Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 12 Jun 2012, 11:37

Mene je buba jučer zazvala mama jedno tisuću puta. :o
Kad sam je uspavljivala pravila sam se mrtva, a ona- mama! Mama, mama! Mama!
I trese me za rame. :facepalm: :o

Tupelo, stvarno ne znam kako te utješiti.
Jednostavno to pokušaj prihvatiti kao normalan, prirodni dio djetetovog odrastanja. :grli:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 11:41

vrrrlet » wrote:E da, daj mi reci kao profesionalna luđakinja, kako vidiš njen pubertet (u odnosu na svoj). Hoćeš li joj zbog pretjerane ljubavi kupovati karte i alkohol za koncerte, ili ćeš joj to iz istog razloga braniti? :kokice:
Planiram ići s njom na koncerte, naravno! :lux: :o

Što se alkohola i droze tiče, naravno da ću joj nabavljati sve iz organskog uzgoja. :raspa:

A sad ozbiljno - za početak, odlučila sam da ću joj morati prešutjeti polovicu svoje mladosti ter bezočno lagati o drugoj polovici :o . Ja sam imala sreće (ne i pameti) iz svega izaći živa i relativno neozlijeđena, no ne bih voljela da ona stekne dojam da se to podrazumijeva.
Braniti joj nema smisl, dopuštati/poticati mi ne pada na pamet.
Jasno mi je da ona mora odraditi svoju turu jeftinog vina po parkićima i ostalih radosti, no sve čemu se mogu nadati je da ću joj uspjeti usaditi barem zeru opreza i umjeranosti. :ne zna:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Morticia

Post 12 Jun 2012, 11:44

Sve isto ovdje. :five:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 11:44

baja » wrote: gledaj na to s vedrije strane; još 4-5 godina i oporavit će ti se sise :D
Isuse, sve me strah kako će izgledati kad se mlijeko povuče. :eek: :mama:
Brijem da ću ovo ljeto prvi put u zadnjih 20 godina, obući badić. A možda i majicu preko njega. :o

Morticia wrote:Mene je buba jučer zazvala mama jedno tisuću puta. :o
:cerek: :rofl:

Jedva čekam da šmizla počne pričati.
baja

Post 12 Jun 2012, 11:55

Morticia » wrote:Mene je buba jučer zazvala mama jedno tisuću puta. :o
:zubo:
mama, gle ovo... gle ovo... gle, gle, gle... :visi: :D
Tupelo wrote:A možda i majicu preko njega
:crying: mene je bajica već par puta pitala zašto su mi male :crying:
Morticia

Post 12 Jun 2012, 11:56

baja » wrote: :crying: mene je bajica već par puta pitala zašto su mi male :crying:
:eek: :eek: :eek:

Drskog li derišta! :madkava:

Reci joj da će po svim zakonima pravde, logike i genetike i ona imati takve! :unda:
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:07

Tupelo » wrote: Jasno mi je da ona mora odraditi svoju turu jeftinog vina po parkićima i ostalih radosti, no sve čemu se mogu nadati je da ću joj uspjeti usaditi barem zeru opreza i umjeranosti. :ne zna:
Zašto da se jadna vucara po parkićima sa sumnjivim vinima i sumnjivim ljudima? Nađi joj kulturnog stričeka koji ima lijepi stan i fina vina da ju uz ugodne i pametne razgovore pouči svijetu. Ako bude lijepa, nuđam se. Dobiješ i popust, a nudim i prijevoz "vrata do vrata", da se ne prlja po tramvaju.
baja wrote: :zubo:
mama, gle ovo... gle ovo... gle, gle, gle... :visi: :D

Mama, a zašto.... ? A zašto....? A zašto...?

Zato, pička ti materina! :azdaja: Šta me jebeš sad, a kad će trebat' učit', jeba' ćeš po tavanu! Mrš! - tako ću ja svojem reć' :mirko:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 12 Jun 2012, 12:08

Morticia » wrote: Reci joj ...:
... jebem ti ćaću :D

da, beskrajno drsko i ne da se baš smesti lošim prognozama, bez uvijanja mi kaže i da je njena koža finija od moje :banned:
baja

Post 12 Jun 2012, 12:10

vrrrlet » wrote: Mama, a zašto.... ? A zašto....? A zašto...?

Zato, pička ti materina! :azdaja: Šta me jebeš sad, a kad će trebat' učit', jeba' ćeš po tavanu! Mrš! - tako ću ja svojem reć' :mirko:
:top:

bila sam naivna i velikodušna te sam previše pustila... treba učiti i jebe po tavanu :mama: :rofl:
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:16

baja » wrote: ... jebem ti ćaću :D

da, beskrajno drsko i ne da se baš smesti lošim prognozama, bez uvijanja mi kaže i da je njena koža finija od moje :banned:
Ti joj kaži: da srećo, tvoja koža je finija od moje, ali ti se ne smiješ jebati, pušiti drogu, piti alkohol niti biti budna iza deset navečer.
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 12:23

vrrrlet » wrote:Zašto da se jadna vucara po parkićima sa sumnjivim vinima i sumnjivim ljudima? Nađi joj kulturnog stričeka koji ima lijepi stan i fina vina da ju uz ugodne i pametne razgovore pouči svijetu. Ako bude lijepa, nuđam se. Dobiješ i popust, a nudim i prijevoz "vrata do vrata", da se ne prlja po tramvaju.
:facepalm:
Naravno da će biti lijepa. I pametna i sve ikad.
Bude li na mater, sviđat će joj se stariji tipovi, pa možda budeš i imao šanse. :crying:

I ići će kući taksijem. Mater će joj izvaditi karticu samo za to. Jer joj je mater zapila i zdimila svaku kunu koju su joj starci dali za taksi ter se kući godinama vraćala autostopom, a kasnije se vozila s frendovima koji od alkoholnog sljepila nisu ni volan mogli naći iz prve. Da, bila sam glupa k'o stotinu penisa. :facepalm:
I zato će moje dijete taksi plaćati samo plastikom. Da mater vidi dokaz da ga je koristila. :raspa:
baja wrote:da, beskrajno drsko i ne da se baš smesti lošim prognozama, bez uvijanja mi kaže i da je njena koža finija od moje :banned:

Bajica :cerek:
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:54

Tupelo » wrote:
:facepalm:
Naravno da će biti lijepa. I pametna i sve ikad.
Bude li na mater, sviđat će joj se stariji tipovi, pa možda budeš i imao šanse. :crying:

I ići će kući taksijem. Mater će joj izvaditi karticu samo za to. Jer joj je mater zapila i zdimila svaku kunu koju su joj starci dali za taksi ter se kući godinama vraćala autostopom, a kasnije se vozila s frendovima koji od alkoholnog sljepila nisu ni volan mogli naći iz prve. Da, bila sam glupa k'o stotinu penisa. :facepalm:
I zato će moje dijete taksi plaćati samo plastikom. Da mater vidi dokaz da ga je koristila. :raspa:
:rolleyes: Koja si ti nadobudna tupača. Što nju priječi da druge koji nemaju taksi karticu vozi na odredišta, a oni joj zauzvrat daju spidaru, konjak i sifilis?

Ako želiš biti sigurna, napravi još dvoje djece, jedno od tri vjerojatno neće otići u kurac. Iako moja majka ima drugačije mišljenje. :rofl:
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 13:21

vrrrlet » wrote::rolleyes: Koja si ti nadobudna tupača. Što nju priječi da druge koji nemaju taksi karticu vozi na odredišta, a oni joj zauzvrat daju spidaru, konjak i sifilis?

Ako želiš biti sigurna, napravi još dvoje djece, jedno od tri vjerojatno neće otići u kurac. Iako moja majka ima drugačije mišljenje. :rofl:
:rolleyes:

Pa nije cilj da je spriječim da si kupi spidaru, konjak i sifilis, jasno mi je da do njih uvijek može doći, već da je spriječim da se kući vraća autostopom ili s pijanim budalama tako što će uvijek vožnju kući moći pokriti plastikom. Pa makar vozila kućama još deset prijatelja.
Za spidaru, konjak i sifilis se nadam samo da ću joj usaditi zrno opreza i umjerenosti. To je sve što mogu učiniti.

Zbilja, zgrozim se kad pomislim koliko sam puta nosila glavu u torbi kad sam se kući vraćala.
Jednom sam zaspala/onesvijestila se u autu koji sam zastopirala i probudila se u ćošku Stotke :facepalm: u Velikoj Gorici.
Srećom, tipovi su bili skroz normalni i nisu me ostavili u autu da se smrznem (bila je sredna zime) ili činili koješta sa mnom :o , već su me unijeli u klub i čekali da se probudim pa da saznaju gdje stanujem.
Inače, sa mnom je uvijek išao frend kad sam stopirala. On bi čekao sa mnom kod Frankopanske da mi netko stane i da vidi da je sa mnom i da uzima broj registracije. Kao, to mi je garantiralo sigurnost. :rofl:
Ja sam preživjela autostopiranja, a on je, koju godinu kasnije, umro od dopa. :crying:

Da, imam silan poriv držati šmizlu u kući do penzije. Neka piše po forumu. :o
Morticia

Post 12 Jun 2012, 13:28

Kao da je na forumu sigurna, pa tu je vrlet. :o
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 13:34

Morticia » wrote:Kao da je na forumu sigurna, pa tu je vrlet. :o
Mah, Vrlet je bezopasan. :kava:
Što je starija, to mu je manje zanimljiva :drži fige:

Slavimo joj rođendan u subotu. :lux:
Jučer sam pomahnitala kod narudžbe torte. Poše, kakvih torti za klince ima. :S
Na kraju sam se odučila za bijeli ledeni vjetar s ukrasnim medvjedićima i koječime boje lavande, no prije toga sam umalo naručila nekakvo purpurno jagodica bobica kuglasto čudo.
Sva sreća da je bio muž sa mnom pa me je dozvao pameti. Ova jagodica bobica torta je izgledala pomalo radioaktivno.
I nisi mogao gledati u nju duže od par sekundi, a da ti se očna pozadina ne počne odvajati od rožnice. :o
baja

Post 12 Jun 2012, 13:36

Morticia » wrote:Kao da je na forumu sigurna, pa tu je vrlet. :o
:rofl:

Tupelo, snaći će se Punki
vozila sam za vikend đete i dvije joj frendice na selo
u neko doba pita jedna; volite li miris bezina?
u gas; daaaa, super jeeeee :zubo:
nisam im ništa o tome pričala, keve mi :o
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 13:46

Tupelo » wrote:
Mah, Vrlet je bezopasan. :kava:
Što je starija, to mu je manje zanimljiva :drži fige:
Au contraire... :unda:
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 13:51

vrrrlet » wrote:
Au contraire... :unda:
:mama: :mama: :mama:

Al, dobro, do njezinog puberteta ima još vremena. Do tada će te valjda zeti impotencija i ciroza. :raspa:
Pješčana

Post 12 Jun 2012, 13:54

Tupelo » wrote:
Slavimo joj rođendan u subotu. :lux:
zar je već godina dana prošla? :)

ne znam, stopirala sam kad je trebalo i kad nije trebalo. nemam pojma kako nekog osigurati da sve to preživi.
kad se sjetim da sam popila dost vina, i popušila nešto trave, a zatim otišla nekom tipu da me tetovira :facepalm: (kao, od droge i alkohola manje će bolit, i zaista nije bolilo, škakljalo je), kako spriječiti nečiji um da mu tako nešto padne na pamet uopće?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 12 Jun 2012, 13:54

Tupelo » wrote:
:mama: :mama: :mama:

Al, dobro, do njezinog puberteta ima još vremena. Do tada će te valjda zeti impotencija i ciroza. :raspa:
Za ovo prvo nisam sigurna, djeluje kao da se još uvijek dosta dobro drži, al' za drugo bih gotovo stavila ruku u vatru. :o :zubo:
Morticia

Post 12 Jun 2012, 13:55

Isuspok, pa i bubi je uskoro rođendan!!! :eek: :eek: :eek:
Morticia

Post 12 Jun 2012, 13:55

Pješčana » wrote: zar je već godina dana prošla? :)

ne znam, stopirala sam kad je trebalo i kad nije trebalo. nemam pojma kako nekog osigurati da sve to preživi.
kad se sjetim da sam popila dost vina, i popušila nešto trave, a zatim otišla nekom tipu da me tetovira :facepalm: (kao, od droge i alkohola manje će bolit, i zaista nije bolilo, škakljalo je), kako spriječiti nečiji um da mu tako nešto padne na pamet uopće?
Batinama, naravno. :ne zna:
Sašenka

Post 12 Jun 2012, 13:58

Bajica :cerek:

Punkičin rođendan :lux:

Kako vrijeme leti, već ima godinu dana. :D

A dječjih torti ima stvarno svakakvih, prošle godine sam svojoj nećakinji radila tortu za 4.rođendan, po narudžbi svoje šogorice koja mi je donijela hrpu jagodica bobica, nekih šarenih bombončića i ostalih čudesa koje sam morala stvaiti na tortu, tako da je torta na kraju bila totalno šarena i kičasta :D
Life is short. Smile while you still have teeth.
karambol

Post 12 Jun 2012, 13:58

Morticia » wrote:
Batinama, naravno. :ne zna:
A kad si konjina kao ja i svi se sklanjaju s puta, ako ih pogledaš? :D Jedino da sam sebe izudaram...
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 13:59

Ja ne vjerujem u batine. :mudri: Kao da ne može stopirati i nakon batina.

Ali ako im odrežete palce, nema ništa od stopiranja. :raspa: Rezanjem klitorisa riješiti ćete i seksualno neodgovorno ponašanje.

A odstranite li im oči ili ruke ili noge, biti će poprilično ovisni o vama, i bez pretjerane želje za kretanjem vanka po crnom svijetu.
  • Information