E moja P...blackcoffee » wrote: ...prevari moderatora odlazeći da se uloguješ na nekom boljem forumu...
Mračna strana?
Koliko sam ja shvatio, on sad momentalno nema neku onako, baš po ukusu, s kojom bi eto bio monogaman. Nego se troši, tj. obnavlja s kojekakvim tranzicijskim djevama, da ne bi bio zakinut za seks, što bi rekla Eowyn. Ergo, ne radi se o nekakvim rizicima itd, nego baš o maštanju, o fantaziji o 'onoj pravoj', za koju vrrrlet ozbiljno misli da nije posljedica civilizacijskih normi.Gazda » wrote:
Valjda mu žena ima puno para, pa ne želi riskirati da to izgubi.
- blackcoffee
Citat iz pesme posvećene administratoru, za člana nema potrebnu težinu.
Nodense, zašto bi on na silu bio poligaman? Sad će mu neko vreme jedna biti prava, pa koliko potraje...
- Beta ženka
Mama ti je tuka.
Nažalost, ništa.
Hrani guju da te ujede.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Gdje sam ja rekao da bi na 'silu' morao biti poligaman.blackcoffee » wrote:Nodense, zašto bi on na silu bio poligaman? Sad će mu neko vreme jedna biti prava, pa koliko potraje...
Samo kažem da ne vjerujem da je to nešto nezavisno od civilizacijskih normi. I onda na temelju toga se bavim statističkim predviđanjima o budućim kretanjima u društvu.
A eto na mene su djelovale civilizacijske norme iz 19-tog stoljeća, ono, Do100jevski, Tol100j i ostali tikvani. I štaš.
-
jednokratni klon
Ni teme o preljubu nisu što su bile.
Sad sam se sjetila da mi fali shicki.
Sad sam se sjetila da mi fali shicki.
Istina.jednokratni klon » wrote:Ni teme o preljubu nisu što su bile.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- blackcoffee
A na mene one iz 20. 100ppard i slični. I šta ću...nodens » wrote:
A eto na mene su djelovale civilizacijske norme iz 19-tog stoljeća, ono, Do100jevski, Tol100j i ostali tikvani. I štaš.
-
jednokratni klon
- Beta ženka
Držim fige!Perzefona » wrote:Mogu probati glumiti Pozitivu. Ne obećajem uspjeh.
(nije htjela doći na Trkeljanje, zahvalila se i rekla da će razmisliti - šteta. Kad vidim njezin post, dođe mi da prvo ispečem kokice i pripremim pivu
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Hmm pa da.blackcoffee » wrote: A na mene one iz 20. 100ppard i slični. I šta ću...
Zapravo je nebitno za raspravu je li to posljedica civilizacijskih normi ili ne. Pošto nisam pao s Marsa, neke civilizacijske norme su neminovno dio mog identiteta. Ali to nije nametnuto, nego izabrano, pošto je bilo podvrgnuto propitivanju.nodens » wrote:
Koliko sam ja shvatio, on sad momentalno nema neku onako, baš po ukusu, s kojom bi eto bio monogaman. Nego se troši, tj. obnavlja s kojekakvim tranzicijskim djevama, da ne bi bio zakinut za seks, što bi rekla Eowyn. Ergo, ne radi se o nekakvim rizicima itd, nego baš o maštanju, o fantaziji o 'onoj pravoj', za koju vrrrlet ozbiljno misli da nije posljedica civilizacijskih normi.
Fantazija je da postoji "ona prava", istina je da postoje "one prave". Siguran sam da na ovom svijetu ima preko sto žena u koje bih se zaljubio do smrti, i nadam se da ću još koju upoznati.
Ti ćeš pitati zašto ih onda ne nađem svih sto, naravno, umro bi da to ne pitaš. Ali Nodenše moj, da si ikada živio sa ženom, shvatio bi da je čak i kad je krajnje jednostavna, žena i dalje dovoljno komplicirano biće da nije zgodno imati više od jednog komada.
Da je Bog htio da budemo s više žena, imali bi penis i na čelu i po rukama i nogama. Zamisli da svakoga moraš izdrkati samo dva puta dnevno, a? Nije neki život...
O, pa jasno je meni da bi me komunisti strijeljali najkasnije 1945.Beta ženka » wrote: Mama ti je tuka.
Nažalost, ništa.Inače bi već išao na strijeljanje da se mene pita.
Hrani guju da te ujede.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ma, kolega, ovo jednostavno nije točno. Sve žene su apsolutno iste i kad jednu skužiš, sve si ih skužio. To da su one "komplicirane" i "teške" i slične gluposti je njihova propaganda, koja je razvijena zato da mi izgubimo volju pokušavati općiti sa stotinama njih. Slično onoj propagandi da je pranje veša u mašini komplicirano - mislim, kad skužiš da nije, šta će ti onda žena doma?vrrrlet » wrote:Ali Nodenše moj, da si ikada živio sa ženom, shvatio bi da je čak i kad je krajnje jednostavna, žena i dalje dovoljno komplicirano biće da nije zgodno imati više od jednog komada.
Pa kad ovo nije prava tema o preljubu. Ovo je tema o poimanju preljuba...kod nekih, koji su, eto otkrića, rijetki jer sam izgleda vidio samo ja. Tj. zapamtio taj termin "mračna strana" i kopao me...
-
jednokratni klon
Ne znam, meni se stalno vrti "come to the dark side, we have cookies", ne mogu se dovoljno uživjeti.karambol » wrote:
Pa kad ovo nije prava tema o preljubu. Ovo je tema o poimanju preljuba...kod nekih, koji su, eto otkrića, rijetki jer sam izgleda vidio samo ja. Tj. zapamtio taj termin "mračna strana" i kopao me...
A i čekam zagovornike preljuba i oštre moraliste, no toga ovdje nema.
Ja nisam skužio niti jednu...Gazda » wrote:
Ma, kolega, ovo jednostavno nije točno. Sve žene su apsolutno iste i kad jednu skužiš, sve si ih skužio. To da su one "komplicirane" i "teške" i slične gluposti je njihova propaganda, koja je razvijena zato da mi izgubimo volju pokušavati općiti sa stotinama njih. Slično onoj propagandi da je pranje veša u mašini komplicirano - mislim, kad skužiš da nije, šta će ti onda žena doma?
Meni je Darth Vader pred očima...jednokratni klon » wrote:
Ne znam, meni se stalno vrti "come to the dark side, we have cookies", ne mogu se dovoljno uživjeti.![]()
A i čekam zagovornike preljuba i oštre moraliste, no toga ovdje nema.
-
jednokratni klon
To ti je zato što ženama pristupaš s respektom.karambol » wrote:
Ja nisam skužio niti jednu...Mislio sam kako jesam, a ono ćorak... Sve mi se čini kako je to misterij poput onih čestica u švicarskom tunelu ili konstantno imam krivi izračun...
Nego kako treba??? Uhvatim je za ramena i dobro protresem lamatajući njenom glavom ili pristupam s platinastom karticom...?
- blackcoffee
Bolje da si otvorio pravu preljubničku jer ovo mi ne pije vodu. Kao što sam napisala u prvom postu, ako se već upuštam u to, gledaću da mi bude lepo. Ako je neko toliko opterećen krivicom da mu se čini kako je ono što radi mračno, onda bolje nek ne vara.karambol » wrote:
A ne, nikako se ne slažem. Žene nisu iste. To već vidimo na cesti, ne dignu nam sve onu stvarčicu. Zatim kad otvaraju usta, odmah vidiš da neke nemaju zube, a neke mozga, često u kombinaciji.Gazda » wrote:
Ma, kolega, ovo jednostavno nije točno. Sve žene su apsolutno iste i kad jednu skužiš, sve si ih skužio. To da su one "komplicirane" i "teške" i slične gluposti je njihova propaganda, koja je razvijena zato da mi izgubimo volju pokušavati općiti sa stotinama njih. Slično onoj propagandi da je pranje veša u mašini komplicirano - mislim, kad skužiš da nije, šta će ti onda žena doma?
Pranje veša nije komplicirano u idealnim uvjetima, ali neke mašine imaju svoju volju, cure prije važnih sastanaka, pomiču se pri centrifugi i samozaključaju se u kupaonici, ispuštaju hrđu, bučne su za popizdit'...
Moje veš mašine su uglavnom bile odlične, ali nikada mi nije palo na pamet imati dvije. Čak i kad bih imao viška novaca, kupio bih nešto drugo, recimo sokovnik "Tigar".
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
jednokratni klon
Ne znam, trolam iz dosade. To bi ti bolje objasnili pripadnici mračne strane. Hinjeni respekt, npr. Ili, toljagaši.karambol » wrote:
Nego kako treba??? Uhvatim je za ramena i dobro protresem lamatajući njenom glavom ili pristupam s platinastom karticom...?
-
- Information
-