xibalba » wrote:
A gdje tu piše da su to učinili vegani? I zar od 1990. na ovamo nije bilo nijednog goreg slučaja kojim bi potkrijepio tvrdnju o zločinima koje čine vegani?
AR aktivisti/teroristi su vegani. To im je temeljna postavka cijele ideologije. Mislim, ovo je kao da pitaš otkud znam da je papa katolik. Praviš li se glupom, ili što?
Bilo je svakakvih slučajeva, potraži sama krvave detalje.
Oh, čini se da mi je promaklo da su ti Slovenci - a i očito svi vegani - članovi ALF-a.
Ne, ali dijele iste vrijednosti. Beskrajno sam strpljiv danas.
Ta bi izjava imala veću težinu da si dao izvor iz kojega bi se vidjelo kad je to FBI službeno izjavio i gdje.
Here's how the animal rights and eco-terrorists made it to the top of the FBI charts.
"There is nothing else going on in this country, over the last several years, that is racking up the high number of violent crimes and terrorist actions, arsons, etc, that this particular area of domestic terrorism has caused," Lewis testified to a Senate committee earlier this year.
Lewis said that from January 1990 to June 2004, "animal and environmental rights extremists have claimed credit for more than 1,200 [attacks], resulting in millions of dollars of damages and monetary loss."
The FBI is worried about mounting rhetoric from the Animal Liberation Front (ALF), whose members regularly break into labs, destroy equipment and threaten scientists; and the Earth Liberation Front (ELF), whose supporters attack SUVs and housing developments.
Izvor potraži sama, ako ne vjeruješ.
Prije nego što te zasvrbe prsti da mi podmetneš da time branim nasilje, daj da to odmah riješimo: ne branim nasilje, ne branim militantne organizacije, ne branim ispade koji nanose zlo bilo kome i u bilo kojem obliku. Baš naprotiv, osuđujem ih.
Pa dobro; Ovo je otprilike kao da kažeš da ne podržavaš premlaćivanje pedera, ali sasvim razumiješ stav da su oni poremećeni, protuprirodni i bogu neugodni, štoviše, simpatiziraš ga.
Borim se protiv toga da se jednu skupinu ljudi (bili to vegani, gay populacija, pripadnici neke vjere itd.) osuđuje na temelju izdvojenog slučaja.
Koliko ponavljanja istog tebi treba da konačno shvatiš?
Ne kritizira ih se zbog dijela ekstremista, to je samo višnja na vrhu kolača, nego zbog mizantropskog stava da ljudi i životinje trebaju imati jednaka prava.
Znači, veganstvo, koje se protivi ubijanju životinja, nehumanom postupanju prema njima i groznim uvjetima u kojima žive životinje koje se uzgajaju za jelo temelji se na zločinačkoj ideologiji.
A to što kao nužnu posljedicu povlači i praktično ukidanje farmaceutske industrije i pola medicine nećeš spomenuti?
Imaš pravo, s ovakvim sugovornikom se ni meni više ne da. Nisi ni pošteni veganski fanatik da te je zabavno podjebavati, a bogme nisi ni pošten sugovornik jer stalno izvrćeš riječi, strawmaniraš i i koristiš se podlim spinom.