Kad sam je uspavljivala pravila sam se mrtva, a ona- mama! Mama, mama! Mama!
I trese me za rame.
Tupelo, stvarno ne znam kako te utješiti.
Jednostavno to pokušaj prihvatiti kao normalan, prirodni dio djetetovog odrastanja.
Planiram ići s njom na koncerte, naravno!vrrrlet » wrote:E da, daj mi reci kao profesionalna luđakinja, kako vidiš njen pubertet (u odnosu na svoj). Hoćeš li joj zbog pretjerane ljubavi kupovati karte i alkohol za koncerte, ili ćeš joj to iz istog razloga braniti?
Isuse, sve me strah kako će izgledati kad se mlijeko povuče.baja » wrote: gledaj na to s vedrije strane; još 4-5 godina i oporavit će ti se sise
Morticia wrote:Mene je buba jučer zazvala mama jedno tisuću puta.![]()
I trese me za rame.![]()
Morticia » wrote:Mene je buba jučer zazvala mama jedno tisuću puta.![]()
I trese me za rame.![]()
![]()
Tupelo wrote:A možda i majicu preko njega
Zašto da se jadna vucara po parkićima sa sumnjivim vinima i sumnjivim ljudima? Nađi joj kulturnog stričeka koji ima lijepi stan i fina vina da ju uz ugodne i pametne razgovore pouči svijetu. Ako bude lijepa, nuđam se. Dobiješ i popust, a nudim i prijevoz "vrata do vrata", da se ne prlja po tramvaju.Tupelo » wrote: Jasno mi je da ona mora odraditi svoju turu jeftinog vina po parkićima i ostalih radosti, no sve čemu se mogu nadati je da ću joj uspjeti usaditi barem zeru opreza i umjeranosti.
baja wrote:![]()
mama, gle ovo... gle ovo... gle, gle, gle...![]()
![]()
... jebem ti ćaćuMorticia » wrote: Reci joj ...:
vrrrlet » wrote: Mama, a zašto.... ? A zašto....? A zašto...?
Zato, pička ti materina!Šta me jebeš sad, a kad će trebat' učit', jeba' ćeš po tavanu! Mrš! - tako ću ja svojem reć'
Ti joj kaži: da srećo, tvoja koža je finija od moje, ali ti se ne smiješ jebati, pušiti drogu, piti alkohol niti biti budna iza deset navečer.baja » wrote: ... jebem ti ćaću![]()
da, beskrajno drsko i ne da se baš smesti lošim prognozama, bez uvijanja mi kaže i da je njena koža finija od moje
vrrrlet » wrote:Zašto da se jadna vucara po parkićima sa sumnjivim vinima i sumnjivim ljudima? Nađi joj kulturnog stričeka koji ima lijepi stan i fina vina da ju uz ugodne i pametne razgovore pouči svijetu. Ako bude lijepa, nuđam se. Dobiješ i popust, a nudim i prijevoz "vrata do vrata", da se ne prlja po tramvaju.
baja wrote:da, beskrajno drsko i ne da se baš smesti lošim prognozama, bez uvijanja mi kaže i da je njena koža finija od moje
Tupelo » wrote:
![]()
Naravno da će biti lijepa. I pametna i sve ikad.
Bude li na mater, sviđat će joj se stariji tipovi, pa možda budeš i imao šanse.![]()
I ići će kući taksijem. Mater će joj izvaditi karticu samo za to. Jer joj je mater zapila i zdimila svaku kunu koju su joj starci dali za taksi ter se kući godinama vraćala autostopom, a kasnije se vozila s frendovima koji od alkoholnog sljepila nisu ni volan mogli naći iz prve. Da, bila sam glupa k'o stotinu penisa.![]()
I zato će moje dijete taksi plaćati samo plastikom. Da mater vidi dokaz da ga je koristila.![]()
vrrrlet » wrote:Koja si ti nadobudna tupača. Što nju priječi da druge koji nemaju taksi karticu vozi na odredišta, a oni joj zauzvrat daju spidaru, konjak i sifilis?
Ako želiš biti sigurna, napravi još dvoje djece, jedno od tri vjerojatno neće otići u kurac. Iako moja majka ima drugačije mišljenje.
Mah, Vrlet je bezopasan.Morticia » wrote:Kao da je na forumu sigurna, pa tu je vrlet.
Morticia » wrote:Kao da je na forumu sigurna, pa tu je vrlet.
zar je već godina dana prošla?
Za ovo prvo nisam sigurna, djeluje kao da se još uvijek dosta dobro drži, al' za drugo bih gotovo stavila ruku u vatru.Tupelo » wrote:
![]()
![]()
![]()
Al, dobro, do njezinog puberteta ima još vremena. Do tada će te valjda zeti impotencija i ciroza.
Batinama, naravno.Pješčana » wrote: zar je već godina dana prošla?![]()
ne znam, stopirala sam kad je trebalo i kad nije trebalo. nemam pojma kako nekog osigurati da sve to preživi.
kad se sjetim da sam popila dost vina, i popušila nešto trave, a zatim otišla nekom tipu da me tetovira(kao, od droge i alkohola manje će bolit, i zaista nije bolilo, škakljalo je), kako spriječiti nečiji um da mu tako nešto padne na pamet uopće?
A kad si konjina kao ja i svi se sklanjaju s puta, ako ih pogledaš?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests