Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:19

kuki » wrote: Pa je. Ja ne nosim ruževe, al sam se okrenula dekolteima. Indikativno je i to što u H&M-u kratka majica s dekolteom košta 35 kuna, a ona bez dekoltea 70.
oni su pošteni, više materijala više košta :o :rofl:

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Beta ženka

Post 28 Mar 2012, 23:21

Pješčana » wrote:ne znam je li britanska mjera, ali čitala sam davno članak da, što je društvu gore po ekonomskim pokazateljima, žene troše više crvenih ruževa, valjda da uljepšaju život.
ako se ne varam, što je državi bolje, suknje su kraće :D

meg, ova guzicu da, kako god da se postavi, guzica će joj se vidjeti. nije baš da se slika kao da je "to sama tražila"
I ja sam čitala o tome s ružom.
Navodno, imaš osjećaj kakvog-takvog luksuza i glamura pa djeluje malo umirujuće.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 23:22

kuki » wrote: Pa je. Ja ne nosim ruževe, al sam se okrenula dekolteima. Indikativno je i to što u H&M-u kratka majica s dekolteom košta 35 kuna, a ona bez dekoltea 70.
Logično, manje je materijala.
Beta ženka » wrote: Ma čovječe, jedan je dovoljan, uvr' glave.
To sam htio doznati. Dakle, frigidna si. Žao mi je, ništa od nas. :o
Maleficent » wrote:
Mi zapravo podcjenjujemo strejt muškarce. To ja vidim i tu na temi, svima se ova ženska sviđa.
Meni bi se sviđala samo zakopana do vrata u zemlju. :ne zna:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 23:23

ajde ajde, zaljepila sam ti i jednu vitku i visoku :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:24

vrrrlet » wrote: Meni bi se sviđala samo zakopana do vrata u zemlju. :ne zna:
Šta, voliš kad su nemoćne? :D
Beta ženka

Post 28 Mar 2012, 23:25

vrrrlet » wrote:
To sam htio doznati. Dakle, frigidna si. Žao mi je, ništa od nas. :o
Nisi mogao smisliti nešto originalno?
Tako ti je dobro išlo večeras, i sad usereš motku. :(
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Maleficent

vrrrlet » wrote: Meni bi se sviđala samo zakopana do vrata u zemlju. :ne zna:
Ah da, tebe sam smetnula s uma. :kava:
Megalodona

jednokratni klon » wrote:
Hoću reći da je suština komentara kako se usudila pokazivati takvo tijelo. Meni cura ne djeluje ništa narcisoidnije od bilo koje druge modne blogerice. A opet, ja ne pratim baš modne blogove pa se možda varam.
nisam čitala komentare na blogu pa ne znam kakvi su tamo.
ovdje nisam vidjela komentar kako se usuđuje, pogotovo nije došao od mene.
rekla sam da mi je djevojka neproporcionalno građena.

a i to sam rekla jer, ne znam jeste li primjetili, ali svi se vrtimo oko 2 karakteristike, debelo/mršavo.
i budući da su počeli na pistama tako kako su počeli, s djevojkama koje zaista djeluju neprirodno mršavo, otpor tome se temelji na tome da se veliča debljina.
e, ono šo mi se ne sviđa je kad se veliča debljina/mršavost bez potrebe da se ipak i u te dvije karakteristike doda sklad.
nećemo premršave manekenke? ok, dajmo normalne žene. može i deblje. ali dajte da budu skladne, to je žena koja bi mi trebala prodat komad odjeće, ne da se pitam kako je to šivano ako njoj pristaje i brinem si bi i meni zbog ravnomjerno postavljenoh (ne)oblina.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 23:26

Pješčana » wrote: meg, ova guzicu da, kako god da se postavi, guzica će joj se vidjeti.
Neće, ako obuče planet, guzica joj se neće vidjeti.
kuki » wrote: Šta, voliš kad su nemoćne? :D
Ponekad. Za ovu sigurno ne bih htio da je nenemoćna, pa vidi kolika je. Odluči li se nabiti do kraja pri analnom seksu, možeš joj lako završiti u guzici.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 23:26

Megalodona » wrote:
nećemo premršave manekenke? ok, dajmo normalne žene. može i deblje. ali dajte da budu skladne, to je žena koja bi mi trebala prodat komad odjeće, ne da se pitam kako je to šivano ako njoj pristaje i brinem si bi i meni zbog ravnomjerno postavljenoh (ne)oblina.
to je želja s obje strane, zar ne?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Maleficent

Post 28 Mar 2012, 23:28

Megalodona » wrote: nećemo premršave manekenke? ok, dajmo normalne žene. može i deblje. ali dajte da budu skladne, to je žena koja bi mi trebala prodat komad odjeće, ne da se pitam kako je to šivano ako njoj pristaje i brinem si bi i meni zbog ravnomjerno postavljenoh (ne)oblina.
Meni su bile ok one s reklame za Dove. Bilo ih je svakakvih.

No, mislim da bi bilo najkorisnije i najbolje veličati one utrenirane. Meni su takve prekrasne.
jednokratni klon

Post 28 Mar 2012, 23:31

Vrtimo se u krug. Ja sam rekla da je žena hrabra. Samo to. Jer ne prikriti tu guzicu i riskirati komentare u najblažu ruku da ističe guzicu :zubo: jest hrabro. Da je ističe, onda bi se naguzila, kako se guzi većina mršavih modela da istakne guzicu.

Nisam ulazila u njenu građu, tj. jesam u jednom od prethodnih komentara, prije ove rasprave. Biti "krmača" na internetu i dalje se slikati tako, jest hrabro.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 23:32

Megalodona » wrote: nisam čitala komentare na blogu pa ne znam kakvi su tamo.
ovdje nisam vidjela komentar kako se usuđuje, pogotovo nije došao od mene.
rekla sam da mi je djevojka neproporcionalno građena.

a i to sam rekla jer, ne znam jeste li primjetili, ali svi se vrtimo oko 2 karakteristike, debelo/mršavo.
i budući da su počeli na pistama tako kako su počeli, s djevojkama koje zaista djeluju neprirodno mršavo, otpor tome se temelji na tome da se veliča debljina.
e, ono šo mi se ne sviđa je kad se veliča debljina/mršavost bez potrebe da se ipak i u te dvije karakteristike doda sklad.

Trebalo bi postaviti anketu gdje bi imali nekoliko primjeraka ženki različitih BMI-a, od kostura do planina, pa da glasamo koja je mršava, koja normalna, koja debela. Tako ćemo imati neki orijentir pri daljnjim raspravama.

A ako anketa bude javna, po vašim odgovorima ćemo znati koliki ste morževi, pa ćemo neke prekrižiti u tekicama.
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:45

Pješčana » wrote: to je želja s obje strane, zar ne?
da, sigurno jest. i vjerojatno je bilo puno jednostavnije kad su žene šivale odjeću po svojim mjerama.
ovako, konfekcijski, svi moramo nešto promjenit na odjeći, evo ja sam se pomirila s činjenicom da mi niti jedna uska majica nije uska u struku, osim ako ne kupim broj manju :zubo:
haljine dajem prekrojit.
ali svejedno ću prije kupiti nešto što mi djeluje kao skldna haljina na skladnom modelu, nego nešto što se pitam po kojim vražjim mjerama je to rađeno :D
Maleficent wrote:
Meni su bile ok one s reklame za Dove. Bilo ih je svakakvih.

No, mislim da bi bilo najkorisnije i najbolje veličati one utrenirane. Meni su takve prekrasne.
da, to je bila dobra kampanja (ali opet kampanja, ne vjerujem da su to radili iz dobrote srca svojega :D). tamo su tražili sve različite žene, da bi na kraju bilo baš lijepo vidjeti u kojim sve oblicima dolazimo :D

i meni su utrenirane žene najljepše jer volim snažna tijela :cerek:
Megalodona

Post 28 Mar 2012, 23:49

vrrrlet » wrote:

Trebalo bi postaviti anketu gdje bi imali nekoliko primjeraka ženki različitih BMI-a, od kostura do planina, pa da glasamo koja je mršava, koja normalna, koja debela. Tako ćemo imati neki orijentir pri daljnjim raspravama.

A ako anketa bude javna, po vašim odgovorima ćemo znati koliki ste morževi, pa ćemo neke prekrižiti u tekicama.
Image
meni ovo krasno izgleda, što imaš protiv morževa?
pitam jer znam da si predobar da bi žene vrijeđao zbog debljine :hekla:
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:49

Tamo su odbijali žene jer su previsoke. :D
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 23:50

kuki » wrote:Tamo su odbijali žene jer su previsoke. :D
gdje tamo?
kuki

Post 28 Mar 2012, 23:51

U Dove kampanji. :D
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 23:52

Megalodona » wrote: Image
meni ovo krasno izgleda, što imaš protiv morževa?
pitam jer znam da si predobar da bi žene vrijeđao zbog debljine :hekla:
Nikada nikoga ne bih vrijeđao zbog debljine*, to je njihov izbor koji poštujem. Dovoljno su uvrijedili sami sebe.

*Iz toga su naravno isključeni bliski prijatelji, koje vrijeđam iz milja, i oni to znaju.
MadnessInMethod

Post 29 Mar 2012, 00:02

actually, ne, one platnene okrugle s malom masnicom, crne, smedje, sive, crvene... ono, ne mozes imati manju nogu od mene a biti starija od devet godina!
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
kuki

Post 29 Mar 2012, 00:06

MadnessInMethod » wrote:actually, ne, one platnene okrugle s malom masnicom, crne, smedje, sive, crvene... ono, ne mozes imati manju nogu od mene a biti starija od devet godina!
Ha? :D
jednokratni klon

Post 29 Mar 2012, 00:07

:rofl:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 29 Mar 2012, 00:10

kuki » wrote: Ha? :D
To ona odgovara Klonki koje balerinke treba gledati u zaboravila-sam-kojem dućanu. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
kuki

Post 29 Mar 2012, 00:14

Ajme, koje umijeće praćenja svega. :D Impresionirana sam, iskreno impresionirana. :D
ombia

Post 29 Mar 2012, 00:33

vrrrlet » wrote:
Pa ne bi ti se to toliko razlikovalo, i njoj možeš/moraš otvarati vrata, voditi je na ručkove i večere, plesati s njom, recitirati poeziju, pjevati, pjevati skupa, maziti se, gledati film, masirati šape, šetati, putovati u Istru, loviti leptire i ostalo što žene vole.

Ti misliš samo na seks. :durica:
Ne otvara sama vrata?
To je prvo sto moje zivotinje nauce :gaah: bilo pas ili macka.

I cujem da stavljas svoje postove na fejs, gdje, zasto? :zubo:

Ili cek Beta ti?
Pa ono ako bi moglo da stavljas one bez citata mene. Mislim da hocu zavrsiti na fejsu, postala bi tamo. Koji djecji vrtic.
  • Information