Muško ispod 90 kila nije muško, kaj se mene tičePješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
zeleni zub
U naš kvart doselila se V i donijela glas o manekenkama i celulitu u naš mikrosvijet. Onda mi je ona objašnjavala da su manekenke najdivnije, no ne i savršene te mi pokazala sliku nogu od neke i rekla- vidiš ima madež! Ja sam klimala glavom i kužila ništa. Nakon 15 godina mi je sinulo da postoji svijet u kojem je madež na nozi mana.
Pobogu, naravno da ne.Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Samo vidim, tj. citam kako su ljudi na ovoj temi opisali prvo sebe, a onda tip zene koji im se svidja.
I cinjenica je da je vecina krupnijih osoba stala "u obranu" krupnijih, i obratno.
Ponavljam, vecina, ne svi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
osim herp koja očito ima dečka jače građe 
baš me zanima, razmišljam sad o RL primjerima, i zaista sve kombinacije vrijede.
i težinom, i vitkošću, i visinom i nedostatkom visine.
baš me zanima, razmišljam sad o RL primjerima, i zaista sve kombinacije vrijede.
i težinom, i vitkošću, i visinom i nedostatkom visine.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Maleficent
Svakakve kombinacije vrijede, ali ja nekako najčešće vidim razlike u visini. Nizak dečko, viša cura. Visok dečko, niža cura. Ili možda to više gledam jer me opterećuje visina. 
Ma ti si taman, a tako i u ovoj raspravi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nisam dosad čuo za incident s Adele, do tell.Almost Rosey » wrote: Aha, a i ja interpretiram tuđe postove bezveze
@Lastan, zato ga i spomenuh, zbog incidenta s Adele
Inače, za nju non-stop govore da je debela. Koliko sam ja vidio, nije da je nema, ali nije debela.
-
Almost Rosey
Ma ne znam, on ju je u nekoj random izjavi nazvao "malo predebelom" pa je onda nastao skandal pa se ispričao i rekao da jedva čeka njezin novi album
Al dobro, hoće Karl bubnut pa ostat živ, često on sere po nemršavima. Ali hej, ako si to itko može priuštit, to je dizajner modne kuće Chanel.
edit: Adele je meni
uopće nisam racionalna u vezi nje.
Al dobro, hoće Karl bubnut pa ostat živ, često on sere po nemršavima. Ali hej, ako si to itko može priuštit, to je dizajner modne kuće Chanel.
edit: Adele je meni
- Megalodona
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Kad mu je sve pozdrala.Lastan » wrote: S obzirom na broj parova gdje je ona kitovo mladunče a on čačkalica, ili obratno, rekao bih da to i nije neko pravilo.
I mene opterecuje visina. Mislim ne, al prijeti poceti. 90% likova koji mi se idu upucavati su za glavu nizi od mene. Nisam ja toliko niska koliko su oni niski za muskog!Svakakve kombinacije vrijede, ali ja nekako najčešće vidim razlike u visini. Nizak dečko, viša cura. Visok dečko, niža cura. Ili možda to više gledam jer me opterećuje visina.
I onda jos hoce iskren odgovor, na pitanje pa zasto ne bismo? Sa jednim sam se dogovorila u kaficu, obratio nam se sa susjednog stola, kako stoji sam ga vidjela tek na dejtu.
Nekako me to prati u zadnje vrijeme i postalo je redovita interna sala medju ekipom.
-
zeleni zub
Eto vidiš, sasvim je legitimno da isto tako tebe odbiju neki drugi muškarci jer nemaš liniju modela. I onda će se oni interno šaliti među ekipom da ga u zadnje vrijeme prate kitopsine. Ne kažem ja da si ti kitopsina, ali ne bi niti neka rekla za njega da je zubo kako stoji sam.ombia » wrote:
Kad mu je sve pozdrala.![]()
I mene opterecuje visina. Mislim ne, al prijeti poceti. 90% likova koji mi se idu upucavati su za glavu nizi od mene. Nisam ja toliko niska koliko su oni niski za muskog!
I onda jos hoce iskren odgovor, na pitanje pa zasto ne bismo? Sa jednim sam se dogovorila u kaficu, obratio nam se sa susjednog stola, kako stoji sam ga vidjela tek na dejtu.![]()
Nekako me to prati u zadnje vrijeme i postalo je redovita interna sala medju ekipom.
Diskriminirajmo jednako
Pa gle...budi ti s tipom nizim od sebe ak ti je gust. Meni nije.zeleni zub » wrote:
Eto vidiš, sasvim je legitimno da isto tako tebe odbiju neki drugi muškarci jer nemaš liniju modela. I onda će se oni interno šaliti među ekipom da ga u zadnje vrijeme prate kitopsine. Ne kažem ja da si ti kitopsina, ali ne bi niti neka rekla za njega da je zubo kako stoji sam.
Diskriminirajmo jednako.
Boldano ne kuzim.
Gle ak se on meni upucava a po tim stvarima sam vrlo konzervativna onda valjda zna zasto mi se isao upucavati, valjda me odmjerio.
Nisam kitopsina
-
zeleni zub
Mene zanimaju muškarci, oni nisu determinirani visinom.Pa gle...budi ti s tipom nizim od sebe ak ti je gust. Meni nije.
To je bila tvoja zabavna opaska o udvaraču- nisam vidjela kako stoji sam- i stavila si zubu.Boldano ne kuzim.
Trebao je odmjeriti koliko si visoka i odvažit se na pristup samo u slučaju da je viši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.Gle ak se on meni upucava a po tim stvarima sam vrlo konzervativna onda valjda zna zasto mi se isao upucavati, valjda me odmjerio.![]()
Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.
I naravno najvažnije je ipak u ovom mučnom svijetu gdje nam mediji kontroliraju razmišljanje, ali mi smo nepokolebljivi i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!Nisam kitopsinaa figuru danasnjih modela ne bih zeljela imati.
Ovo sam shvatila tek kad sam malo ostar... narasla.zeleni zub » wrote: Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.
I dobro je da jesam.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Neovisno o mojoj kitopsinatosti ili vješalicosti, nema teoretske šanse da bih (na onaj način) pogledala tipa nižeg od sebe ili svoje visine.zeleni zub » wrote:
Mene zanimaju muškarci, oni nisu determinirani visinom.
To je bila tvoja zabavna opaska o udvaraču- nisam vidjela kako stoji sam- i stavila si zubu.
Trebao je odmjeriti koliko si visoka i odvažit se na pristup samo u slučaju da je viši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.
Osim toga, odmah bi me zainteresiralo šta čini frajera nižeg od mene toliko sigurnim da se ne opterećuje glupostima kao šta su centimetri. Lako je sa 190cm, crne kose, crne puti mlatiti koprive.
I naravno najvažnije je ipak u ovom mučnom svijetu gdje nam mediji kontroliraju razmišljanje, ali mi smo nepokolebljivi i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!
Naravno da je isto tako svačije pravo smatrati mene Quasimodom zbog bilo koje moje tjelesne karakteristike.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
I ja sam tako mislila.Herp » wrote:
Neovisno o mojoj kitopsinatosti ili vješalicosti, nema teoretske šanse da bih (na onaj način) pogledala tipa nižeg od sebe ili svoje visine.
Iako, da, frajer niži od tebe stvarno jest nizak za muškarca.
Sve u svemu, potpuno razumijem žene koje ne žele biti s nižim muškarcem od sebe, kažem, i sama sam tako mislila.
Međutim, kad me pokosilo jebalo mi se za visinu.
Kad malo bolje razmislim, samo mi se jebalo.
Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
teško bi bilo svesti međuljudske odnose na samo jedan kriterij ali priznajem da je meni vitko i izduženo estetski dopadljivije valjda upravo zato što dolazim iz takve obitelji, ja sam sa svojih 175 cm najniža
a opet, dobar dio mojih prijateljica ima pokoju kilu viška što je zapravo dobro jer imamo isti problem samo na dijametralno suprotnim stranama
Pa naravno.Herp » wrote:@Morti: Uz dužno poštovanje, složit ćemo se da je meni puno lakše naći tipa koji nije niži od mene nego tebi.
Iako je i meni Ze prvi niži.
Drugi su uglavnom bili tu negdje k'o ja, par cm viši.
Imala sam samo jednog izuzetno visokog, kad bolje razmislim, taj je imao 2,02 i danas kad ga sretnem izgleda mi strašno.
Oce rec da sam tek tad vidjela njega zapravo cijelog, a nece reci nista o tome jel stoji solo ili u gomili.
Mene ne privlace niski muskarci. Tocka. Mozda se dogodi jos cudo ali svbe ove godine se nije dogodilo.
Sta sad? Nekoga ne privlace visoke, vake nake i to je u redu, taj mi se nece obracati i svi sretni.
Meni, meni osobno je potrebo da je muskarac veci od mene. Da me sakrije pod ruku kad se zelim sakriti od svih.
Gdje je problem?
Nekome se svidjaju samo plavuse. Taj mene nece pogledati. Jel to problem? Nije.
Logika ti malo steka. Ne sve. Nego one kojima se idu udvarati muskarci kojima je to bitno.iši? E pa isto tako onda sve žene moraju imati visinu manje 125kg.
Pa...da je netko rekao da sam celava a nisam isto bih napisaa da nisam celava. Ispravljam netocan navod.i mislimo da je tih 150cm bokova zavodljivo, ipak naglasiti da nismo kitopsina!
Morticia a Ze je nizi od tebe?
Rasprava i ćakule o ljepoti i ružnoći javnih osoba premješteni na temu Lijepi li su, ružni li su ...
-
- Information
-