tejsi, oprosti!
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
klonka, na ovom topiku piše tupelo! kolika je vjerojatnost da ćemo zapamtit tvoju sramotu pored svega što je tupelo pisala po ovom topicu?
tejsi, oprosti!
ja sam se navikla na jednodnevne penisiće kod tebe! a s ovim si čak pričala 9 sati, mislila sam da je čovik umro na dejtu pa si čekala hitnu da ga skupe! 
tejsi, oprosti!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Jutro.
Sreća pa ne vozim kamion.
A ni u solarij ne idem. U gomili pizdarija koje je napisao, Vrle je ipak uspio reći i jednu pametnu stvar - sacam ŽMK i moram raditi što manje "raka mi dajte" pizdarija.
Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj.
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik.
Poše, moje dijete će uskoro prohodati. Kako je to uspjelo tako brzo proletjeti? Imam osjećaj da je još jučer bila ona mala štruca koja jedva otvara oči.
Sreća pa ne vozim kamion.
A ni u solarij ne idem. U gomili pizdarija koje je napisao, Vrle je ipak uspio reći i jednu pametnu stvar - sacam ŽMK i moram raditi što manje "raka mi dajte" pizdarija.
Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj.
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik.
Poše, moje dijete će uskoro prohodati. Kako je to uspjelo tako brzo proletjeti? Imam osjećaj da je još jučer bila ona mala štruca koja jedva otvara oči.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Pošto ribizle ne jedem, i ja ću to shvatiti kao poziv na seks.klonka » wrote:A daj, pa bilo bi predobro da ti to ne odgovorim.
Pozvala bih te na ribizle, ali bojim se da će ovi topičasti zlobnici to shvatiti kao poziv na seks.
Koliko već? Tri minute?klonka » wrote:Ja sam u celibatu.
Koliko točno mjeseci ima? Oćmo nabacit' neku kladaru kad bu prohodala?Tupelo » wrote: Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj.
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik.![]()
Pobjednik može dobiti, kajjaznam... Klonku. A ne, ne, to je prejeftino, ajmo rajše svaki uložiti po 10 kuna, pobjednik uzima sve.
Kladioničari, nas pet.ElliQuinn wrote:Dobro jutro!
Tko je ostao?![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Na prvi dan ljeta imat će točno godinu dana.vrrrlet » wrote:Koliko točno mjeseci ima?
vrrrlet » wrote:Pobjednik može dobiti, kajjaznam... Klonku. A ne, ne, to je prejeftino, ajmo rajše svaki uložiti po 10 kuna, pobjednik uzima sve.
Oprosti, Klonče.
Vodena » wrote:Samo da utješim Sašicu!
1. 3.57 (51cm),
2. 5.05 (57 cm)
3. 4.20 (53 cm)
sve to izađe van kad jače stisneš.

Ok, idem obaviti ragovor sa svojom mrvicom i zamoliti je da se suzdrži od takvog dobivanja kila
Tupelo » wrote: Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj.
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik.![]()
Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se
MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh
Life is short. Smile while you still have teeth.
Sjoooooo... (bas mi se svidja...jos...)...sjooooo....Sašenka » wrote:
![]()
Ok, idem obaviti ragovor sa svojom mrvicom i zamoliti je da se suzdrži od takvog dobivanja kila![]()
![]()
![]()
Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se![]()
MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh
Sad si me vratila nekoliko godina unazad...kad sam gledao trbuh moje jedine i snebivao se i radovao istovremeno dok je princeza unutra mlatarala i boksala, a ja prislanjao uho ne bih li cuo...ne znam kaj?... Ali tada ionako nisam bio normalan. Debljao sam se da imam trbuh poput Nje, kazu nesvjesno, trtario i panicario, a kad je mlada dama izasla van svaki put sam umirao kad sam je primio u ruke... Ludo.
Meni su najbolji kad tek prohodaju pa se zapiče negdje u daljinu i uopće ne gledaju što im je pred nogama - potok, stepenice, jarak...Sašenka » wrote: Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se
gonj špadi
karambol » wrote: Sad si me vratila nekoliko godina unazad...kad sam gledao trbuh moje jedine i snebivao se i radovao istovremeno dok je princeza unutra mlatarala i boksala, a ja prislanjao uho ne bih li cuo...ne znam kaj?... Ali tada ionako nisam bio normalan. Debljao sam se da imam trbuh poput Nje, kazu nesvjesno, trtario i panicario, a kad je mlada dama izasla van svaki put sam umirao kad sam je primio u ruke... Ludo.
klonka » wrote: Meni su najbolji kad tek prohodaju pa se zapiče negdje u daljinu i uopće ne gledaju što im je pred nogama - potok, stepenice, jarak...
Sjećam se, kako smo svi iščekivalidejzi » wrote: Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Tupelo » wrote: A ni u solarij ne idem. U gomili pizdarija koje je napisao, Vrle je ipak uspio reći i jednu pametnu stvar - sacam ŽMK i moram raditi što manje "raka mi dajte" pizdarija.![]()
Upoznat ću te s tatom.
Sad ću se užasno izblamirat ali. Ali. Kako se na youtubeu upali neka playlista a ne da mi svira pjesma po pjesma? Ide mi na jetra to.
Sašenka » wrote:MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh
Isuse, kad se sjetim gomile vaših smsova koja me je dočekala kad sam se probudila iz narkoze.dejzi wrote:Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Kad nađem malo više vremena, pročitat ću taj dio starih Gutanja.
Ponekad bacim oko i sva se raznježim.
Fali mi ona koncentracija luđakinja i onaj tempo pisanja. Iako, više ga ne bih mogla slijediti.
ja se sjećam kad mi je ajvi poslala uspaničeni sms di je tupelo, nema je online već čitavo jutro, svi zabrinuti, ovo ono...a mene na mobitelu čeka poruka da je tupelo rodila već skoro 2 sata
i onda sam poletila na forum i javila adminima da vrate temu nazad! 
icuce, kako je to bilo uzbudljivo!
postala sam kuma, a moje kumče skoro pa hoda 
icuce, kako je to bilo uzbudljivo!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja se uvijek sjetim onog sluzavog čepa koji izgleda kao zec.dejzi » wrote:Vrle.![]()
![]()
![]()
Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Saško, kad je tebi termin?
gonj špadi
-
- Information
-