Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 15 Mar 2012, 13:51

Lastan » wrote: Srećom, nisu bili ročni vojnici koje bi onda Tom Cruise branio od optužbi da su idioti. :D
Dobra! :rofl:

blue
Asgard

Post 15 Mar 2012, 16:21

Leteća » wrote: Zavali se u naslonjač i čekaj da placebo-efekt učini svoje. :kokice:
Aha, da i činilo mi se da bi u tome mogla biti poanta :D

Joj, ima još neka teorija o orahovoj kori ili ljuski ili listu s kojima nešto :misli: Senilna sam :facepalm:
karambol

Post 15 Mar 2012, 16:23

blue » wrote: Aha, da i činilo mi se da bi u tome mogla biti poanta :D

Joj, ima još neka teorija o orahovoj kori ili ljuski ili listu s kojima nešto :misli: Senilna sam :facepalm:
U, ja ih znam takvih puno... :zubo: :bicedobro:
Aurora

Post 16 Mar 2012, 15:10

Meni nije jasno zašto neki katolici odbijaju pomisao da smo nastali od majmuna. Najčešći (i skoro jednini, nisam čula za drugi) jest da smo 'mi' bolji, napredniji. civiliziraniji od životinja, posebno od majmuna. I obično se čuje uvrijeđeni ton. Ali taj razlog ne isključuje da smo nastali od majmuna, a majmuni su najpametniji sisavci.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Lastan

Post 16 Mar 2012, 15:59

Aurora » wrote:Meni nije jasno zašto neki katolici odbijaju pomisao da smo nastali od majmuna. Najčešći (i skoro jednini, nisam čula za drugi) jest da smo 'mi' bolji, napredniji. civiliziraniji od životinja, posebno od majmuna. I obično se čuje uvrijeđeni ton. Ali taj razlog ne isključuje da smo nastali od majmuna, a majmuni su najpametniji sisavci.
Ne samo neki katolici, nego mnogi vjernici općenito.
Odbijaju tu ideju valjda jer je strašno i pomisliti da imamo zajedničkog pretka s bonobo čimpanzama, koje se ševe za dobar dan i žive sretno i veselo, za razliku od potpuno sjebanih vjernika svih vrsta.
Puno je, dakle, logičnije da nismo evoluirali od pretka vrste s kojom imamo 98% zajedničkog genetskog materijala, već da je Jahve muškarca uobličio od gline (s kojom imamo 0% zajedničkog genetskog materijala), a ženu od muškarčeva rebra (koje valjda nema Y kromosom).
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 16 Mar 2012, 16:10

Lastan » wrote: Ne samo neki katolici, nego mnogi vjernici općenito.
Odbijaju tu ideju valjda jer je strašno i pomisliti da imamo zajedničkog pretka s bonobo čimpanzama, koje se ševe za dobar dan i žive sretno i veselo, za razliku od potpuno sjebanih vjernika svih vrsta.
Puno je, dakle, logičnije da nismo evoluirali od pretka vrste s kojom imamo 98% zajedničkog genetskog materijala, već da je Jahve muškarca uobličio od gline (s kojom imamo 0% zajedničkog genetskog materijala), a ženu od muškarčeva rebra (koje valjda nema Y kromosom).
Klepetaš gluposti, barem što se tiče katolika :D
Lastan

Post 17 Mar 2012, 01:11

Karl Jozef » wrote: Klepetaš gluposti, barem što se tiče katolika :D
Samo što se tiče obrazovanih i informiranih katolika. A barem jedan od te trojice ima i detektor sarkazma. :kava:
Aurora

Post 17 Mar 2012, 09:17

Stvarno bih htjela da mi netko preporuči neki forum. Gugl mi nije prijatelj, a ja sam bez ideja. Za fhr i Eydis već znam, ali mi je dosadno na njima.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Emericzy

Post 17 Mar 2012, 09:29

Aurora » wrote:Stvarno bih htjela da mi netko preporuči neki forum. Gugl mi nije prijatelj, a ja sam bez ideja. Za fhr i Eydis već znam, ali mi je dosadno na njima.
Svojevremeno je bio onaj Symposion; možda još uvijek postoji. On ne da je bio dosadan, nego je bio destilat, esencija, apoteoza dosade. Hrpa super-pametnih i super-obrazovanih ljudi koja se silno trudila ispadati silno pametna. Jeza božja.

Najbolji, najkvalitetniji forumi obično su specijalistički, ali izbor tema je na njima, naravno, skučen, pa ih trebaš petnaest da pokriješ malo širu lepezu interesa.

Forum.hr bio bi sasvim OK da gazda za njega ima imalo interesa i da potiče razumno moderiranje.
Aurora

Post 17 Mar 2012, 09:51

Emericzy » wrote:

Najbolji, najkvalitetniji forumi obično su specijalistički, ali izbor tema je na njima, naravno, skučen, pa ih trebaš petnaest da pokriješ malo širu lepezu interesa.

Forum.hr bio bi sasvim OK da gazda za njega ima imalo interesa i da potiče razumno moderiranje.

Ne smeta mi ako je specijalistički. Zanimaju me imena, pa neki forum za majke ili trudnice bi mi dobro došao, iako nisam nijedno. I zanima me demografija.

Dobro, što je bio problem s fhr? Znam da ste otišli i raskrstili s njim, ali propustila sam 'ustanak', te i razvoj događaja. Ne da mi se čitati stare teme, ali ako netko napiše dug post, pročitati ču ga.

Kada če izaći ostali podaci s popisa 2011? Ne koliko Hrv. ima stanovinika, nego demografija (vjera, dob, spol, obrazovanost i slično) hrv. stanovništva.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 17 Mar 2012, 09:57

Pa imaš Rode, popoku. :D I trudnoća.net. A evo ti i o imenima: imehrvatsko.net.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Aurora

Post 17 Mar 2012, 10:19

Bios » wrote:Pa imaš Rode, popoku. :D I trudnoća.net. A evo ti i o imenima: imehrvatsko.net.
Već sam se registrirala na imehrvatsko. Glavni onomastičar je nestao i prestao raditi na stranici. Ona je bila jedina. Možda je umrla, ali bit je da nema nikoga tko update-a listu imena niti razgovara na forumu. I zato je neki šu*ak skužio da može otvoriti topik o nečemu potpuno trećem: Sudskoj tužbi u kojoj je on osumljičenik i traži novinara..........bez sankcija.

Nisam čula za rode. Hvala.
Lastan

Post 17 Mar 2012, 11:48

Aurora » wrote:Dobro, što je bio problem s fhr? Znam da ste otišli i raskrstili s njim, ali propustila sam 'ustanak', te i razvoj događaja. Ne da mi se čitati stare teme, ali ako netko napiše dug post, pročitati ču ga.
Zapravo, mislim da nas većina piše i tu i tamo. Ja sam jedan od rijetkih koji se još nisu vratili u onaj rusvaj.

A što je bio problem? Imbecil od admina. Vlasnik koji ga je godinama puštao da jebe korisnike i banira svakoga tko mu se ne svidi. Drugi admin koji ga je pokrivao. Moderatori koji su pozicije dobivali po poznaničkom i rodijačkom ključu i onda to stvarno tretirali kao pozicije moći i vlasti umjesto kao zaduženje da nešto korisno rade.

Puklo je kad je rečeni imbecil banirao hrpetinu ljudi zbog posve benignih stvari. Pazi, krele je uspio jedan vrrrletov post protumačiti kao govor mržnje.
Kada če izaći ostali podaci s popisa 2011? Ne koliko Hrv. ima stanovinika, nego demografija (vjera, dob, spol, obrazovanost i slično) hrv. stanovništva.
Kad ih obrade.

Ako ih uspiju obraditi prije nego što ih pojedu miševi.

I ne, ne zajebavam se. Smanjili su broj ljudi koji obrađuju podatke, a kutije s papirima napali su miševi.
Hrvatska kvaliteta™.
ombia

Post 17 Mar 2012, 11:59

Ja bih dodala da meni spomenuti admin nije nikad bio problem. :)
Problem su mi bili moderatori, podivljali u nedostatku privatnog zivota i pri tom se izzivljavali na svemu sto ne pije pivu s njima privatno. :facepalm:
Oni su i ostali, tako da bas nista nije rijeseno.
Pa obrisu post za sankciju al bez sankcije, ak je od pajdasa, od drugog forumasa kartoniraju visekratno. A da se ne vidi kome se uopce obracao. :facepalm:
Pravimo se blesavi i to nam uspjeva jer i supermod s nama pije pivu.
Nikad nisam otisla pa se u tom smislu nisam ni vratila.
Ljude koje tamo smatram normalnima sam prebacila na neke druge forme komunikacije i sve pet.

A nakon sto sam ovdje procitala da je nekim modovima posve normalno tracati forumase medju koljegama (sifra: lord byron) i nabacivati se socnim a kako se ispostavilo cesto neistinitim izjavama, tko tamo ozbiljno krene pisati sam si je kriv. :ne zna:
Lastan

Post 17 Mar 2012, 12:02

ombia » wrote:Ja bih dodala da meni spomenuti admin nije nikad bio problem. :)
Problem su mi bili moderatori, podivljali u nedostatku privatnog zivota i pri tom se izzivljavali na svemu sto ne pije pivu s njima privatno. :facepalm:
Moderatori koje je on postavljao i on pokrivao svaki put kad su napravili pizdariju.
Da, samo je u moderatorima bio problem. :kava:
ombia

Post 17 Mar 2012, 12:18

Lastan » wrote: Moderatori koje je on postavljao i on pokrivao svaki put kad su napravili pizdariju.
Da, samo je u moderatorima bio problem. :kava:
Te neke moderatore on nije postavio. Niti bi ikad.
Niti ih je pokrivao. Te neke jel.
Ocito pisemo o razlicitim modovima. Ma posve sigurno pisemo, jer te na podforumima na kojima sam pisala nikad nisam vidjela.
Nisam napisala da je samo u moderatorima problem nego da MENI on nikad nije bio problem. :)
I ni u tome nisam jedina.
A nekakav lov na vjestice kad "vjestica" nije ovdje uopce mi je degutantan pa o tome necu.
Tko mu sta ima reci, zan gdje ce ga naci.
Tea Tree

Post 17 Mar 2012, 18:34

Pojašnjeno je što je trebalo, a na temu f.hr je sve odavno rečeno pa je sve suvišno otišlo na otpad.

Postovi o ozakonjenju veza su otišli na LJIS, na temu Koliko je važno ozakoniti vezu?
Sami su otišli, nisam ja ništa radila. :zubo:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 22:08

Jel' ono: send from my iPhone neka zajebancija ili to ljudi ne znaju isključiti. Dobio sam dobio email na dnu kojega piše Poslano s mog iPhone uređaja i to osoba za koju znam da ima iPhone?

Uglavnom, da li je to sada postala neka sprdnja s time ili je stvarno moguće da je nekome cool da tako nešto piše ispod? :D
blaze

Post 19 Mar 2012, 22:27

možda se ne da isključiti? i ja to često vidim, od osoba raznijeh. zajeban je apple
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ombia

Post 19 Mar 2012, 22:34

Karl Jozef » wrote:Jel' ono: send from my iPhone neka zajebancija ili to ljudi ne znaju isključiti. Dobio sam dobio email na dnu kojega piše Poslano s mog iPhone uređaja i to osoba za koju znam da ima iPhone?

Uglavnom, da li je to sada postala neka sprdnja s time ili je stvarno moguće da je nekome cool da tako nešto piše ispod? :D
Kad konacno ukljucim taj gejfon, da jos je u ladici, reci cu jel znam to iskljuciti. :o
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 22:35

blaze » wrote:možda se ne da isključiti? i ja to često vidim, od osoba raznijeh. zajeban je apple
Ajde još mogu razumjeti da je na engleskom ali na hrvatskom stvarno glupo zvuči. Dovoljno da bih promjenio mobitel da tako nešto ne mogu isključiti :rofl:

Nije valjda da misle da je tako nešto prosječnom čovjeku reklama zbog koje bi poželio kupiti taj proizvod. :facepalm:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 22:36

ombia » wrote:
Kad konacno ukljucim taj gejfon, da jos je u ladici, reci cu jel znam to iskljuciti. :o
Ukoliko ne može, molim te nemoj postati s njime :D
blaze

Post 19 Mar 2012, 22:42

Karl Jozef » wrote: Dovoljno da bih promjenio mobitel da tako nešto ne mogu isključiti :rofl:
time ne bi riješio problem poruka koje tebe živciraju. i dalje bi ih dobivao :zubo:
a oni kojima ti pišeš vjerojatno ne bi ni registrirali razliku
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 22:44

blaze » wrote: time ne bi riješio problem poruka koje tebe živciraju. i dalje bi ih dobivao :zubo:
a oni kojima ti pišeš vjerojatno ne bi ni registrirali razliku
Zapravo da :facepalm:, ipak pekla bi me savjest da netko mora u svakoj poruci pročitati Poslano s mog iPhone uređaja. Zvuči kao npr. poslano hodajući Jurišićevom :rofl: ili poslano ležeći, ...
ombia

Post 19 Mar 2012, 22:46

Karl Jozef » wrote: Ukoliko ne može, molim te nemoj postati s njime :D
To je gotovo pa iskljuceno. Naime nije mi jasno kako se ikome da citati forum s tako malog ekrana. Meni je i netbook a4 je ekran premali.
  • Information