mi smo se pripremali al' je uletio carskiSašenka » wrote:Sve ste vodile mužeke![]()
carski je očaj, ne kužim zašto ga netko poželi iz čista mira
Ma ne brini, pa sve smo plakale.Sašenka » wrote:Sve ste vodile mužeke![]()
Super mi je to, nevjerojatno, ali niti jedna od mojih frendica koje su dosad rodile nisu imale muževe na porodu, jer oni nisu htjeli, a i one kažu da ni one nisu htjele. Još meni neke kažu da šta će mi muž tamo, da muževi padaju u nesvijest![]()
Moj dragi želi biti sa mnom, jedino mi je rekao da će mu biti teško gledati me kako me užasno boli i ako počnem plakatiJa inače cmizdrim kad me nešto jako boli
Auuuu, da ti znaš kako sam se ja na fhru jednom poklala oko te teme, tj. carskog "po narudžbi"...baja wrote: mi smo se pripremali al' je uletio carski
carski je očaj, ne kužim zašto ga netko poželi iz čista mira
Ja sam došla plačući. Ono, za svaki slučaj.Morticia » wrote:
Ma ne brini, pa sve smo plakale.
Mislim, ja jesam, ne znam za druge.![]()
Kod nas je on od početka izrazio želju da želi biti sa mnom, a i meni je tako odgovaralo.
Čak nisam bila ni svjesna koliko će mi to značiti, tek tamo sam skužila.
da otvorimo temu?Morticia » wrote:Auuuu, da ti znaš kako sam se ja na fhru jednom poklala oko te teme, tj. carskog "po narudžbi"...![]()
naravno, upravo je tako kod nas i biloSašenka wrote:...ali kad se mora, mora se. Ja se nadam da će sve biti OK i da ću moći roditi vaginalno, ali i ako bude carski, što mogu, bitno da s bebom sve bude OK.
Margarita » wrote: Ja sam došla plačući. Ono, za svaki slučaj.
-Boli vas?
-Ne još, buuuu, šmrc, ali sigurno bude, buuu, šmrc!
I ne samo da dobro dođu muževi na porodu nego i zanimljivo izgledaju onako zakrabuljeni. Pa dok ti razmišljaš bi li se sad trebali igrati doktora, beba već vani.
Možda bi ženama kirurga (koje su ih se nagledale u zelenim odijelcima ako ih, recimo, isprobavaju po doma) muževi na porod trebali doći odjeveni kao vatrogasci ili mornari ili tako nešto. Ili balerine.Sašenka » wrote:
![]()
Ja sam već vidjela MP-a tako zakrabuljenog, kad mi je došao u posjetu na intenzivnu nakon operacije ciste. Bilo mi je užasno muka jer sam loše podnijela anesteziju, bila sam sva nadrogirana i jedva sam govorila, ali ipak je prvo što sam rekla kad je ušao bilo - baš dobro izgledaš
Super idejaMargarita » wrote: Možda bi ženama kirurga (koje su ih se nagledale u zelenim odijelcima ako ih, recimo, isprobavaju po doma) muževi na porod trebali doći odjeveni kao vatrogasci ili mornari ili tako nešto. Ili balerine.
Niste išli na tečaj?!Morticia » wrote:Ne moze partner biti u predradjaoni jer tamo nisi sama, tj. ima vise zena.
Mi nismo isli na tecaj i nitko za to u rodilistu nije ni pitao.
Pa ne ići na tečaj. Da ti kažu kako je najbolje puhati i tiskati i kada se treba na carski i tako to.
Tuko, to ti je da imaš u glavi sliku "tu sam već bila" kada ulaziš u rađaonicu, jer time se smiruje žena koja je ionako većinom unezvjerena preko mjere. Vjerojatno upoznaš koju sestru ili doktora isto. Da se mene pita, fino bi svi išli i na pljugicu i na kavicu, i rakijicu dabome, ipak će ti oni pomoći dobiti tvoje najveće blago. Bilo bi lijepo da odete skupa i na izlet, ali to će možda pričekati neka sretnija vremena za koje stoljeće.Morticia » wrote:Ma kakvih informacija, to te ja pitam?![]()
Pokazuju ti gdje je rađaona.
Onako, puno me briga gdje je rađaona, pa neću sama tražit rađaonu u trudovima.
Ništa od toga...bijah tamo, vidjeh to i zamalo nokautirah tipa koji se tamo prešatavao od boksa do boksa , odmaknuo zavjesu, tutnuo svoju glavurdu i govorio - ajmo! tiskaj! tiskaj! tako! ajmo!...kada je treći put ušao moja me draga tako stiskala za ruku da sam bio spriječen začepiti mu labrnju jednim odmjerenim direktom. Kasnije sam ga tražio, ali nije bio u smjeni....Svejedno sam tog idiota počastio kamenim kolačičićima i nadam se da je dobio dobru sraćku i da mu je netko vikao Tiskaj!Tiskaj! ajmoooo!....vrrrlet » wrote:
Tuko, to ti je da imaš u glavi sliku "tu sam već bila" kada ulaziš u rađaonicu, jer time se smiruje žena koja je ionako većinom unezvjerena preko mjere. Vjerojatno upoznaš koju sestru ili doktora isto. Da se mene pita, fino bi svi išli i na pljugicu i na kavicu, i rakijicu dabome, ipak će ti oni pomoći dobiti tvoje najveće blago. Bilo bi lijepo da odete skupa i na izlet, ali to će možda pričekati neka sretnija vremena za koje stoljeće.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests