Potjeh wrote:Previše sam rekao...
Potjeh wrote:
Pomalo je ironično - da sam homoseksualac ne bih imao problema u ispunjavanju svojih fantazija.![]()
Sada si previše rekao....

E, vidiš, vidiš.
malo toga...zapravo ništa...ne?ex anais » wrote:
E, vidiš, vidiš.![]()
No, zašto bi mu to bilo lakše da je homić?![]()
Što homići rade, a heterići ne. .. Osim očitog.
A ne znam. Zamišljam falusoidne oblike. Metla?
No, smanjio je mogućnosti izjavom da ne bi imao problema da je homić...dakle...jebiga zaspao mi je hrčak koji vrti onaj kotač u glavi...ex anais » wrote:
A ne znam. Zamišljam falusoidne oblike. Metla?![]()
Ne volem ovo, ja sam preznatiželjna osoba, zašto sam ikad otvorila ovu temu.
Vjerojatno bi htio da mu ženica meće dildača na odgovarajuće mjestašce.ex anais » wrote:
A ne znam. Zamišljam falusoidne oblike. Metla?![]()
Ne volem ovo, ja sam preznatiželjna osoba, zašto sam ikad otvorila ovu temu.
Pa tko kaže da jesu.Morticia » wrote:Ja sam samo došla reć' da homoseksualne maštarije nisu ništa neobično, čak ni kod muškaraca.
Ne može biti dildo jer je rekao da je riječ o nečem neseksualnom. Skoncentriraj se.nodens wrote:
Vjerojatno bi htio da mu ženica meće dildača na odgovarajuće mjestašce.![]()
Možda je proučavao anatomiju... ili čitao gay forume pa načuo nešto o prostati itd. Ili možda primijetio da mu je orgazam jači kad drka s punim mjehurom.![]()
Ni maštarije o silovanju nisu ništa neobično, ni za muškarce - ali ni za žene.Morticia » wrote:Ja sam samo došla reć' da homoseksualne maštarije nisu ništa neobično, čak ni kod muškaraca.
Ne radi se o manjku koncentracijeex anais » wrote:Ne može biti dildo jer je rekao da je riječ o nečem neseksualnom. Skoncentriraj se.
Brkovi i brada? Seksualno or not?ex anais » wrote:
Ne može biti dildo jer je rekao da je riječ o nečem neseksualnom. Skoncentriraj se.
To opet ima veze s dlakama. Rekao je da nisu dlake.
Ah! Štupido, ne pazim na satu...
Mozda on to sve hoce raditi drugome. Lijepo od tebe sto si se ponudila.*jezebel* » wrote:ako zeli da ga se udara dildom po celu ili da mu se gura pomfrit u nosnice, javljam se za dobrovoljca. tol'ko me iznervir'o. sigurno sad skriven cuci i napaljuje se pred monitorom.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 19 guests