Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Mulica

Post 05 Jun 2012, 00:01

klonka, na ovom topiku piše tupelo! kolika je vjerojatnost da ćemo zapamtit tvoju sramotu pored svega što je tupelo pisala po ovom topicu? :o

tejsi, oprosti! :mama: ja sam se navikla na jednodnevne penisiće kod tebe! a s ovim si čak pričala 9 sati, mislila sam da je čovik umro na dejtu pa si čekala hitnu da ga skupe! :mama:

meg ti je glupa!!! :xlux:
kuki

Post 05 Jun 2012, 02:51

kuki

Post 05 Jun 2012, 08:59

Poše, ovo je bizaran dan kad sam prva tu a da sam tijekom noći spavala i još se probudila sama od sebe. :rofl:
Tupelo

Post 05 Jun 2012, 09:11

Jutro.

Sreća pa ne vozim kamion. :lux:

A ni u solarij ne idem. U gomili pizdarija koje je napisao, Vrle je ipak uspio reći i jednu pametnu stvar - sacam ŽMK i moram raditi što manje "raka mi dajte" pizdarija. :o

Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj. :lux:
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik. :cerek:

Poše, moje dijete će uskoro prohodati. Kako je to uspjelo tako brzo proletjeti? Imam osjećaj da je još jučer bila ona mala štruca koja jedva otvara oči.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 05 Jun 2012, 09:11

Dobro jutro! :cerek:

Tko je ostao? :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
vrrrlet

Post 05 Jun 2012, 09:46

klonka » wrote:A daj, pa bilo bi predobro da ti to ne odgovorim. :rofl:

Pozvala bih te na ribizle, ali bojim se da će ovi topičasti zlobnici to shvatiti kao poziv na seks. :rofl:
Pošto ribizle ne jedem, i ja ću to shvatiti kao poziv na seks. :rofl:
klonka » wrote:Ja sam u celibatu. :raspa:
Koliko već? Tri minute?
Tupelo » wrote: Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj. :lux:
I dovuče si slikovnicu na stolić pa ju čita. Izgleda k'o neki mali propovjednik. :cerek:

Poše, moje dijete će uskoro prohodati. Kako je to uspjelo tako brzo proletjeti? Imam osjećaj da je još jučer bila ona mala štruca koja jedva otvara oči.
Koliko točno mjeseci ima? Oćmo nabacit' neku kladaru kad bu prohodala?

Pobjednik može dobiti, kajjaznam... Klonku. A ne, ne, to je prejeftino, ajmo rajše svaki uložiti po 10 kuna, pobjednik uzima sve.
ElliQuinn wrote:Dobro jutro! :cerek:

Tko je ostao? :D
Kladioničari, nas pet.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
klonka

Post 05 Jun 2012, 09:49

Vrrrle, odi u kurac :cerek: :rofl: :crying: :rofl: :cerek:
gonj špadi
vrrrlet

Post 05 Jun 2012, 09:51

klonka » wrote:Vrrrle, odi u kurac :cerek: :rofl: :crying: :rofl: :cerek:
Evo, opet joj je kurac u ustima. :azdaja: Nemere ona bez kurca. :rolleyes:

:rofl:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 05 Jun 2012, 10:11

Tupelo » wrote: Izgleda k'o neki mali propovjednik. :cerek:
:cerek: :D
vrrrlet wrote:Evo, opet joj je kurac u ustima
kak' ste sljatki :cerek:

pok i otpok :o
Tupelo

Post 05 Jun 2012, 10:20

vrrrlet » wrote:Koliko točno mjeseci ima?
Na prvi dan ljeta imat će točno godinu dana. :cerek:

vrrrlet » wrote:Pobjednik može dobiti, kajjaznam... Klonku. A ne, ne, to je prejeftino, ajmo rajše svaki uložiti po 10 kuna, pobjednik uzima sve.
:rofl: :rofl:

Oprosti, Klonče. :o
Sašenka

Post 05 Jun 2012, 11:18

Vodena » wrote:Samo da utješim Sašicu! :grli:
1. 3.57 (51cm),
2. 5.05 (57 cm)
3. 4.20 (53 cm)
sve to izađe van kad jače stisneš.
:eek: Image

Ok, idem obaviti ragovor sa svojom mrvicom i zamoliti je da se suzdrži od takvog dobivanja kila :o
Tupelo » wrote: Šmizla uspije prehodati cijelu dužinu boravka držeći se uz namještaj. :lux:

:cerek: :cerek:

Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se :cerek:

MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh :lux:
Life is short. Smile while you still have teeth.
karambol

Post 05 Jun 2012, 11:29

Sašenka » wrote:
:eek: Image

Ok, idem obaviti ragovor sa svojom mrvicom i zamoliti je da se suzdrži od takvog dobivanja kila :o

:cerek: :cerek:

Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se :cerek:

MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh :lux:
Sjoooooo... (bas mi se svidja...jos...)...sjooooo.... :cerek:

Sad si me vratila nekoliko godina unazad...kad sam gledao trbuh moje jedine i snebivao se i radovao istovremeno dok je princeza unutra mlatarala i boksala, a ja prislanjao uho ne bih li cuo...ne znam kaj?... Ali tada ionako nisam bio normalan. Debljao sam se da imam trbuh poput Nje, kazu nesvjesno, trtario i panicario, a kad je mlada dama izasla van svaki put sam umirao kad sam je primio u ruke... Ludo. :)
klonka

Post 05 Jun 2012, 11:36

Sašenka » wrote: Poše, kako su klinci slatki kad prohodavaju pa su onako nesigurni, guza ih zanosi i spotepavaju se :cerek:
Meni su najbolji kad tek prohodaju pa se zapiče negdje u daljinu i uopće ne gledaju što im je pred nogama - potok, stepenice, jarak... :cerek:
gonj špadi
dejzi

Post 05 Jun 2012, 11:37

Vrle. :rofl: :rofl: :rofl:

Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Sašenka

Post 05 Jun 2012, 11:50

karambol » wrote: Sad si me vratila nekoliko godina unazad...kad sam gledao trbuh moje jedine i snebivao se i radovao istovremeno dok je princeza unutra mlatarala i boksala, a ja prislanjao uho ne bih li cuo...ne znam kaj?... Ali tada ionako nisam bio normalan. Debljao sam se da imam trbuh poput Nje, kazu nesvjesno, trtario i panicario, a kad je mlada dama izasla van svaki put sam umirao kad sam je primio u ruke... Ludo. :)
:D Moj dragi je držao nećaka 5 dana nakon što se rodio, a kad se nećakinja rodila, onda se nije usudio jer je bila još sitnija i curica pa se bojao :D
klonka » wrote: Meni su najbolji kad tek prohodaju pa se zapiče negdje u daljinu i uopće ne gledaju što im je pred nogama - potok, stepenice, jarak... :cerek:
:rofl:
dejzi » wrote: Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Sjećam se, kako smo svi iščekivali :cerek:
Life is short. Smile while you still have teeth.
kuki

Post 05 Jun 2012, 11:54

Tupelo » wrote: A ni u solarij ne idem. U gomili pizdarija koje je napisao, Vrle je ipak uspio reći i jednu pametnu stvar - sacam ŽMK i moram raditi što manje "raka mi dajte" pizdarija. :o
:lux: Bravo, vrle!

Upoznat ću te s tatom. :rofl:

Sad ću se užasno izblamirat ali. Ali. Kako se na youtubeu upali neka playlista a ne da mi svira pjesma po pjesma? Ide mi na jetra to.
kuki

Post 05 Jun 2012, 11:57

Inače, uskoro će mi trebat ventilator. Sad sam se prvo usrala da sam opet jako febrilna jer mi je vruće. 25 stupnjeva je, a ja sam inteligentno u debljoj trenerci i debelim čarapama :tupelo: :facepalm:.
dejzi

Post 05 Jun 2012, 12:12

Jel imaš svoj user napravljen na yt?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
kuki

Post 05 Jun 2012, 12:20

Ne. :D

Ali, spojena sam s gmailom. :visi:

Znam radit playliste, hoću tuđe. Ne da mi se slagat sad, samo hoću nešto ko radio, s jednim bendom. :D
kuki

Post 05 Jun 2012, 12:33

Našla neš od 7 komada. Dovoljno. :D
Tupelo

Post 05 Jun 2012, 12:35

Sašenka » wrote:MP sad isto može osjetiti moju mrvu kad stavi ruke na moj trbuh :lux:
:cerek:
dejzi wrote:Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Isuse, kad se sjetim gomile vaših smsova koja me je dočekala kad sam se probudila iz narkoze. :rofl:
Kad nađem malo više vremena, pročitat ću taj dio starih Gutanja.
Ponekad bacim oko i sva se raznježim.
Fali mi ona koncentracija luđakinja i onaj tempo pisanja. Iako, više ga ne bih mogla slijediti. :o
Mulica

Post 05 Jun 2012, 12:36

ja se sjećam kad mi je ajvi poslala uspaničeni sms di je tupelo, nema je online već čitavo jutro, svi zabrinuti, ovo ono...a mene na mobitelu čeka poruka da je tupelo rodila već skoro 2 sata :mama: i onda sam poletila na forum i javila adminima da vrate temu nazad! :rofl:

icuce, kako je to bilo uzbudljivo! :cerek: postala sam kuma, a moje kumče skoro pa hoda :cerek:
klonka

Post 05 Jun 2012, 12:55

dejzi » wrote:Vrle. :rofl: :rofl: :rofl:

Tupelo, jučer smo se Melody i ja prisjećale kako smo bili svi napeti oko tvog odlaska u bolnicu i sve. Poše, godina dana je prošla.
Ja se uvijek sjetim onog sluzavog čepa koji izgleda kao zec. :rofl: :facepalm:

Saško, kad je tebi termin?
gonj špadi
Morticia

Post 05 Jun 2012, 13:15

Dobar vam dan.

Masu toga bih pisala i komentirala, ali pogađate, ne stignem. :mama: :mama: :mama:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mulica

Post 05 Jun 2012, 13:41

nek neko kaže ajvi da se odlijepi od onog svog i nazove me :o
ja nemam kuna na mobitelu :o
  • Information