Tko guta, zlo ne misli!

Stare teme i začeci foruma
Mulica

Post 10 May 2012, 11:39

dejzi » wrote:Što da radim, da preležim ili da forsiram gibanje?
jebi se! :o

meg ti je glupa!!! :xlux:
Sašenka

Post 10 May 2012, 11:40

Pokić!

Dejzi, ne znam šta da ti savjetujem, mene ovih dana bole leđa, ali to je zbog trudnoće, nemam iskustva s ukliještenjima :zubo:

Ja sam jučer cijeli dan provela u gradu, prvo sam išla kod zubara, onda kod mame svratila, onda se išla šišati. Baš je lijepo maknuti se iz kuće :cerek:

I dok sam se vozila s tramvajem, skužila sam da bar 15-ak babaca i dedaca imaju na sebi debele sintetičke veste. A vani je bilo vruće, a u tramvaju još gore. Stvarno ih ne kužim, kako se ne sruše od vrućine. Još k tome, neki su zbilja zaudarali na onaj ustajali znoj :užas:

I dok sam došla do grada i natrag, kontrola je došla 5 puta, izgleda da su zbilja pojačali konduktere.

Nemam ništa pametnije za pisati :o

Idem sad, moram delati nekaj :bandić:
Life is short. Smile while you still have teeth.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 10 May 2012, 11:41

Dejzi, voltaren (lubor je bolji, ali se daje na recept) i mirovanje. Ali u poluležećem položaju. Ako ti ne prođe za koji dan, u liječnika.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
MightyMe

Post 10 May 2012, 11:42

Mulica » wrote:
jebi se! :o
Što ako se bude trebala sagnut? :zubo:
klonka

Post 10 May 2012, 11:44

blue » wrote:On ili ona mora voditi svoj život? :kokice:

E to je što fali ovdje - malo patologije :zubo:
Ona, ona. :serek: Nema veze što je on licemjerni moralni serator, ona se mora promijeniti ako želi opet biti sa svetim njim. Ne bi da mu je kurac od zlata. :rolleyes:

Dejzi, krepat ću. :rofl: Opasno mi konkuriraš za najgluplje zadobiivene ozljede. :azdaja:

Miruj.
gonj špadi
Mulica

Post 10 May 2012, 11:45

mislim da svi sve bake i djedice zimogrozne! to dođe s godinama, pa pogledaj tupelinu :o
da, zbilja, nije ni meni jasno kako ne uskuvaju! još manje mi je jasno kako sami sebi ponekad ne smrde! ne znam jel se bakama i djedama teško tuširat, nemaju vremena...? mislim, ne rade, ne studiraju, ne čuvaju djecu...ja kad budem u pemziji, tuširat ću se barem jednom tjedno! :S sad ne stignem toliko često, al ja imam lijep prirodni miris! :o :lov na trolove: :D
Sašenka » wrote:I dok sam došla do grada i natrag, kontrola je došla 5 puta, izgleda da su zbilja pojačali konduktere.
ja sam provela gore 4 dana, vozala se tramvajima non stop...i nijednog konduktera vidila nisam! a čak sam 2 karte poništila! :zubo:
Mulica

Post 10 May 2012, 11:46

MightyMe » wrote:
Što ako se bude trebala sagnut? :zubo:
triba samo raširit noge, pokati! o čemu ti pričaš? :o
vrrrlet

Post 10 May 2012, 11:46

Mulica » wrote:
ti si malena? :rofl:
Ne, ja bih se htio igrati s malenom. Pustite malene k meni...
dejzi » wrote:A piški mi se, kako ću ustat sad? :mama:
Zašto bi ustajala? Aboriđini su se znali zapišavati u vremenima suše; nabrali bi suhih trava, popišali ih, te legli u to. Tebi nije suša, ali ako nemreš ustajati, nije da imaš izbora.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
MightyMe

Post 10 May 2012, 11:47

Mulica » wrote: triba samo raširit noge, pokati! o čemu ti pričaš? :o
Ah vi nemaštoviti starci. :raspa:
dejzi

Post 10 May 2012, 11:59

klonka » wrote: Dejzi, krepat ću. :rofl: Opasno mi konkuriraš za najgluplje zadobiivene ozljede. :azdaja:
Kad se uspijem odmaknut od boli, i meni je smiješno. Isusati. :facepalm: :rofl:

Jedva sam se odvukla sad do kupaone.
Danas ću ležat i niš ne radit, baš me briga. :durica:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Mulica

Post 10 May 2012, 12:14

dejzi » wrote: Danas ću ležat i niš ne radit, baš me briga. :durica:
za promjenu, jel? :kava:
Morticia

Post 10 May 2012, 13:13

Slažem se s time i ne slažem. Balkanski dio Hrvatske su Hrvati iz BIH kojih je dosta po Hrvatskoj i koji su doprinjeli recimo to tako balkanizaciji. No ništa strašno. Druga, treća generacija koja odrasta u Hrvatskoj se stopi s kulturom i to je taj neki prirodan proces. Tako da što se toga tiče, taj Balkanski dio bi i dalje postojao al bio bi zanemariv.

Ono gdje je Hrvatska užasno balkanizirana je period druge Jugoslavije. Ne toliko čak prve koliko druge. U drugoj gubi u potpunosti identitet i vidimo da je to prejako i do dana današnjeg.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Dobro zašto, ZAŠTO sam ja sad išla čitat onu kaljužu od Politike na fhru?! :facepalm: :gaah: :crying: :lol:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ze.

Post 10 May 2012, 13:15

Morticia » wrote:Slažem se s time i ne slažem. Balkanski dio Hrvatske su Hrvati iz BIH kojih je dosta po Hrvatskoj i koji su doprinjeli recimo to tako balkanizaciji. No ništa strašno. Druga, treća generacija koja odrasta u Hrvatskoj se stopi s kulturom i to je taj neki prirodan proces. Tako da što se toga tiče, taj Balkanski dio bi i dalje postojao al bio bi zanemariv.

Ono gdje je Hrvatska užasno balkanizirana je period druge Jugoslavije. Ne toliko čak prve koliko druge. U drugoj gubi u potpunosti identitet i vidimo da je to prejako i do dana današnjeg.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Dobro zašto, ZAŠTO sam ja sad išla čitat onu kaljužu od Politike na fhru?! :facepalm: :gaah: :crying: :lol:
Made my day. :S :S
Morticia

Post 10 May 2012, 13:15

A gle,tvoj je problem ako se smatraš balkancem,svatko se vdi onako kako se želi vdijeti,ja se balkancem ne vidimpa je vidim srednjo europljanom-mediterancem pa sad ti vidi
Meni je hrvatska centralno europska a ne balkanska i bog nema načina na koji možeš promijeniti to moje mišljenje
Balkan je geopolitički i dtruštveni pojam koji služi za pokrivanje interesa jedne države i njezine službene i neslužbene elite prema tome

:giggle: :giggle: :giggle:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 10 May 2012, 13:16

Ze. » wrote:
Made my day. :S :S

I don't like Mondays. This livens up the day. :raspa:
karambol

Post 10 May 2012, 13:22

Morticia » wrote:

Zakaj ne bacaš noževe u vrata? To zna biti zanimljivo kad si na poslu... :zubo:
Ze.

Post 10 May 2012, 13:24

karambol » wrote:
Zakaj ne bacaš noževe u vrata? To zna biti zanimljivo kad si na poslu... :zubo:
Ili u vratove kolega... :D
karambol

Post 10 May 2012, 13:28

Ze. » wrote:
Ili u vratove kolega... :D
Pa to je onaj zanimljivi dio...vježbaš hitanje u metu, a onda uđe netko - E, Mortiš...aaaaa.... :zubo:
Morticia

Post 10 May 2012, 13:44

Svaki čovjek koji je proveo barem jedan dio svog života u različitim krajevima Hrvatske zna: da se govori različitim jezicima, da su kuhinje posve različite, da je dugostoljetna pripadnost pravoslavnoj religiji i kulturi vidljiva golim okom kod velikog dijela današnjih katoličkih Hrvata... genetika je ozbiljna znanost i ne treba je olako ponižavati

Nick- alojzije.

Isuspok. :lol: :lol: :lol: :S :S :S
Tupelo

Post 10 May 2012, 13:52

Dijete sam sa sitericom otpravila u park. Maneštra je kuvana, roba popeglana.
Imam dva sata samo za forum. :cerek:
Toliko mi treba da se skuha jebena integralna bio eko superduper glupa riža :o

Zaboravila sam se pohvaliti da sam jučer zaboravila psa pustiti van iz kupaonice. :facepalm:
Zvonio mi je dostavljač i luđakinju sam zatvorila u kupaonicu da ga ne zakolje, a onda sam otišla jesti picu i peglati. Čula sam je da cvilka, ali sam mislila da pizdeka oko neke igračke pod krevetom pa nisam obraćala pažnju. :o
Poše, nadam se da isto neću učiniti i s djetetom. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mulica

Post 10 May 2012, 13:56

Tupelo » wrote:Dijete sam sa sitericom otpravila u park. Maneštra je kuvana, roba popeglana.
Imam dva sata samo za forum. :cerek:
Toliko mi treba da se skuha jebena integralna bio eko superduper glupa riža :o

Zaboravila sam se pohvaliti da sam jučer zaboravila psa pustiti van iz kupaonice. :facepalm:
Zvonio mi je dostavljač i luđakinju sam zatvorila u kupaonicu da ga ne zakolje, a onda sam otišla jesti picu i peglati. Čula sam je da cvilka, ali sam mislila da pizdeka oko neke igračke pod krevetom pa nisam obraćala pažnju. :o
Poše, nadam se da isto neću učiniti i s djetetom. :o
ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata! :moli:
ali

Post 10 May 2012, 14:00

Ako bude Unda navraćao, pošaljite ga u pm :D
Ja moram sad ići :durica:
Leteća
babin nakurnjak

Post 10 May 2012, 14:00

Morticia » wrote:

Aaaaaa!! Brenda! :cerek:

Image
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Morticia

Post 10 May 2012, 14:11

Mulica » wrote: ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata! :moli:
:rofl: :rofl: :rofl:
Leteća wrote:
Aaaaaa!! Brenda! :cerek:

Image
:cerek:
Tupelo

Post 10 May 2012, 14:12

Mulica » wrote: ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata! :moli:
Ovome se svi nadamo. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
  • Information