Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
klonka

Post 28 Mar 2012, 16:34

Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A Penisiću tih par centimetara što bi mi eventualno dodala štikla teško da bi pomoglo. :zubo:

Što je još sve pregrozni užas? Starke? Čizmice? Oksfordice? Japanke? :misli:

gonj špadi
Almost Rosey

Post 28 Mar 2012, 16:37

Klonka, nu :D
klonka

Post 28 Mar 2012, 16:41

Vrrrle, mogu li borosane? :klopa: :zubo: :ninaviolic: :zvrko:
gonj špadi
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 16:44

klonka » wrote:Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A Penisiću tih par centimetara što bi mi eventualno dodala štikla teško da bi pomoglo. :zubo:

Što je još sve pregrozni užas? Starke? Čizmice? Oksfordice? Japanke? :misli:
Starke su skupi neudobni nezdravi šit, da.

Čizmica ima raznih, većinom su grozne, ali ih ima super.

Oksfordice možda mogu proć', ovisi o modelu.

Japanke su prljava obuća koju samo idioti mogu nositi u gradu, ne vidim bitno razliku između toga i spavanja u kontejneru. Dobre su za tuširanje kad je tuš javni, i to je jedina svrha koju im vidim.
I to da možeš vidjeti ima li žena lijepo stopalo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 28 Mar 2012, 16:58

klonka » wrote:Pa ja, neću valjda nositi štikle, ne možeš u njima ni vozit biciklu ni trčat po stepenicama, ne valja, brate. A
sli:
Naravno da u stiklama mozes voziti bicikl. Dapace to je najudobniji nacin za "nositi" stikle na nozi. :S
A i trcati mozes. :cerek:
No da ja danas imam bas balerinke, krvavo crvene. :cerek:
ombia

Post 28 Mar 2012, 17:04

vrrrlet » wrote:
Starke su skupi neudobni nezdravi šit, da.

Čizmica ima raznih, većinom su grozne, ali ih ima super.

Oksfordice možda mogu proć', ovisi o modelu.

Japanke su prljava obuća koju samo idioti mogu nositi u gradu, ne vidim bitno razliku između toga i spavanja u kontejneru. Dobre su za tuširanje kad je tuš javni, i to je jedina svrha koju im vidim.
I to da možeš vidjeti ima li žena lijepo stopalo.
U starkama smrde noge. :o Svima koji dodju k meni i izuju ih.
Cizmica ima difnih. :cerek:
Sta su oksfordice, mokasinke?

Japanke :cerek: :cerek: :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Mar 2012, 17:16

Pješčana » wrote:nego, da se vratim na naziv teme, mršavi i seksi modeli..ima cura koje su zaista deblje i krupnije i spotavile su se tako da ih boli briga, i peglaju dalje.
što kažete na ovu?
Image
menije cura jako lijepa, mada mi je njen stil malo prećeran.
Debela je, al ne bi joj oprostio.
Vozi Miško!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Mar 2012, 17:17

Pješčana » wrote:evo jedne s boljim cipelama :o
Image
Miško je ubacio u višu...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Mar 2012, 17:24

Pješčana » wrote:
ja sam, na primjer, bila zgrožena kad sam prvi put na nju naletila, jer je bila tako drugačija od onog što inače viđam. navikla sam se na nju i na njen izričaj, i sad mi ju je baš milo gledati. ovo su zadnje njene slike što postam, nisam joj PR :o
kad obuče haljinu, baš mi je dama, ali mi je drago što prkosi standardima noseći i kombinacije s uskim hlačama
Image
Image
Image
Odi Miško u pičku materinu, raspade se autobus...
MadnessInMethod

Post 28 Mar 2012, 17:55

klonka wrote:A jesi me našao uspoređivat... :rolleyes: ajd prvo pogledaj galeriju. :hekla:

Što se balerinki tiče, ne nosim, raspale su mi se, a ne mogu nigdje naći broj 35. :mama:

Nego, aj mi nađi neku bolju obuću za ove tople dane. Ravnih potplata. Gradsku, neću sad tamo neke patike.
Offtopic-u Newyorkeru imaju balerinke br. 36 koje udomljavaju moj papak br.35. Provjeri odgovaraju li ti.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
klonka

Post 28 Mar 2012, 18:22

One crne špicaste s crtom po sredini? Usnimila sam ih već. :zubo:

Malo su mi velike, tj. široke, ali probat ću natandrčit uložak pa ćemo vidjeti. :raspa:
gonj špadi
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 19:46

Morticia » wrote:Pješčana, i ti si od svih njezinih krasnih kombinacija prvu morala uvalit onu iz pip showa?! :gaah: :gaah:
:rofl:

uzela sam prvu na koju sam naišla.
da sad ne pokrećem opet istu raspravu, naravno da postoji i zlatnija sredina. ali stavila sam ovu jer mi je ona bila dovoljna konkurencija Keiri po ekstremnosti, a ne zato što ne postoji netko manjih gabarita a ipak da spada među deblju populaciju.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 20:42

Herp » wrote:Ti krećeš od premise da je društvo istinski bolesno, ja se s tim ne slažem u potpunosti, mislim da je tu korijen našeg neslaganja.
Hajde, ohrabri nas. Daj nam neke znakove zdravlja. Da čujemo za neki pozitivan trend. Po čemu je danas bolje nego jučer ili prekjučer?
Ako je današnje društvo baš toliko bolesno, pitam se, kad je onda društvo uopće bilo zdravo?
Nikad. Zato se i mijenja. Od životinjskog postaje primitivno ljudsko. Pa malo manje primitivno. Pa još manje. Pa onda malo primitivnije. Pa još malo gore...
Vjerujem da je svaka generacija prije nas na pragu svojih tridesetih polako počinjala uviđati dekadenciju društva u kojem je živjela. Pa i punk je morao nekako nastati. :zubo:
Da. Punkeri su se stvarno borili protiv jezivih stvari. Ono... svisneš kad pomisliš protiv kakvih društvenih zala su bili ustali.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 20:46

MadnessInMethod » wrote: Offtopic-u Newyorkeru imaju balerinke br. 36 koje udomljavaju moj papak br.35. Provjeri odgovaraju li ti.
Navlačiš Vrletov bijes na sebe. Pazi da se ne bi probudila s konjskom glavom u krevetu.
Emericzy » wrote: Da. Punkeri su se stvarno borili protiv jezivih stvari. Ono... svisneš kad pomisliš protiv kakvih društvenih zala su bili ustali.
Ja sam se borio protiv jeftinog alkohola. Htio sam ga istrijebiti. Sada istrebljujem fini alkohol, moj posao s jeftinim je završio, neka mlađe generacije daju svoj obol.
kuki

Post 28 Mar 2012, 20:49

klonka » wrote:Evo, o ovome ja govorim: obične žene, veličine M. Zanemarite očajne odjevne kombinacije. :zubo:

p.s. Eususe mili, koji modni neukus. Oči me bole. :mama:
Meni link ne radi.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 20:56

judolino » wrote:Debela je, al ne bi joj oprostio.
Vozi Miško!
Meni čak nije debela. Jedino ima nepropoprcionalnu sredinu. :) Lijepa je. Ne bih joj ni ja oprostio.
kuki

Post 28 Mar 2012, 21:00

Nego šta je ako nije debela? Vitka?
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:05

Morticia » wrote:Ma meni je Christina prekrasna.
Njezino tijelo mi se, kad ga gledaš kako izgleda u stvarnosti ne sviđa uopće, ali generalno gledano, kad je obuku vješti majstori zanata, izgleda k'o lutka. :top:
Meni obrnuto. Kao lutka mi je čak odbojna. Prirodna, tamo gdje puši s onom kmicom u pratnji, izgleda kao normalna bujna žena. Komad. (Meni. I ne samo meni.)
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 21:06

Emericzy » wrote: Meni čak nije debela. Jedino ima nepropoprcionalnu sredinu. :) Lijepa je. Ne bih joj ni ja oprostio.
Zlobnici (Gazda :D ) bi rekli da nije čudno da imaš takav kanon žene, pošto si odrastao u renesansi.

Lijepa je u faci. Ali seks je toliko više od svršavanja u usta.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:08

judolino » wrote:Sjeća li se ko Salme Hayek kad pleše sa zmijom? To je bila mrcina!
I to povijesna.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:10

vrrrlet » wrote:Zlobnici (Gazda :D ) bi rekli da nije čudno da imaš takav kanon žene, pošto si odrastao u renesansi.
Pokazao bih ti krsni list da vidiš da nisam, ali se pergament raspao.
Lijepa je u faci. Ali seks je toliko više od svršavanja u usta.
Seks je toliko više od bilo čega pojedinačnog...
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:12

Morticia » wrote:Judolino, pa ja se slažem s tobom. :ne zna: :zubo:

Ali mnogima će ovo biti (pre)mršavo, priznat će eventualno da ima dobru sisu i dobrostojeće dupe. :ne zna:

Image

Pogledaj rebra.
Image

Em je za jednu vrlo slično građenu ženu rekao da je anoreksičarka sa sisama.
Dječački neženstveni tip. Sise mi izgledaju kao da su Michelin ili Goodyear. Ljetne, malo rabljene.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 21:17

Poticanje unosa više kilodžula nego što ih sagorijevamo je nemoralno, bestidno, nezdravo, skupo, bahato i fuj. Seksualne konotacije su tu čak sekundarne, iako je meni seks među prve tri stvari glede smisla života.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:20

Beta ženka » wrote:No, još uvijek nije nitko reagirao na ono što Morticia kaže - ako se promoviraju velike sise, protiv kojih nitko nema ništa, je li onda ok ugrađivati si silikone da bi se bilo bliže tom idealu "koji je tu zbog jebača"? :facepalm:
Nije. To je kao da pristup Googlu preko iPhonea računaš pod znanje. Ili da se utrkuješ na 500 metara s rolama. Računa se i ocjenjuje što je majka priroda dala i život održao.
Perzefona

Post 28 Mar 2012, 21:25

kuki » wrote:Nego šta je ako nije debela? Vitka?
Neskladna. Golemi, pregolemi bokovi, trbuh i u odnosu na to male grudi. Hlače joj stoje jezivo. U haljini izgleda začuđujuće pristojno. Ma dobro, sve izgleda bolje nakon onog užasa u preuskim hlačama.

A ona Mortina mi je trupasta. Odbojno ružne cice, izgledaju umjetno.

RAdije bih izgladala kao debela kad smršavi :cerek: , nego kao ova Mortina. Ta si ne može pomoći.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
  • Information