Što je još sve pregrozni užas? Starke? Čizmice? Oksfordice? Japanke?
Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost
Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A Penisiću tih par centimetara što bi mi eventualno dodala štikla teško da bi pomoglo. 
gonj špadi
Starke su skupi neudobni nezdravi šit, da.klonka » wrote:Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A Penisiću tih par centimetara što bi mi eventualno dodala štikla teško da bi pomoglo.
Čizmica ima raznih, većinom su grozne, ali ih ima super.
Oksfordice možda mogu proć', ovisi o modelu.
Japanke su prljava obuća koju samo idioti mogu nositi u gradu, ne vidim bitno razliku između toga i spavanja u kontejneru. Dobre su za tuširanje kad je tuš javni, i to je jedina svrha koju im vidim.
I to da možeš vidjeti ima li žena lijepo stopalo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Naravno da u stiklama mozes voziti bicikl. Dapace to je najudobniji nacin za "nositi" stikle na nozi.klonka » wrote:Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A
sli:
A i trcati mozes.
No da ja danas imam bas balerinke, krvavo crvene.
U starkama smrde noge.vrrrlet » wrote:
Starke su skupi neudobni nezdravi šit, da.
Čizmica ima raznih, većinom su grozne, ali ih ima super.
Oksfordice možda mogu proć', ovisi o modelu.
Japanke su prljava obuća koju samo idioti mogu nositi u gradu, ne vidim bitno razliku između toga i spavanja u kontejneru. Dobre su za tuširanje kad je tuš javni, i to je jedina svrha koju im vidim.
I to da možeš vidjeti ima li žena lijepo stopalo.
Cizmica ima difnih.
Sta su oksfordice, mokasinke?
Japanke
Debela je, al ne bi joj oprostio.Pješčana » wrote:nego, da se vratim na naziv teme, mršavi i seksi modeli..ima cura koje su zaista deblje i krupnije i spotavile su se tako da ih boli briga, i peglaju dalje.
što kažete na ovu?
menije cura jako lijepa, mada mi je njen stil malo prećeran.
Vozi Miško!
Odi Miško u pičku materinu, raspade se autobus...Pješčana » wrote:
ja sam, na primjer, bila zgrožena kad sam prvi put na nju naletila, jer je bila tako drugačija od onog što inače viđam. navikla sam se na nju i na njen izričaj, i sad mi ju je baš milo gledati. ovo su zadnje njene slike što postam, nisam joj PR![]()
kad obuče haljinu, baš mi je dama, ali mi je drago što prkosi standardima noseći i kombinacije s uskim hlačama
- MadnessInMethod
Offtopic-u Newyorkeru imaju balerinke br. 36 koje udomljavaju moj papak br.35. Provjeri odgovaraju li ti.klonka wrote:A jesi me našao uspoređivat...ajd prvo pogledaj galeriju.
Što se balerinki tiče, ne nosim, raspale su mi se, a ne mogu nigdje naći broj 35.
Nego, aj mi nađi neku bolju obuću za ove tople dane. Ravnih potplata. Gradsku, neću sad tamo neke patike.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Morticia » wrote:Pješčana, i ti si od svih njezinih krasnih kombinacija prvu morala uvalit onu iz pip showa?!![]()
uzela sam prvu na koju sam naišla.
da sad ne pokrećem opet istu raspravu, naravno da postoji i zlatnija sredina. ali stavila sam ovu jer mi je ona bila dovoljna konkurencija Keiri po ekstremnosti, a ne zato što ne postoji netko manjih gabarita a ipak da spada među deblju populaciju.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Hajde, ohrabri nas. Daj nam neke znakove zdravlja. Da čujemo za neki pozitivan trend. Po čemu je danas bolje nego jučer ili prekjučer?Herp » wrote:Ti krećeš od premise da je društvo istinski bolesno, ja se s tim ne slažem u potpunosti, mislim da je tu korijen našeg neslaganja.
Nikad. Zato se i mijenja. Od životinjskog postaje primitivno ljudsko. Pa malo manje primitivno. Pa još manje. Pa onda malo primitivnije. Pa još malo gore...Ako je današnje društvo baš toliko bolesno, pitam se, kad je onda društvo uopće bilo zdravo?
Da. Punkeri su se stvarno borili protiv jezivih stvari. Ono... svisneš kad pomisliš protiv kakvih društvenih zala su bili ustali.Vjerujem da je svaka generacija prije nas na pragu svojih tridesetih polako počinjala uviđati dekadenciju društva u kojem je živjela. Pa i punk je morao nekako nastati.
Navlačiš Vrletov bijes na sebe. Pazi da se ne bi probudila s konjskom glavom u krevetu.MadnessInMethod » wrote: Offtopic-u Newyorkeru imaju balerinke br. 36 koje udomljavaju moj papak br.35. Provjeri odgovaraju li ti.
Ja sam se borio protiv jeftinog alkohola. Htio sam ga istrijebiti. Sada istrebljujem fini alkohol, moj posao s jeftinim je završio, neka mlađe generacije daju svoj obol.Emericzy » wrote: Da. Punkeri su se stvarno borili protiv jezivih stvari. Ono... svisneš kad pomisliš protiv kakvih društvenih zala su bili ustali.
Meni link ne radi.klonka » wrote:Evo, o ovome ja govorim: obične žene, veličine M. Zanemarite očajne odjevne kombinacije.
p.s. Eususe mili, koji modni neukus. Oči me bole.
Meni čak nije debela. Jedino ima nepropoprcionalnu sredinu.judolino » wrote:Debela je, al ne bi joj oprostio.
Vozi Miško!
Meni obrnuto. Kao lutka mi je čak odbojna. Prirodna, tamo gdje puši s onom kmicom u pratnji, izgleda kao normalna bujna žena. Komad. (Meni. I ne samo meni.)Morticia » wrote:Ma meni je Christina prekrasna.
Njezino tijelo mi se, kad ga gledaš kako izgleda u stvarnosti ne sviđa uopće, ali generalno gledano, kad je obuku vješti majstori zanata, izgleda k'o lutka.
Zlobnici (GazdaEmericzy » wrote: Meni čak nije debela. Jedino ima nepropoprcionalnu sredinu.Lijepa je. Ne bih joj ni ja oprostio.
Lijepa je u faci. Ali seks je toliko više od svršavanja u usta.
Pokazao bih ti krsni list da vidiš da nisam, ali se pergament raspao.vrrrlet » wrote:Zlobnici (Gazda) bi rekli da nije čudno da imaš takav kanon žene, pošto si odrastao u renesansi.
Seks je toliko više od bilo čega pojedinačnog...Lijepa je u faci. Ali seks je toliko više od svršavanja u usta.
Dječački neženstveni tip. Sise mi izgledaju kao da su Michelin ili Goodyear. Ljetne, malo rabljene.Morticia » wrote:Judolino, pa ja se slažem s tobom.![]()
Ali mnogima će ovo biti (pre)mršavo, priznat će eventualno da ima dobru sisu i dobrostojeće dupe.
Pogledaj rebra.
Em je za jednu vrlo slično građenu ženu rekao da je anoreksičarka sa sisama.
Poticanje unosa više kilodžula nego što ih sagorijevamo je nemoralno, bestidno, nezdravo, skupo, bahato i fuj. Seksualne konotacije su tu čak sekundarne, iako je meni seks među prve tri stvari glede smisla života.
Nije. To je kao da pristup Googlu preko iPhonea računaš pod znanje. Ili da se utrkuješ na 500 metara s rolama. Računa se i ocjenjuje što je majka priroda dala i život održao.Beta ženka » wrote:No, još uvijek nije nitko reagirao na ono što Morticia kaže - ako se promoviraju velike sise, protiv kojih nitko nema ništa, je li onda ok ugrađivati si silikone da bi se bilo bliže tom idealu "koji je tu zbog jebača"?
Neskladna. Golemi, pregolemi bokovi, trbuh i u odnosu na to male grudi. Hlače joj stoje jezivo. U haljini izgleda začuđujuće pristojno. Ma dobro, sve izgleda bolje nakon onog užasa u preuskim hlačama.kuki » wrote:Nego šta je ako nije debela? Vitka?
A ona Mortina mi je trupasta. Odbojno ružne cice, izgledaju umjetno.
RAdije bih izgladala kao debela kad smršavi
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
- Information
-