Valjda računaju da trač 'svakoga' zanima, a vijesti iz svijeta 'nikoga'. Kakav nam je profil vlasnika medija, ne bi me iznenadilo.klonka » wrote:Ne, morali bi nešto znati za komentar ili analizu, ovo bi im bilo dovoljno prepisati. Ne razumijem, ako su u stanju prepisivati gtrač rubriku, zašto nisu ovo?
Tema za ustaše i partizane
S druge strane, vlasnici naših medija uspjeli su razjebati čak i neizmjerno uspješan trač/šrot koncept zvan Arena.Emericzy » wrote: Valjda računaju da trač 'svakoga' zanima, a vijesti iz svijeta 'nikoga'. Kakav nam je profil vlasnika medija, ne bi me iznenadilo.
Nitko ni ne pokušava. Tako je već 20 godina, dosta prije pojave žutarnjeg i infotainmenta. Razumijem, devedesetih je bio rat, naravno da se nismo bavili nekim tamo vijestima iz svijeta, ali da se to nastavilo do danas fakat ne razumijem. Recimo čak da donekle shvaćam da nitko ne prenosi vijesti o prosvjedima u Češkoj ili Španjolskoj, da shvaćam da nitko ni slovca da napiše o predstojećim francuskim predsjedničkim izborima, čak i da se praćenje suđenja Breiviku ako ga ima svodi na senzacionalističko novinarstvo, ali nikako ne razumijem to da ulazimo u EU, a da oni nisu u stanju popratiti minimum vijesti koje se odnose na političke strukture unije u kojoj ćemo sutra biti.
gonj špadi
Nema jebene šanse. Ovaj font relativizira naše podjele, a mi smo ginuli za te podjele. Osim toga siluje organ vida i forsira ekavicu.Silajn » wrote:Inače, ja bih da svi koji misle drkat više po temi Srba i Hrvata koriste ovaj fonthttp://pogledaj.to/oblikovanje/balkane- ... lkane-nas/
Pisao bih ja na glagoljici, ali znam svega par slova.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pa što? Ne znaju ni čitatelji. Nitko neće znati da muljaš.vrrrlet » wrote:Nema jebene šanse. Ovaj font relativizira naše podjele, a mi smo ginuli za te podjele. Osim toga siluje organ vida i forsira ekavicu.
Pisao bih ja na glagoljici, ali znam svega par slova.
Pa di su? Šta ne dođu tu?judolino » wrote:Pao sam u ljutom boju na onom forumu, ali za sobom sam povukao tri ustaščića...
Ne usuđuju se.BoDerek » wrote: Pa di su? Šta ne dođu tu?
Čuli su da je gazda grammar nazi, a bilo kakav nacist, makar i počasni, daleko je viši po činu od te jadne ustaščadi.
Pa, ako ćemo pravo - ako je Hek Hitler, ja sam onda Donitz. Ze i Mortiša su, naravno, Anton Drexler.ElliQuinn » wrote:Nitko im još nije rekao da Hek više nije vlasnik?
Zapravo, stvar je zajebo Trio Fantastikus, oni su zagubili Koplje sudbine. A sad ti judolino kurcom valjda osvajaj lebensraum na internetskom istoku...karambol » wrote:Kaj? I on?
Trebalo je to ipak dati gospodinu Grunfu na brigu... Btw, ffordd allan se dosta cesto vidi na velskim cestama...judolino » wrote: Zapravo, stvar je zajebo Tro Fantastikus, oni su zagubili Koplje sudbine. A sad ti judolino kurcom valjda osvajaj lebensraum na internetskom istoku...
Ma mislio sam na trio Šmoksi - Klonka - Stič.karambol » wrote:Trebalo je to ipak dati gospodinu Grunfu na brigu... Btw, ffordd allan se dosta cesto vidi na velskim cestama...
Ah, jos nisam vorumski veteran pa ne vatam te muvice...judolino » wrote: Ma mislio sam na trio Šmoksi - Klonka - Stič.
Cistog djecjeg srca sam zalutao u forumski svijet snovidjenja...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 775 times
- Been thanked: 1459 times
Koplje nikad nije postojalo. Da nisi možda mislio na kolce u guzicama?judolino » wrote: Zapravo, stvar je zajebo Trio Fantastikus, oni su zagubili Koplje sudbine. A sad ti judolino kurcom valjda osvajaj lebensraum na internetskom istoku...
Potpisi su za budale.
pa, za mađarska zbivanja nisu ni strani mediji baš nešto izvještavali, ako se doboro sjećam. EU propaganda?klonka » wrote:I jedan članak o turistima iz susjedstva
Usput, može li mi itko odgovoriti zašto svi hrvatski mediji uredno ignoriraju zbivanja iz svijeta?
ali slažem se, masu bitnijih stvari prolazi pored, izvještava se o tragedijama, katastrofama, poginulima i krizi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Dobra!Stitch » wrote:Koplje nikad nije postojalo. Da nisi možda mislio na kolce u guzicama?
Mortiša, pizdo!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-