Meni je OK pročitati s mobitela ali pisati je nemoguće. Em spor internet em mala slova, ....ombia » wrote:
To je gotovo pa iskljuceno. Naime nije mi jasno kako se ikome da citati forum s tako malog ekrana. Meni je i netbook a4 je ekran premali.
Mister(azil)ije! Prvi volumen
- blackcoffee
To ne zavisi od korisnika i ne može se ukloniti.Karl Jozef » wrote:Jel' ono: send from my iPhone neka zajebancija ili to ljudi ne znaju isključiti. Dobio sam dobio email na dnu kojega piše Poslano s mog iPhone uređaja i to osoba za koju znam da ima iPhone?
Uglavnom, da li je to sada postala neka sprdnja s time ili je stvarno moguće da je nekome cool da tako nešto piše ispod?
Ne važi samo za iPhone nego i moj SE xperia u potpisu redovno šalje tekst "sent from hotmail! mail on android"
Gledam malo po netu i čini se da se može maknutiblackcoffee » wrote: To ne zavisi od korisnika i ne može se ukloniti.
Ne važi samo za iPhone nego i moj SE xperia u potpisu redovno šalje tekst "sent from hotmail! mail on android"
- blackcoffee
Ako otkriješ, napiši kako da sklonim. Nervira me taj potpis 
Suština je otići negdje pod opcije i izbrisati ono što piše unutar signature rubrike (potpis)blackcoffee » wrote:Ako otkriješ, napiši kako da sklonim. Nervira me taj potpis
Za iPhone je ovo uputa
Evo tu je i sa sličicamaBy default, email is sent from the iPhone with a Sent from my iPhone message. To remove it, you need to change the email signature.
1. From the Home screen, tap Settings.
2. Tap the Mail button.
3. Tap Signature.
4. Change the Signature to be blank or to whatever you like.
A za android nisam našao točno ali treba doći do mjesta gdje se upisuje potpis (signature) i tamo izbrisati ono što je postavljeno po defaultu.
Evo ovdje je neki primjer.
Tapatalk aplikacija je vrlo jednostavna, klikneš settings i nemoš ne vidjet da ti nudi signature opcije o tome s čega je poslano. Upravo zato mi je to sent from my nokia 4335324 preseratorski. 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- blackcoffee
Hvala Karle, obrisala.Karl Jozef » wrote: Suština je otići negdje pod opcije i izbrisati ono što piše unutar signature rubrike (potpis)
A za android nisam našao točno ali treba doći do mjesta gdje se upisuje potpis (signature) i tamo izbrisati ono što je postavljeno po defaultu.
Evo ovdje je neki primjer.
Jedva čekam da vidim srećna lica primatelja mojih mailova BEZ potpisa.
Iskreno vjerujem da će biti sretniblackcoffee » wrote: Hvala Karle, obrisala.![]()
Jedva čekam da vidim srećna lica primatelja mojih mailova BEZ potpisa.
nit ćeš ih vidjeti, nit će primijetitiblackcoffee » wrote: Jedva čekam da vidim srećna lica primatelja mojih mailova BEZ potpisa.
ali ti ćeš biti zadovoljna
i to je nešto
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- blackcoffee
Mrzim sve što je defaultno i ne može da se menja. Svanulo mi kad je karlo napisao kako da ga obrišem 
Nije m jasna ova žena:
Jednom sam čula da se žena koja zarađuje 15000 kn oblači u Caritasu. Niša ne baca, te se još oblači u odječu iz srednjoškolskih dana. Ali i dalje ide u Caritas po robu. Navodno je toliko umišljena što je završila faks da je njen zaručnik zbog njezinog suptilnog zafrkavanja upisao faks, pa možemo isključiti skromnost.
Smatram da nije trolling, a cura je bila uvjerena u ovaj podatak. Možda pretjeruje, jer je baš ne voli.
Je li netko upoznat: Može li žena koja zarađuje 15k kn uzeti stvar namjenje siromašnima? Ili postoje neka ograničenja?
Jednom sam čula da se žena koja zarađuje 15000 kn oblači u Caritasu. Niša ne baca, te se još oblači u odječu iz srednjoškolskih dana. Ali i dalje ide u Caritas po robu. Navodno je toliko umišljena što je završila faks da je njen zaručnik zbog njezinog suptilnog zafrkavanja upisao faks, pa možemo isključiti skromnost.
Smatram da nije trolling, a cura je bila uvjerena u ovaj podatak. Možda pretjeruje, jer je baš ne voli.
Je li netko upoznat: Može li žena koja zarađuje 15k kn uzeti stvar namjenje siromašnima? Ili postoje neka ograničenja?
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
A svatko se može pretvarati da je u nevolji a dobra Crkva uvjek svima daAurora » wrote: Je li netko upoznat: Može li žena koja zarađuje 15k kn uzeti stvar namjenje siromašnima? Ili postoje neka ograničenja?
Ipak mislim da za neku stalnu pomoć ipak treba nekakva potvrda o nečemu. Teško da bi netko mogao godinama uzimati nešto bez da ga se pita gdje radi, traži posao, što obitelj radi i sl.
Koliko znam, to je dosta mlada osoba. Možda ne čini to godinama. Možda to traje samo par mjeseci ili osobe koje se bave tom vrstom socijalne pomoći ne žele dirati u takve "delikatne" i osobne stvari. Možda dobro laže.Karl Jozef » wrote:
Teško da bi netko mogao godinama uzimati nešto bez da ga se pita gdje radi, traži posao, što obitelj radi i sl.
Ovo je sa fhr., ali nisam dobila dojam da autorica trola ili laže.
Kako Želimira Puljića nije sram?
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Ta žena je sve osim fiskalno odgovorna, jer fiskalna odgovornost podrazumijeva racionalan odnos prema svojim financijama. Ako to radi iz škrtosti, onda je očito rob svojih fiksnih ideja i emotivne uvjetovanosti, baš kao i ljudi koji misle da pod svaku cijenu imaju pravo na dostojanstven gablec, dostojanstven auto, i dostojanstven stan. Takvima je slična, a ne fiskalno odgovornima.Morticia » wrote:Neki ce reci da je fiskalno odgovorna.
Ja vjerujem da je tolika skrtost, pardon skrbnost, bolest.
Biti i mniti svemiropolisno
Mislis onima koji bi oduzeli zivot za gablec?JPK » wrote: Ta žena je sve osim fiskalno odgovorna, jer fiskalna odgovornost podrazumijeva racionalan odnos prema svojim financijama. Ako to radi iz škrtosti, onda je očito rob svojih fiksnih ideja i emotivne uvjetovanosti, baš kao i ljudi koji misle da pod svaku cijenu imaju pravo na dostojanstven gablec, dostojanstven auto, i dostojanstven stan. Takvima je slična, a ne fiskalno odgovornima.
Ili koji bi ukrali gablec?
Oteli ga djetetu pred skolom?
Slazem se, moguce je da je takvima slicna.
Ona takodjer otima sirotinji.
Sigurno si je pritom super jer se sjetila kako mudro ustedjeti, a ta sirotinja i tako nije sirotinja.
Sigurno imaju 3k kuna prihode i stan od 39 kvadrata.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Meni su majice misterija. Šta se dogodilo s majicama???
Di se mogu naći normalne majice? Ne tunike, ne košulje i ne končane i vunene pizdarije!!
Na ovo ostalo se ne bih žalila kad bih imala para...
Di se mogu naći normalne majice? Ne tunike, ne košulje i ne končane i vunene pizdarije!!
Na ovo ostalo se ne bih žalila kad bih imala para...
Plus što su sve za plac, eventualno izlazak.Pješčana » wrote:kaebilo? što si išla probati?![]()
slažem se s tobom. prnje, loši materijali i grozni krojevi
A što je s odjećom za na posao???
Pa ne mogu doći raditi u majici koja nema leđa.
Kupila sam dva para hlača, crne i sivo bež, uske, do gležnja.
S time sam zadovoljna.
Ali ovo što kaže Bo- majice...
Sto majica sam probala.
Pa to je KATASTROFA.
Neka odvratna, tanka, prozirna sintetika, gnjusne boje, ubitačni krojevi...
Što ću ja ovo proljeće nositi na posao?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-