Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:44

vrrrlet » wrote:

Trebalo bi postaviti anketu gdje bi imali nekoliko primjeraka ženki različitih BMI-a, od kostura do planina, pa da glasamo koja je mršava, koja normalna, koja debela. Tako ćemo imati neki orijentir pri daljnjim raspravama.

A ako anketa bude javna, po vašim odgovorima ćemo znati koliki ste morževi, pa ćemo neke prekrižiti u tekicama.
A šta čekaš? Otvori temu. Čik ako smeš!

Margarita

Post 29 Mar 2012, 13:44

Pješčana » wrote:eususe, Margarita se ukazala :D
Vratila sam se s bolovanja. A što ćeš drugo na poslu nego se ukazivati.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 13:47

Margarita » wrote: Vratila sam se s bolovanja. A što ćeš drugo na poslu nego se ukazivati.
nadam se da je zdravlje bolje :)

lijepo te čitati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 29 Mar 2012, 13:47

judolino » wrote: E jebiga, stari, kad ti je kratak - zato ti trebaju djevojčice za analni seks... :rofl:
Pa, za ući u ovu trebao bi biti dugačak barem pola metra. Moj nije niti pola od toga. Ljubazno je prepuštam tvom metarskom spolovilu.
judolino » wrote: A šta čekaš? Otvori temu. Čik ako smeš!
Naravno da smijem, pa ne palim se na kosture s modnih pista, kao niti na slonove. Ali neću, jer mi se neda: otvaranje teme sa slikama, uvodom i anketom je prestrukturirano za mene.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Lastan

Post 29 Mar 2012, 13:51

judolino » wrote:Evo, za kraj: svojedobno sam pitao Elli je li ono njezina slika na avataru. Ne, to je slika Bridget Fondae (jesam li ovo dobro deklinirao,Lastane?).
Nisi. Osim ako si ciljao na latinsku deklinaciju. :D

Fonde. :raspa:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:52

Emericzy » wrote:
Oprosti, ali ovo ti nije bilo baš najpametnije.

Jako, jako malo ljudi koje sam u životu upoznao imalo je tri čiste biti onakvi kakvi jesu i tako živjeti. A već dugo živim.
Ne znam zašto, ali sjetio sam se da dugo nismo otišli na pivu. :unda:
Bila je na haeru mastodontska diskusija o onoj glumici našoj koja ima golemu nosinu, ne sjećam se više kako se zove. Bar pedeset posto ljudi zgraža se nad njezinim nosom, operiralo bi ga iz ovih stopa i misle da je ona luda što to ne učini. A pazi, žena nije svakodnevna, s ulice, trajnica na općini ili blagajnica u Konzumu ili teta u vrtiću. Žena je kakti zvijezda. Napravila karijeru kakvu je samo poželjet mogla. I svejedno velika većina misli da se s takvim nosom ne bi trebalo živjeti.

Da, kad si takav vanserijski, u bilo kojem pogledu, treba imati puno snage i hrabrosti biti baš takav kakav jesi. Ne treba biti hrabar samo kad si isti kao i svi drugi.
Da je Jadranka Đokić moja žena i spomene operaciju nosa, stero bih je u krasni kurac. A onda bi joj stero u bulju. :zubo:
Margarita

Post 29 Mar 2012, 13:53

judolino » wrote:
Ne znam zašto, ali sjetio sam se da dugo nismo otišli na pivu. :unda:
Zapravo, nikada.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:54

Morticia » wrote:
Nije to Mortina. :o
To je judolinova, on ju je stavio kao pojam pravog komada. :zubo:
I jest. Ima prekrasnu oblu rit. I cijela jebena Britanija je popizdila kad je FHM nakon sušenih bakalara izložio njene fotke.
A ovo jesu li sise PVC ili nisu, ne znam. Nisam stigao dalje od bulje... :Slin:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:55

Morticia » wrote:Meni je recimo Remi iz Elementala :S :S :S

Image
Image
Image

Znam, znam, većini ovdje ona izgleda k'o nezanimljivi dečkić. :zubo:
Da sam ostao na betonu, a Leteća otišla u partizane, to bi mi bila peta žena!

Pazi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=NvYInzOMd3k

Joooj...
Morticia

Post 29 Mar 2012, 13:55

judolino » wrote: I jest. Ima prekrasnu oblu rit. I cijela jebena Britanija je popizdila kad je FHM nakon sušenih bakalara izložio njene fotke.
A ovo jesu li sise PVC ili nisu, ne znam. Nisam stigao dalje od bulje... :Slin:
Ne znam jesu li PVC ili nisu, al' znam da mi ženska, debela ili mršava, ima tako gadnu facu da je to čudo jedno. :giggle:

A sad opleti. :usama:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 13:56

judolino » wrote: Da sam ostao na betonu, a Leteća otišla u partizane, to bi mi bila peta žena!
Ti i ja se složili oko jedne žene?! :o

:bježi u zaklon od sjekira: :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 13:59

baja » wrote:osamdesetih je, dok su još postojale obline na modelima, ova lepojka nosila nadimak The body

možemo li nju smatrati zlatnom sredinom? :D

Ima trupinu, ali na tim fotkama ne vidim karakter, pa mi je bezveze.

ne znam što je na stvari ali sam se, potaknuta ovom temom, sjetila profesorice koja je imala vrlo sličnu, čudnu građu: do struka sve pet, a onda odjednom dupe kao krušna peć
bila je prava krasotica u licu što je i isticala naglašavajući šminkom velike, bademste oči, umjesto skretanja pažnje na pregolemo dupe
svoje pozamašne gabarite je naglašavala samo kad nam se prijetila: nagazim li te, završit ćeš na ortopediji :D
tako da mi se kod Nadie inat čini kao vjerojatan pokretač hrabrosti
Jel tebi možda predavala Vesna Pusić? :D
Morticia

Post 29 Mar 2012, 14:04

Kad smo kod Remi...

Jedna prigodna. :zubo:
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 14:05

judolino » wrote: Imamo mi dečki i druge osjetilne organe kojima bi možda baš bila ugodna (premda mi ni oči nisu bile razočarane epskim prizorom).
Ni moje. Rekao sam već. Što ju dulje gleda, to više vidim njezine pozitivne odlike, a sve mi je manje čudna njezina tjelesna građa. Cura izgleda jebački.

A što se triče ovog ostalog, slažem se skoro sa svime što si ispričao. Životno-seksualne priče i putovi su nam različiti, ali na kraju mislimo skoro isto. Glupači ama baš nikakav izgled ne bi pomogao. A pametnoj ne treba neka osobita formalna fizička ljepota, jer ju počinjemo doživljavati kao lijepu.

U ljepoti nema 'stvarnosti'. Postoji formalna ljepota koja se prihvaća u javnosti i nju određuju kojekakvi arbitri; danas modni pederi. I postoji 'prava' ljepota o kojoj ti i ja i Lastan govorimo -- tj. koja i kakva žena u muškarcu izazove želju.

Dogodi se da se te dvije poklope. Ne baš često.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 14:07

Emericzy, a da li je možda, samo možda, moguće da ne izazove ista žena baš u svakom muškarcu istu ili ikakvu želju? :zubo:
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 14:08

judolino » wrote:Ne znam zašto, ali sjetio sam se da dugo nismo otišli na pivu. :unda:
Nismo. I teško mi je od toga pri duši. Pas mater. :(
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 14:09

vrrrlet » wrote:
Također. I tada bih možda jebao mrtvog četnika u bradu. Srećom, uzgojio sam kriterije i izgubio nevinost.

Pijani Vrlet je sanjao kako mu se diže pišica. Onda je shvatio da ne sanja, nego da ga jedno djevojče dira po spolovilu. Pa je djevojče odgurnuto, jer sam snubio drugu. Što se mene tiče, ja sam sam sebi dokazao da ne trebam jebati sve što hoda, a ti misli što hoćeš. Nikada nisam bio toliko gladan da bih morao žvakati potplate.
Naljutio sam vrleta. NALJUTIO SAM VRLETA!
Ja sam Gazda. S velikim G. Ne zaboravite, nikada! :mirko:
Nikolajevna

Post 29 Mar 2012, 14:11

vrrrlet » wrote:
uzgojio sam kriterije

Pa nitko neće posumnjati da nemaš kriterije ako preskočiš gadljivo i glasno pljunuti na gabarite veće od prosječnih.
Toga te je strah, što li?
Morticia

Post 29 Mar 2012, 14:11

judolino » wrote:
Naljutio sam vrleta. NALJUTIO SAM VRLETA!
Ja sam Gazda. S velikim G. Ne zaboravite, nikada! :mirko:
Ne znam jesi li ga naljutio, ali ako i jesi, nisi prvi. :zubeki:
Jednom ili dvaput je i meni pošlo za rukom, iako đubre ne bi nikad priznalo. :raspa:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 14:14

Morticia » wrote:
Ne znam jesu li PVC ili nisu, al' znam da mi ženska, debela ili mršava, ima tako gadnu facu da je to čudo jedno. :giggle:

A sad opleti. :usama:
O boktejebo, sad je najednom faca problem! Zato imamo prikladan smajlić :brukica:
Aupičku, nemamo ga?
Mulice, dobit ćeš po riti!
Lastan

Post 29 Mar 2012, 14:14

Morticia » wrote:Emericzy, a da li je možda, samo možda, moguće da ne izazove ista žena baš u svakom muškarcu istu ili ikakvu želju? :zubo:
Moguće je.

Počev od modnih pedera. :D
Morticia

Post 29 Mar 2012, 14:15

judolino » wrote: O boktejebo, sad je najednom faca problem! Zato imamo prikladan smajlić :brukica:
Aupičku, nemamo ga?
Mulice, dobit ćeš po riti!
Pa zar ružna njuška (ovo je subjektivno, naravno, al' nebitno) ikad nije bila problem? :ne zna:
Nikolajevna

Post 29 Mar 2012, 14:15

Judolino ne prepoznaje umjetne sise. :giggle:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 14:16

Morticia » wrote:
Ti i ja se složili oko jedne žene?! :o

:bježi u zaklon od sjekira: :zubo:
Ma ja sam stoposto siguran da ni ti nisi tako ružna ko što misliš.
Pitaj Zea, možemo upriličit jedan svingeraj, pa da ne bude sebično... :giggle:
Emericzy

Post 29 Mar 2012, 14:16

Morticia » wrote:Emericzy, a da li je možda, samo možda, moguće da ne izazove ista žena baš u svakom muškarcu istu ili ikakvu želju? :zubo:
Naravno. Rekao sam ti već. Neka cvijeta tisuću pi... cvjetova.

Nije moja poanta da formuliram kanon prave ljepote nego da kažem da su nametnuti kanoni glupi. Muče i žene i muškarce i kvare im uživanje u životu.

Nije stvar u tome što nas trojica konkretno volimo nego to da nam puca kurac za nametnuta pravila. Volimo ono što doživljavamo kao ljepotu. Judolino ne voli iste komade kao ja, vjeruj mi. On i ja se nikad oko komada ne bismo posvadili.
  • Information