Fetiši naši svagdašnji
usb stick? stedna zarulja? prednje svjetlo za bicikl? banana? oguljena? neoguljena? avokado? pita od jabuka? nabujak? prsten za salvetu? misolovka? kvacice za ves? tabasco?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
5 za zalaganje...*jezebel* » wrote:usb stick? stedna zarulja? prednje svjetlo za bicikl? banana? oguljena? neoguljena? avokado? pita od jabuka? nabujak? prsten za salvetu? misolovka? cipkasti donji ves? donji ves s rupama? kvacice za ves?
Zašto bi to bilo 'lakše' da je homić?ex anais » wrote:Toplomjer? Uredski pribor?
Trebalo bi biti nešto što muški više vole ili češće koriste....
maloprije je bijo onlajn pa se, cini se, sakrijo. kad bi barem jos malo pomogao s toplo/hladno. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ma ja ne mislim da je gadno, mislim da je nešto banalno i uobičajno*, to tako biva kad netko drži u sebi pa kad konačno provali nitko ne može vjerovati oko čega se maltretirao. 
*ne mislim da je uobičajeno u smislu da svi imaju taj fetiš nego da nije ništa
*ne mislim da je uobičajeno u smislu da svi imaju taj fetiš nego da nije ništa
Ne bih rekao, jer je spomenuo da je na Internetu vidio to isto - znači, da je neka sitnica, onda bi činjenica da je to vidio i kod drugih, 'srušila' tu barijeru.ex anais » wrote:Ma ja ne mislim da je gadno, mislim da je nešto banalno i uobičajno*, to tako biva kad netko drži u sebi pa kad konačno provali nitko ne može vjerovati oko čega se maltretirao.
Nego, ipak će biti nešto što smatra da je većini 'zazorno'. Samo nikako da uklopim onaj tidbit s gayevima.
Vidim da ste me kolektivno pogrešno shvatili a kad je takav slučaj, krivnja je na meni. Nadovezao sam se na Almost Rosey koja je napisala kako su parafiličari u velikoj većini muškarci. Jednostavna logika kaže da bih partnera za svoj fetiš puno lakše pronašao u drugom muškarcu.nodens » wrote: Zašto bi to bilo 'lakše' da je homić?![]()
Nadam se da je jasnije.
Vidim da se super zafrkancija razvila ali pridužit ću vam se kasnije, još sam malo sjeban zbog svoje mace.
-
zeleni zub
Dajte samo kad se otkrije šta je na stvari promijenite naslov da ne moramo klikati.
Javi se kad budeš blizu. Razmijenit ćemo fetiše, recepte i poneki osvježavajući napitak.ombia » wrote:Evo ja cu ovo ljeto malo juznije, usput mi je.![]()
Uf, što su ljudi komotni. Zato nam država i je u klincu...zeleni zub wrote:Dajte samo kad se otkrije šta je na stvari promijenite naslov da ne moramo klikati.
-
- Information
-