To zna biti jako dobra preporuka za gledanje...Emericzy » wrote: Nije još, ali samo što nije. (Ovo je bila nekakva novinarska projekcija.)
Američka kritika ga je prilično pokopala; meni je bolji nego što su ga oni doživjeli.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
Joj, što mi je drago...Emericzy » wrote: Nije još, ali samo što nije. (Ovo je bila nekakva novinarska projekcija.)
Američka kritika ga je prilično pokopala; meni je bolji nego što su ga oni doživjeli.
Koliko sam skužio, film je dublji i slojevitiji nego što to odgovara američkoj kritici. Možda ga pogledam sutra.
Nadam se da ću se ovim filmom utješiti što u Indiani Jonesu 4 nije bilo nacista!
A i Hellboy 2 me razočarao skroz na skroz.
Tako je pusto bez nacista... odoh vidjeti što ima na efhaeru.
-
Almost Rosey
Juh, pogledala sinoć prvi dio LOTR
(zapravo, ne cijeli, jerbo je onaj morao na bus, stigosmo do onog dijela kad odlaze od vilenjaka i kad su na velikoj vodi i štatijaznam).
Umalo sam se nakon satipo rasplakala kad mi je iz dupeta u glavu došlo da se radi o trilogiji i da se neće riješiti jebenog sranja u prvom filmu. I još smo gledali produženu verziju
Ha mislim, dobar je film.
(zapravo, ne cijeli, jerbo je onaj morao na bus, stigosmo do onog dijela kad odlaze od vilenjaka i kad su na velikoj vodi i štatijaznam).
Umalo sam se nakon satipo rasplakala kad mi je iz dupeta u glavu došlo da se radi o trilogiji i da se neće riješiti jebenog sranja u prvom filmu. I još smo gledali produženu verziju
Danas Polimac u Jutarnjem kuka da mu je bilo dosadno i da je glupo imati Sarah Palin kao predsjednicu USA, jer tko se nje više sjeća...judolino » wrote: Nadam se da ću se ovim filmom utješiti što u Indiani Jonesu 4 nije bilo nacista!
A i Hellboy 2 me razočarao skroz na skroz.
Tako je pusto bez nacista... odoh vidjeti što ima na efhaeru.
Fakat, trebao bi se sad napraviti remake, da crnac bude predsjednik, a astronaut da bude bijeli.
Patit ćeš na drugom dijelu. Treći će ti bit oduševljenje.Almost Rosey » wrote:Juh, pogledala sinoć prvi dio LOTR![]()
Umalo sam se nakon satipo rasplakala kad mi je iz dupeta u glavu došlo da se radi o trilogiji i da se neće riješiti jebenog sranja u prvom filmu. I još smo gledali produženu verziju![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Frodo ošo na bus? Jel to direktors kat, to nisam gledo?Almost Rosey » wrote:Juh, pogledala sinoć prvi dio LOTR![]()
Umalo sam se nakon satipo rasplakala kad mi je iz dupeta u glavu došlo da se radi o trilogiji i da se neće riješiti jebenog sranja u prvom filmu. I još smo gledali produženu verziju![]()
Dakle, kakva briljantna pokuda... Razlog više da odem u kino.Emericzy wrote: Danas Polimac u Jutarnjem kuka da mu je bilo dosadno i da je glupo imati Sarah Palin kao predsjednicu USA, jer tko se nje više sjeća...
Fakat, trebao bi se sad napraviti remake, da crnac bude predsjednik, a astronaut da bude bijeli.
Ne mora značit. Ak joj se sviđa prvi, svidjet će joj se i drugi, kad Frodo presjedne na vlak.dejzi wrote:
Patit ćeš na drugom dijelu. Treći će ti bit oduševljenje.![]()
Nije to za živčenjake. Smotaj nešto ili pripremi gajbu pive, pa onda gledaj.ElliQuinn wrote:Meni je taj dosadni filmski serijal (treći dio je donekle izuzetak) učinio i knjige dosadnima.
My Super Ex-Girlfriend
Za ispriku, bila sam prisiljena.
Jedino dobro u cijelom filmu je sto Superwomanka ima fenomenalan stan. A ni on nema los.
Za vikend me ceka Rec2.
E da toliko filmova ima super interijere, svakako bi trebao postojati web koji to skuplja i prikazuje.
Za ispriku, bila sam prisiljena.
Jedino dobro u cijelom filmu je sto Superwomanka ima fenomenalan stan. A ni on nema los.
Za vikend me ceka Rec2.
E da toliko filmova ima super interijere, svakako bi trebao postojati web koji to skuplja i prikazuje.
-
Almost Rosey
Iron Sky
http://www.imdb.com/title/tt1034314/
išla sam jer sam čula dobre kritike na taj film, između ostalog i Lastanovu, pa sam im odlučila povjerovati
imam dojam da su film radila dva režisera. prvi dio pokušava biti duhovit, ali fali još zrno da bude smiješno.
ja nisam uočila brdo referenci na neke druge stvari, samo njih par.
drugi dio filma mi je puno bolje, nekako mi je pravo sjeo mada je realniji i tužniji. dobro je ocrtao odnos snaga u svijetu.
glumci su mi dobri, ali Laibach je odlično odradio glazbu. baš sam uživala
najviše sam se smijala [spoiler]na Sjevernu Koreju kad je tip tvrdio da su nlo-i njihovi
i da je Veliki Vođa sam smislio i kreirao letjelice[/spoiler]
išla sam jer sam čula dobre kritike na taj film, između ostalog i Lastanovu, pa sam im odlučila povjerovati
imam dojam da su film radila dva režisera. prvi dio pokušava biti duhovit, ali fali još zrno da bude smiješno.
drugi dio filma mi je puno bolje, nekako mi je pravo sjeo mada je realniji i tužniji. dobro je ocrtao odnos snaga u svijetu.
glumci su mi dobri, ali Laibach je odlično odradio glazbu. baš sam uživala
najviše sam se smijala [spoiler]na Sjevernu Koreju kad je tip tvrdio da su nlo-i njihovi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastaneeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!Pješčana » wrote:Iron Sky
išla sam jer sam čula dobre kritike na taj film, između ostalog i Lastanovu, pa sam im odlučila povjerovati![]()
Dođi, objasni ženi. Ja nisam stručnjak.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Contraband
Tako, ok krimić za razbibrigu, inače sve je već viđeno. Kad je već film toga tipa, ja bi više akcije, a manje razgovora i međuljudskih odnosa, nije da su uvjerljvi
Tako, ok krimić za razbibrigu, inače sve je već viđeno. Kad je već film toga tipa, ja bi više akcije, a manje razgovora i međuljudskih odnosa, nije da su uvjerljvi
sinoc sam pogledala all of me sa steveom martinom i lily tomlin. lagan i simpatican filmic, bas mi je fino sjeo. inace stevea martina volim toliko da bih mogla progutati i zadnje sranje ako on glumi u njemu.
a ni tomlinica nije losa.
pasu mi jedno uz drugo.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Tinker Tailor Soldier Spy
Sviđa mi se film - jako
Zanimljiv špijunski trlier, bez pretjeranih specijalnih efekata, kao da gledam neki dobar stari film. Gary Oldman je super, a ni ostatak glumačke postave nije za bacit. Atmosfera i detalji su fantastično pogođeni, baš onako kako zamišljam to razdoblje
Moram priznati da sam se malo pogubila u radnji, pa sam provjeravala Wikipediju; problem je što je teško pratiti odnose i uloge, a onda još i radnja skače vremenski.
Jedna scena mi je zapela za oko, a nisam skužila poantu, pa pitanje:
[spoiler]Na božićnoj fešti britanskih obavještajaca (koja se provlači kao flashback kroz film), odjednom počne svirati ruska himna, svi pjevaju, svi znaju riječi. O čemu je stvar? To je bila toliko popularna pjesma? Bilo ju je fora izvoditi?[/spoiler]
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Dobri efekti, priča rastegnuta preko Engleske i Europe, zabavan film, toliko zabavan da je postao parodija
Sviđa mi se film - jako
Jedna scena mi je zapela za oko, a nisam skužila poantu, pa pitanje:
[spoiler]Na božićnoj fešti britanskih obavještajaca (koja se provlači kao flashback kroz film), odjednom počne svirati ruska himna, svi pjevaju, svi znaju riječi. O čemu je stvar? To je bila toliko popularna pjesma? Bilo ju je fora izvoditi?[/spoiler]
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Dobri efekti, priča rastegnuta preko Engleske i Europe, zabavan film, toliko zabavan da je postao parodija
Intouchables

[spoiler]Lijepo je kad neka drama ima sretan završetak, a pogotovo kad je napravljena po istinitom događaju.
[/spoiler]
[spoiler]Lijepo je kad neka drama ima sretan završetak, a pogotovo kad je napravljena po istinitom događaju.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
to je ovaj hvaljeni francuski film? razmišljala sam gledat ga ili ne, obično sam suzdržana kad nešto tako jaako hvaleMorticia » wrote:Intouchables
[spoiler]Lijepo je kad neka drama ima sretan završetak, a pogotovo kad je napravljena po istinitom događaju.[/spoiler]
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
[spoiler]najbolji je dio kad mu fazonira bradu i brkove, urnebes[/spoiler]Morticia » wrote:Da, to je to.
Sad, ne znam koliko ga baš jako, jako hvale, meni je dobar.
Nije mi neko remek djelo, ali definitivno bih ga preporučila.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
- Information
-