Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Herp
Nikki Gauda

Post 29 Mar 2012, 21:45

Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Muško ispod 90 kila nije muško, kaj se mene tiče :zubo: tak da ne :D

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
zeleni zub

Post 29 Mar 2012, 22:02

U naš kvart doselila se V i donijela glas o manekenkama i celulitu u naš mikrosvijet. Onda mi je ona objašnjavala da su manekenke najdivnije, no ne i savršene te mi pokazala sliku nogu od neke i rekla- vidiš ima madež! Ja sam klimala glavom i kužila ništa. Nakon 15 godina mi je sinulo da postoji svijet u kojem je madež na nozi mana.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 22:13

Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Pobogu, naravno da ne. :rofl:
Samo vidim, tj. citam kako su ljudi na ovoj temi opisali prvo sebe, a onda tip zene koji im se svidja.
I cinjenica je da je vecina krupnijih osoba stala "u obranu" krupnijih, i obratno.
Ponavljam, vecina, ne svi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 22:15

osim herp koja očito ima dečka jače građe :D

baš me zanima, razmišljam sad o RL primjerima, i zaista sve kombinacije vrijede.
i težinom, i vitkošću, i visinom i nedostatkom visine.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Perzefona

Post 29 Mar 2012, 22:15

@ Morti

Jel ti oćeš reć da sam ja debela, a? To oćeš reć? :zubo:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Maleficent

Post 29 Mar 2012, 22:22

Svakakve kombinacije vrijede, ali ja nekako najčešće vidim razlike u visini. Nizak dečko, viša cura. Visok dečko, niža cura. Ili možda to više gledam jer me opterećuje visina. :rofl:
Morticia

Post 29 Mar 2012, 22:28

Perzefona » wrote:@ Morti

Jel ti oćeš reć da sam ja debela, a? To oćeš reć? :zubo:
:rofl:
Ma ti si taman, a tako i u ovoj raspravi. :mig:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 29 Mar 2012, 22:33

Almost Rosey » wrote: Aha, a i ja interpretiram tuđe postove bezveze :D

@Lastan, zato ga i spomenuh, zbog incidenta s Adele :D
Nisam dosad čuo za incident s Adele, do tell.

Inače, za nju non-stop govore da je debela. Koliko sam ja vidio, nije da je nema, ali nije debela. :ne zna:
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 22:44

Ma ne znam, on ju je u nekoj random izjavi nazvao "malo predebelom" pa je onda nastao skandal pa se ispričao i rekao da jedva čeka njezin novi album :rofl:
Al dobro, hoće Karl bubnut pa ostat živ, često on sere po nemršavima. Ali hej, ako si to itko može priuštit, to je dizajner modne kuće Chanel.

edit: Adele je meni :love: uopće nisam racionalna u vezi nje.
Megalodona

Post 29 Mar 2012, 23:02

Herp » wrote:
Pa nije Megi tako u krivu.
herpe, potpisujem te od a do ž :o :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ombia

Post 29 Mar 2012, 23:23

Lastan » wrote: S obzirom na broj parova gdje je ona kitovo mladunče a on čačkalica, ili obratno, rekao bih da to i nije neko pravilo. :D
Kad mu je sve pozdrala. :zubo:
Svakakve kombinacije vrijede, ali ja nekako najčešće vidim razlike u visini. Nizak dečko, viša cura. Visok dečko, niža cura. Ili možda to više gledam jer me opterećuje visina.
I mene opterecuje visina. Mislim ne, al prijeti poceti. 90% likova koji mi se idu upucavati su za glavu nizi od mene. Nisam ja toliko niska koliko su oni niski za muskog!
I onda jos hoce iskren odgovor, na pitanje pa zasto ne bismo? Sa jednim sam se dogovorila u kaficu, obratio nam se sa susjednog stola, kako stoji sam ga vidjela tek na dejtu. :zubo:
Nekako me to prati u zadnje vrijeme i postalo je redovita interna sala medju ekipom. :crying:
zeleni zub

Post 29 Mar 2012, 23:45

ombia » wrote:
Kad mu je sve pozdrala. :zubo:

I mene opterecuje visina. Mislim ne, al prijeti poceti. 90% likova koji mi se idu upucavati su za glavu nizi od mene. Nisam ja toliko niska koliko su oni niski za muskog!
I onda jos hoce iskren odgovor, na pitanje pa zasto ne bismo? Sa jednim sam se dogovorila u kaficu, obratio nam se sa susjednog stola, kako stoji sam ga vidjela tek na dejtu. :zubo:
Nekako me to prati u zadnje vrijeme i postalo je redovita interna sala medju ekipom. :crying:
Eto vidiš, sasvim je legitimno da isto tako tebe odbiju neki drugi muškarci jer nemaš liniju modela. I onda će se oni interno šaliti među ekipom da ga u zadnje vrijeme prate kitopsine. Ne kažem ja da si ti kitopsina, ali ne bi niti neka rekla za njega da je zubo kako stoji sam.

Diskriminirajmo jednako :usama: .
ombia

Post 30 Mar 2012, 00:08

zeleni zub » wrote:
Eto vidiš, sasvim je legitimno da isto tako tebe odbiju neki drugi muškarci jer nemaš liniju modela. I onda će se oni interno šaliti među ekipom da ga u zadnje vrijeme prate kitopsine. Ne kažem ja da si ti kitopsina, ali ne bi niti neka rekla za njega da je zubo kako stoji sam.

Diskriminirajmo jednako :usama: .
Pa gle...budi ti s tipom nizim od sebe ak ti je gust. Meni nije.
Boldano ne kuzim.
Gle ak se on meni upucava a po tim stvarima sam vrlo konzervativna onda valjda zna zasto mi se isao upucavati, valjda me odmjerio. :ne zna:
Nisam kitopsina :rofl: a figuru danasnjih modela ne bih zeljela imati.
zeleni zub

Post 30 Mar 2012, 00:52

Pa gle...budi ti s tipom nizim od sebe ak ti je gust. Meni nije.
Mene zanimaju muškarci, oni nisu determinirani visinom.
Boldano ne kuzim.
To je bila tvoja zabavna opaska o udvaraču- nisam vidjela kako stoji sam- i stavila si zubu.
Gle ak se on meni upucava a po tim stvarima sam vrlo konzervativna onda valjda zna zasto mi se isao upucavati, valjda me odmjerio. :ne zna:
Trebao je odmjeriti koliko si visoka i odvažit se na pristup samo u slučaju da je viši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.

Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.
Nisam kitopsina :rofl: a figuru danasnjih modela ne bih zeljela imati.
I naravno najvažnije je ipak u ovom mučnom svijetu gdje nam mediji kontroliraju razmišljanje, ali mi smo nepokolebljivi i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:56

Ja sam kitopsina.
Perzefona

Post 30 Mar 2012, 07:16

zeleni zub » wrote: Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.
Ovo sam shvatila tek kad sam malo ostar... narasla. :cerek:

I dobro je da jesam.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Mar 2012, 08:51

zeleni zub » wrote:
Mene zanimaju muškarci, oni nisu determinirani visinom.

To je bila tvoja zabavna opaska o udvaraču- nisam vidjela kako stoji sam- i stavila si zubu.

Trebao je odmjeriti koliko si visoka i odvažit se na pristup samo u slučaju da je viši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.

Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.

I naravno najvažnije je ipak u ovom mučnom svijetu gdje nam mediji kontroliraju razmišljanje, ali mi smo nepokolebljivi i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!
Neovisno o mojoj kitopsinatosti ili vješalicosti, nema teoretske šanse da bih (na onaj način) pogledala tipa nižeg od sebe ili svoje visine.
Naravno da je isto tako svačije pravo smatrati mene Quasimodom zbog bilo koje moje tjelesne karakteristike.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Morticia

Post 30 Mar 2012, 08:59

Herp » wrote:
Neovisno o mojoj kitopsinatosti ili vješalicosti, nema teoretske šanse da bih (na onaj način) pogledala tipa nižeg od sebe ili svoje visine.
I ja sam tako mislila. :rofl:
Iako, da, frajer niži od tebe stvarno jest nizak za muškarca.

Sve u svemu, potpuno razumijem žene koje ne žele biti s nižim muškarcem od sebe, kažem, i sama sam tako mislila.
Međutim, kad me pokosilo jebalo mi se za visinu.
Kad malo bolje razmislim, samo mi se jebalo. :klopa: :Sex: :zvrko: :zubo:
baja

Post 30 Mar 2012, 09:11

ozbiljno?
:D

teško bi bilo svesti međuljudske odnose na samo jedan kriterij ali priznajem da je meni vitko i izduženo estetski dopadljivije valjda upravo zato što dolazim iz takve obitelji, ja sam sa svojih 175 cm najniža
a opet, dobar dio mojih prijateljica ima pokoju kilu viška što je zapravo dobro jer imamo isti problem samo na dijametralno suprotnim stranama :D
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Mar 2012, 09:12

@Morti: Uz dužno poštovanje, složit ćemo se da je meni puno lakše naći tipa koji nije niži od mene nego tebi. :D
Morticia

Post 30 Mar 2012, 09:13

Herp » wrote:@Morti: Uz dužno poštovanje, složit ćemo se da je meni puno lakše naći tipa koji nije niži od mene nego tebi. :D
Pa naravno.
Iako je i meni Ze prvi niži. :zubo:
Drugi su uglavnom bili tu negdje k'o ja, par cm viši.
Imala sam samo jednog izuzetno visokog, kad bolje razmislim, taj je imao 2,02 i danas kad ga sretnem izgleda mi strašno. :misli:
ombia

Post 30 Mar 2012, 09:23

:rofl: nisam napisala da stoji sam nego da stoji "sam ga ja vidjela". Ono razlika.
Oce rec da sam tek tad vidjela njega zapravo cijelog, a nece reci nista o tome jel stoji solo ili u gomili.

Mene ne privlace niski muskarci. Tocka. Mozda se dogodi jos cudo ali svbe ove godine se nije dogodilo.
Sta sad? Nekoga ne privlace visoke, vake nake i to je u redu, taj mi se nece obracati i svi sretni.
Meni, meni osobno je potrebo da je muskarac veci od mene. Da me sakrije pod ruku kad se zelim sakriti od svih.
Gdje je problem?
Nekome se svidjaju samo plavuse. Taj mene nece pogledati. Jel to problem? Nije.
iši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.
Logika ti malo steka. Ne sve. Nego one kojima se idu udvarati muskarci kojima je to bitno.
i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!
Pa...da je netko rekao da sam celava a nisam isto bih napisaa da nisam celava. Ispravljam netocan navod.

Morticia a Ze je nizi od tebe?
Morticia

Post 30 Mar 2012, 09:29

Jep, on je 180.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 30 Mar 2012, 09:33

Jutros mi je sinulo da već 34 stranice raspravljamo jesu li debele ili mršave žene bolji seksualni objekti. :facepalm:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Tea Tree

Post 02 Apr 2012, 21:00

Rasprava i ćakule o ljepoti i ružnoći javnih osoba premješteni na temu Lijepi li su, ružni li su ...
  • Information