vrrrlet » wrote:Zapravo je nebitno za raspravu je li to posljedica civilizacijskih normi ili ne. Pošto nisam pao s Marsa, neke civilizacijske norme su neminovno dio mog identiteta. Ali to nije nametnuto, nego izabrano, pošto je bilo podvrgnuto propitivanju.
A jesi li kad 'propitao' mogućnost da je i to propitivanje nekako zadano civilizacijskim normama?
Uostalom, zar se nećeš složiti da uvijek treba još malo propitivati. Evo ja sad propitujem naglas, dosadilo mi propitivati sam za sebe.
vrrrlet » wrote:Fantazija je da postoji "ona prava", istina je da postoje "one prave". Siguran sam da na ovom svijetu ima preko sto žena u koje bih se zaljubio do smrti, i nadam se da ću još koju upoznati.
Po čemu je ovo prvo fantazija, a ovo drugo nije? Zašto 100? Pa to je neki užasno mizeran, nerealističan postotak. Ako bih baš išao procjenjivati, ziher ih ima bar jedno pedeset tisuća, ako ne i više.
Jebote, 100 žena? Pa Zagreb ima samo milijun ljudi, znači morao bi u prosjeku pročešljati 60-70 Zagreba da bi na jednu jedinu miss Specijalnu naletio. Depresivno mi to nekako zvuči.
vrrrlet » wrote:Ti ćeš pitati zašto ih onda ne nađem svih sto, naravno, umro bi da to ne pitaš. Ali Nodenše moj, da si ikada živio sa ženom, shvatio bi da je čak i kad je krajnje jednostavna, žena i dalje dovoljno komplicirano biće da nije zgodno imati više od jednog komada.
Da, točno to ću pitati. Ako već smatraš da postoji više onih pravih, onda zašto ne? Ako može Franjo Milićević, što ne bi i ti mogao.

Letimičnim pogledom na biologiju spolova, proizlazi da je logično da muškarcima treba više, i raznovrsnijeg seksa (wiki Coolidge effect) nego ženama; koje seks češće koriste (nesvjesno ili svjesno) kao 'alat' za vezanje muškarca. Dakako, to što muškarcima 'treba' više seksa, ne znači da će ga svi moći dobiti.

Nego samo oni najkvalitetniji.
Ergo, očito je Franjo Miličević vrlo kvalitetan primjerak homo sapiensa i zato ima pet, tj. četiri žene u svom kokošinjcu. Da ih ima 14, bio bi još veća faca, ali valjda mu libido nije baš toliki, ili nema baš toliku potrebu za onom... sakramentalnom kopulacijom.
vrrrlet » wrote:Da je Bog htio da budemo s više žena, imali bi penis i na čelu i po rukama i nogama. Zamisli da svakoga moraš izdrkati samo dva puta dnevno, a? Nije neki život...
Mužjak lava isto ima samo jedan penis, a ipak nekoliko lavica u 'obitelji'. Ergo, argument ti je zakurac, vrrrrletu moj.