Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:02

Za ovaj asimetrični osmijeh Cal Lightman uvijek kaže "contempt". :D

vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 23:03

jednokratni klon » wrote:Nije li ona smršavila?
Jest, mina joj je raznijela noge. Minska dijeta.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:03

ono što vi kod te žene nazivate samopouzdanjem, ja nazivam narcisoidnošću.
blog je modni. ona ne stavlja kombinacije odjeće koja joj se sviđa, ona stavlja sebe u tome.
kao i većina blogerica, ako izuzmemo neke za koje se baš kuži da se igraju modom i da su im slike tu lijepih/umjetničkih slika radi, ne zbog pokazivanja sebe.
to što joj je tijelo drugačije od ostalih blogerica (a i to je pitanje, vidjela sam gomilu jačih cura po blogovima) ne svrstava je u kategoriju hrabrih.

neš ti hrabrosti, živjet onakva kakva si stvorena.

sad ćemo svakog tko se ne uteže/zateže/reže/deblja/mršavi/nastavi niz proglasit čudom prirode jer se usuđuje živjet prirodan.

ako se stavlja po internetsima, onda je ultrahrabar umjesto narcisoidan :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
jednokratni klon

Post 28 Mar 2012, 23:04

Pa sve su one narcisoidne. Ali ona je ujedno i hrabra. Tj. nisam sigurna, ali bila bi da to radi na hrvatskom blogu.
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:05

Tko je uopće tuđman-smiled plavuša?
Almost Rosey

Post 28 Mar 2012, 23:07

Megalodona » wrote:neš ti hrabrosti, živjet onakva kakva si stvorena.
Ae.

Ja ne bih imača ništa protiv malo narcisoidnosti. Reče nam jedna profa, ako vas mora nešto snać u životu od ovih, boleština, jel :zubo: nek je narcizam s hipomanijom.
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:07

jednokratni klon » wrote:Pa sve su one narcisoidne. Ali ona je ujedno i hrabra. Tj. nisam sigurna, ali bila bi da to radi na hrvatskom blogu.
zašto? mi smo svi idioti koji bi na modnom blogu komentirali ženinu guzicu?
naše blogerice su isto različitih građa, i uglavnom se komentira odjeća.
osim ako se ne stavi u pozu: gledajte mi guzicu/noge/sise/što god.
ali time sama autorica diskvalificira svoj blog kao modni, i postaje blog "vidi me, vidi me"
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:08

Megalodona » wrote:
neš ti hrabrosti, živjet onakva kakva si stvorena.
Pa je. Ja imam teoriju da je učestala izjava "kako to da u Hrvatskoj navodno ima puno debelih, gdje su ti ljudi" izazvana time što pretile osobe rijetko napuštaju svoje domove a još rjeđe eto idu malo prošetat.
jednokratni klon

Megalodona » wrote: zašto? mi smo svi idioti koji bi na modnom blogu komentirali ženinu guzicu?
ali time sama autorica diskvalificira svoj blog kao modni, i postaje blog "vidi me, vidi me"
Kamon, da pokazuje rebra onda bi slinili. :zubo:
Pješčana

Megalodona » wrote: zašto? mi smo svi idioti koji bi na modnom blogu komentirali ženinu guzicu?
ok, kako se to stavlja u pozu "gledajte mi guzicu"? to jest, jel ova to radi, a ko da, kako? oblačenjem odjeće?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:09

Almost Rosey » wrote: Ae.

Ja ne bih imača ništa protiv malo narcisoidnosti. Reče nam jedna profa, ako vas mora nešto snać u životu od ovih, boleština, jel :zubo: nek je narcizam s hipomanijom.
:D
ti si psihologica buduća, jel da? :cerek:
znam da sam oftopična, al te često fulam na gutanjima. neću više :o
Lastan

jednokratni klon » wrote:Mislim da su ljudi u inozemstvu daleko manje opterećeni od nas. U Hrvatskoj su sve žene presređene za razliku od turistkinja i opsjednute kilažom.
Ženska opsjednutost izgledom u društvu općenito prilično je dobar pokazatelj koliko smo ekonomski u kurcu. Slično onoj britanskoj mjeri po kojoj se kriza mjeri minicama i crvenim ruževima.
jednokratni klon

Pješčana » wrote: ok, kako se to stavlja u pozu "gledajte mi guzicu"? to jest, jel ova to radi, a ko da, kako? oblačenjem odjeće?
Ima guzicu. Van proporcija koje su oku ugodne.
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:11

Lastan » wrote: Ženska opsjednutost izgledom u društvu općenito prilično je dobar pokazatelj koliko smo ekonomski u kurcu. Slično onoj britanskoj mjeri po kojoj se kriza mjeri minicama i crvenim ruževima.
Pa je. Ja ne nosim ruževe, al sam se okrenula dekolteima. Indikativno je i to što u H&M-u kratka majica s dekolteom košta 35 kuna, a ona bez dekoltea 70.
Beta ženka

Post 28 Mar 2012, 23:11

Pješčana » wrote:beta, najednom se pojavilo krdo postova, u tome :D

@ anias :top:
Sad tek vidim - pa samo dva, a dugo ništa nije stavljano. I nisam namjeravala nastaviti, bar ne večeras. :D

vrrrlet wrote:
Nemam fejs. Beto, dejstvuj.
Nema šta, dva posta, i ljudima odma' puno.
To stoji. Međutim, isto tako stoji da su kupci nekih roba poprilično čudni, neki ljudi plaćaju da bi jebali ružne debele dlakave žene koje ih mažu svojim izmetom. I zaboravljaš da ponuda možda nadmašuje potražnju. :rofl:
Istina, istina.
Ali također koliko sam skužila, a i iz muških priča - teško da će muškarac odbit pi**u na pladnju, oliti "pi**a je pi**a", "daj šta daš" i te šeme. :zubo:

Potpuno si u pravu. Međutim, također je činjenica da ti je najudobnije dok u tebe penetrira penis.
To kratko traje u odnosu na gnjavažu koja tome prethodi.
Od manikure, frizera, anticelulitnih tretmana, utezanja u neudobnu obuću i odjeću u kojoj moraš provesti dan... :eek:
Zbog čega - 20-ak, 30-ak, 100-tinjak potencijalnih jebača više?
Ma čovječe, jedan je dovoljan, uvr' glave.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Maleficent

Post 28 Mar 2012, 23:13

jednokratni klon » wrote: Kamon, da pokazuje rebra onda bi slinili. :zubo:
Mi zapravo podcjenjujemo strejt muškarce. To ja vidim i tu na temi, svima se ova ženska sviđa.
Tražeći jedan dvd za vježbanje, naletila sam jednom na neku curu koja se stavila na jubito u badiću dok vježba jogu (Pješčana, tako se pokazuje guzica) i ispod je bilo brdo napaljenih komentara. Ostala sam šokirana. Cura je bila isto "jača". :ne zna:
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 23:13

ne znam je li britanska mjera, ali čitala sam davno članak da, što je društvu gore po ekonomskim pokazateljima, žene troše više crvenih ruževa, valjda da uljepšaju život.
ako se ne varam, što je državi bolje, suknje su kraće :D

meg, ova guzicu da, kako god da se postavi, guzica će joj se vidjeti. nije baš da se slika kao da je "to sama tražila"
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 28 Mar 2012, 23:14

Megalodona » wrote: :D
ti si psihologica buduća, jel da? :cerek:
znam da sam oftopična, al te često fula n gutanjima. neću više :o
Jest, psihološkinja in the making :mig: i ne sekiraj se za gutanja, ja tamo padobranski... e i drago mi za starog, ne napisah danas. :)

Ovo s krizom, jel to zato što su ljudi općenito skloniji ekstremima i rizičnom ponašanju?
Megalodona

Pješčana » wrote: ok, kako se to stavlja u pozu "gledajte mi guzicu"? to jest, jel ova to radi, a ko da, kako? oblačenjem odjeće?
ne, nisam mislila na ovu curu koju si ti stavila.
iskreno, meni se ne sviđa dobar dio stila, graniči mi ili jest vulgaran, ali ne, ona pokazuje odjeću.

nisi nikada vidjela blog koji je kao modni, a samo se izbacuje model u prvi plan na krivi način? :D
jednokratni klon

Maleficent » wrote: Mi zapravo podcjenjujemo strejt muškarce. To ja vidim i tu na temi, svima se ova ženska sviđa.
Tražeći jedan dvd za vježbanje, naletila sam jednom na neku curu koja se stavila na jubito u badiću dok vježba jogu (Pješčana, tako se pokazuje guzica) i ispod je bilo brdo napaljenih komentara. Ostala sam šokirana. Cura je bila isto "jača". :ne zna:
Pa nisam sigurna. Stavi to recimo na neki portal i većina komentara će biti vrlo negativno.
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:15

Pješčana » wrote:ne znam je li britanska mjera, ali čitala sam davno članak da, što je društvu gore po ekonomskim pokazateljima, žene troše više crvenih ruževa, valjda da uljepšaju život.
ako se ne varam, što je državi bolje, suknje su kraće :D
Ne, što je državi ekonomski gore, suknje su kraće, jer se žene pokušavaju udat i osigurat se egzistencijalno na taj način.

Meni zasad ne uspijeva. :(
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:16

kuki » wrote: Pa je. Ja imam teoriju da je učestala izjava "kako to da u Hrvatskoj navodno ima puno debelih, gdje su ti ljudi" izazvana time što pretile osobe rijetko napuštaju svoje domove a još rjeđe eto idu malo prošetat.
nemam pojma, mog društva i obitelji ima u svim oblicima i veličinama.
svi šeću bez da se 3 puta pogledaju u ogledalo i kažu si "možeš ti to".
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:17

jednokratni klon » wrote:
Kamon, da pokazuje rebra onda bi slinili. :zubo:
ne kužim što hoćeš reć :zubo:
Pješčana

@ kuki- očito sam krivo zapamtila :D ima smisla, da.

što se tiče modela, meg, ne znam.
ja imam određeni broj blogova koji pratim, i u biti najmanje je modnih, i najmanje je nekih koji samo slike odjeće lijepe, tako da i ne znam za te modeluše. vjerujem da ima, samo ne znam za takve
jednokratni klon

Megalodona » wrote: ne kužim što hoćeš reć :zubo:
Hoću reći da je suština komentara kako se usudila pokazivati takvo tijelo. Meni cura ne djeluje ništa narcisoidnije od bilo koje druge modne blogerice. A opet, ja ne pratim baš modne blogove pa se možda varam.
  • Information