor potpisale s poslodavcem, a ja znam, i po njemu nisu krive. Tvoje mišljenje je tvoje mišljenje, ali nije zakon.

I meni je žao što ovakve spodobe rade u ministarstvu kulture, ali to nije prvi problem ove države. Veća spodobe od ovih su legalno izabirane za puno odgovornija i važnija mjesta od jebene pismohrane u MK, i možemo se jebati. Mi smo takvo društvo, seljačko.

Želiš li ukinuti seljačiju, od ministarstva kulture do drugdje, moraš ukinuti preko polovice pučanstva ove države. Kako se taj politički program ono zove? :misli: :zubo:
  • Information