jebi se!dejzi » wrote:Što da radim, da preležim ili da forsiram gibanje?
Tko guta, zlo ne misli!
Pokić!
Dejzi, ne znam šta da ti savjetujem, mene ovih dana bole leđa, ali to je zbog trudnoće, nemam iskustva s ukliještenjima
Ja sam jučer cijeli dan provela u gradu, prvo sam išla kod zubara, onda kod mame svratila, onda se išla šišati. Baš je lijepo maknuti se iz kuće
I dok sam se vozila s tramvajem, skužila sam da bar 15-ak babaca i dedaca imaju na sebi debele sintetičke veste. A vani je bilo vruće, a u tramvaju još gore. Stvarno ih ne kužim, kako se ne sruše od vrućine. Još k tome, neki su zbilja zaudarali na onaj ustajali znoj :užas:
I dok sam došla do grada i natrag, kontrola je došla 5 puta, izgleda da su zbilja pojačali konduktere.
Nemam ništa pametnije za pisati
Idem sad, moram delati nekaj :bandić:
Dejzi, ne znam šta da ti savjetujem, mene ovih dana bole leđa, ali to je zbog trudnoće, nemam iskustva s ukliještenjima
Ja sam jučer cijeli dan provela u gradu, prvo sam išla kod zubara, onda kod mame svratila, onda se išla šišati. Baš je lijepo maknuti se iz kuće
I dok sam se vozila s tramvajem, skužila sam da bar 15-ak babaca i dedaca imaju na sebi debele sintetičke veste. A vani je bilo vruće, a u tramvaju još gore. Stvarno ih ne kužim, kako se ne sruše od vrućine. Još k tome, neki su zbilja zaudarali na onaj ustajali znoj :užas:
I dok sam došla do grada i natrag, kontrola je došla 5 puta, izgleda da su zbilja pojačali konduktere.
Nemam ništa pametnije za pisati
Idem sad, moram delati nekaj :bandić:
Life is short. Smile while you still have teeth.
Ona, ona.
Dejzi, krepat ću.
Miruj.
gonj špadi
mislim da svi sve bake i djedice zimogrozne! to dođe s godinama, pa pogledaj tupelinu 
da, zbilja, nije ni meni jasno kako ne uskuvaju! još manje mi je jasno kako sami sebi ponekad ne smrde! ne znam jel se bakama i djedama teško tuširat, nemaju vremena...? mislim, ne rade, ne studiraju, ne čuvaju djecu...ja kad budem u pemziji, tuširat ću se barem jednom tjedno!
sad ne stignem toliko često, al ja imam lijep prirodni miris!
:lov na trolove:

da, zbilja, nije ni meni jasno kako ne uskuvaju! još manje mi je jasno kako sami sebi ponekad ne smrde! ne znam jel se bakama i djedama teško tuširat, nemaju vremena...? mislim, ne rade, ne studiraju, ne čuvaju djecu...ja kad budem u pemziji, tuširat ću se barem jednom tjedno!
ja sam provela gore 4 dana, vozala se tramvajima non stop...i nijednog konduktera vidila nisam! a čak sam 2 karte poništila!Sašenka » wrote:I dok sam došla do grada i natrag, kontrola je došla 5 puta, izgleda da su zbilja pojačali konduktere.
meg ti je glupa!!! :xlux:
triba samo raširit noge, pokati! o čemu ti pričaš?
Ne, ja bih se htio igrati s malenom. Pustite malene k meni...
Zašto bi ustajala? Aboriđini su se znali zapišavati u vremenima suše; nabrali bi suhih trava, popišali ih, te legli u to. Tebi nije suša, ali ako nemreš ustajati, nije da imaš izbora.dejzi » wrote:A piški mi se, kako ću ustat sad?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Slažem se s time i ne slažem. Balkanski dio Hrvatske su Hrvati iz BIH kojih je dosta po Hrvatskoj i koji su doprinjeli recimo to tako balkanizaciji. No ništa strašno. Druga, treća generacija koja odrasta u Hrvatskoj se stopi s kulturom i to je taj neki prirodan proces. Tako da što se toga tiče, taj Balkanski dio bi i dalje postojao al bio bi zanemariv.
Ono gdje je Hrvatska užasno balkanizirana je period druge Jugoslavije. Ne toliko čak prve koliko druge. U drugoj gubi u potpunosti identitet i vidimo da je to prejako i do dana današnjeg.
Dobro zašto, ZAŠTO sam ja sad išla čitat onu kaljužu od Politike na fhru?!

Ono gdje je Hrvatska užasno balkanizirana je period druge Jugoslavije. Ne toliko čak prve koliko druge. U drugoj gubi u potpunosti identitet i vidimo da je to prejako i do dana današnjeg.
Dobro zašto, ZAŠTO sam ja sad išla čitat onu kaljužu od Politike na fhru?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Made my day.Morticia » wrote:Slažem se s time i ne slažem. Balkanski dio Hrvatske su Hrvati iz BIH kojih je dosta po Hrvatskoj i koji su doprinjeli recimo to tako balkanizaciji. No ništa strašno. Druga, treća generacija koja odrasta u Hrvatskoj se stopi s kulturom i to je taj neki prirodan proces. Tako da što se toga tiče, taj Balkanski dio bi i dalje postojao al bio bi zanemariv.
![]()
![]()
![]()
Dobro zašto, ZAŠTO sam ja sad išla čitat onu kaljužu od Politike na fhru?!![]()
![]()
![]()
A gle,tvoj je problem ako se smatraš balkancem,svatko se vdi onako kako se želi vdijeti,ja se balkancem ne vidimpa je vidim srednjo europljanom-mediterancem pa sad ti vidi
Meni je hrvatska centralno europska a ne balkanska i bog nema načina na koji možeš promijeniti to moje mišljenje
Balkan je geopolitički i dtruštveni pojam koji služi za pokrivanje interesa jedne države i njezine službene i neslužbene elite prema tome

Meni je hrvatska centralno europska a ne balkanska i bog nema načina na koji možeš promijeniti to moje mišljenje
Balkan je geopolitički i dtruštveni pojam koji služi za pokrivanje interesa jedne države i njezine službene i neslužbene elite prema tome
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Zakaj ne bacaš noževe u vrata? To zna biti zanimljivo kad si na poslu...
Ili u vratove kolega...
Svaki čovjek koji je proveo barem jedan dio svog života u različitim krajevima Hrvatske zna: da se govori različitim jezicima, da su kuhinje posve različite, da je dugostoljetna pripadnost pravoslavnoj religiji i kulturi vidljiva golim okom kod velikog dijela današnjih katoličkih Hrvata... genetika je ozbiljna znanost i ne treba je olako ponižavati
Nick- alojzije.
Isuspok.

Nick- alojzije.
Isuspok.
Dijete sam sa sitericom otpravila u park. Maneštra je kuvana, roba popeglana.
Imam dva sata samo za forum.
Toliko mi treba da se skuha jebena integralna bio eko superduper glupa riža
Zaboravila sam se pohvaliti da sam jučer zaboravila psa pustiti van iz kupaonice.
Zvonio mi je dostavljač i luđakinju sam zatvorila u kupaonicu da ga ne zakolje, a onda sam otišla jesti picu i peglati. Čula sam je da cvilka, ali sam mislila da pizdeka oko neke igračke pod krevetom pa nisam obraćala pažnju.
Poše, nadam se da isto neću učiniti i s djetetom.
Imam dva sata samo za forum.
Toliko mi treba da se skuha jebena integralna bio eko superduper glupa riža
Zaboravila sam se pohvaliti da sam jučer zaboravila psa pustiti van iz kupaonice.
Zvonio mi je dostavljač i luđakinju sam zatvorila u kupaonicu da ga ne zakolje, a onda sam otišla jesti picu i peglati. Čula sam je da cvilka, ali sam mislila da pizdeka oko neke igračke pod krevetom pa nisam obraćala pažnju.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata!Tupelo » wrote:Dijete sam sa sitericom otpravila u park. Maneštra je kuvana, roba popeglana.
Imam dva sata samo za forum.![]()
Toliko mi treba da se skuha jebena integralna bio eko superduper glupa riža![]()
Zaboravila sam se pohvaliti da sam jučer zaboravila psa pustiti van iz kupaonice.![]()
Zvonio mi je dostavljač i luđakinju sam zatvorila u kupaonicu da ga ne zakolje, a onda sam otišla jesti picu i peglati. Čula sam je da cvilka, ali sam mislila da pizdeka oko neke igračke pod krevetom pa nisam obraćala pažnju.![]()
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Mulica » wrote: ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata!
Leteća wrote:
Aaaaaa!! Brenda!
![]()
Ovome se svi nadamo.Mulica » wrote: ja se nadam da će biberica, za razliku od psice, imati karakter na oca pa je neće niti bit potrebno zaključavat u wc kad dostavljač zvoni na vrata!
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-