Jes, ziher je osvojila domaću publiku tamo.Karl Jozef » wrote: Pa ona je bila židovka što ne ?Zašto loš izbor zbog zemlje?
Loše bi bilo da su poslali nešto o Juri ili Bobanu
A Jure i Boban, uzdam se, ne bi ni mogli doć tamo.
Jes, ziher je osvojila domaću publiku tamo.Karl Jozef » wrote: Pa ona je bila židovka što ne ?Zašto loš izbor zbog zemlje?
Loše bi bilo da su poslali nešto o Juri ili Bobanu
Pa dobra je Džuli, onako prpošna.nina williams » wrote: Hm, dobro sad neam ja baš sluha, al...meni je Džuli super bila.![]()
I Rok mi bejbi.![]()
Ustvari i Marija je meni dobra, al mi nije izbor pjesme za državu dobar.
Dobro, dobro, rekla sam da neam sluha.
Znam znam ... sad ću se sjetit .... ček .... nešto sa p gotovo sam siguranZekoslawa » wrote: Ma nije, jebate, ima još nešto, bili su me svojedobno naučili. Ima dakle bela i to drugo, nikakva prasad.
Mislim da nije.Karl Jozef » wrote: Znam znam ... sad ću se sjetit .... ček .... nešto sa p gotovo sam siguran
Ima ti hrpa toga što se s tim kartama može igrat. Ustvari, može se igrat sve što i s običnim kartama kad se igra s trijestdvi karte.Zekoslawa » wrote: Ma nije, jebate, ima još nešto, bili su me svojedobno naučili. Ima dakle bela i to drugo, nikakva prasad.
Ne bih htio biti grub,jednokratni klon » wrote:I da čovjek ne smrdi nakon dva dana nepranja.
A kad ne znam, ne sjećam se ničega.nina williams » wrote: Ima ti hrpa toga što se s tim kartama može igrat. Ustvari, može se igrat sve što i s običnim kartama kad se igra s trijestdvi karte.
Preciziraj malo, napiši koje pravilo il štogod...vako je teško nabadat.
Karl Jozef » wrote: Ne bih htio biti grub,ali ja se slažem s ovime.
Ja bih se usudio reći da ako se u nedjelju operem da u utorak ne smrdim nešto posebno
De bar reci jel igra za kikiće il odrasle?Zekoslawa » wrote: A kad ne znam, ne sjećam se ničega.
Aj vi nabrajajte, ali da bude nešto šta ja ne znam i šta u Dalmaciji nije popularno, pa ću ja reći stop.
ŠnapsZekoslawa » wrote: A kad ne znam, ne sjećam se ničega.
Aj vi nabrajajte, ali da bude nešto šta ja ne znam i šta u Dalmaciji nije popularno, pa ću ja reći stop.
Nekako sam i mislila da ćeš se ti složiti.Karl Jozef » wrote: Ne bih htio biti grub,ali ja se slažem s ovime.
Ja bih se usudio reći da ako se u nedjelju operem da u utorak ne smrdim nešto posebno
Eto!Karl Jozef wrote: Šnaps![]()
Zar bih ja Ofcu pitala da se igramo igara za klince?nina williams » wrote: De bar reci jel igra za kikiće il odrasle?
Ja nisam tu, ja nisam tu, ja nisam tu. Ja sam dnevni čovjek, ja sam... glupa.Tea Tree wrote:![]()
Došla sam prije 3! Uhvatila sam te, jednokratni klonu!
A, i vas ostale!
Šta je! Šta briškuljate? Mislite da vas ne vidim?![]()
Pa ako voziš biciklo ili šetaš nekoliko kilometara smrdiš odmah, ipak recimo ako sjedneš na tramvaj odvezeš se pola sata budeš negdje i vratiš se, nekako mislim da ne.jednokratni klon » wrote: Ne smrde ako su tri dana bili doma. Ili bar podnošljivo zaudaraju. Ali ako su tri dana bili vani, oooo dakako da smrde.
Što čuje se, tako dalekoNekako sam i mislila da ćeš se ti složiti.Nisam sigurna zašto, neki detektor.
Ali, ali, kako ti uopće znaš smrdiš li nakon par dana nepranja? Molim te, reci da je to bilo jednom zato što si imao nogu u gipsu ili ti je pukla vodovodna cijev.Karl Jozef » wrote: Pa nisam ja kriv šećeru što ne smrdim
Ajeboteja, pa šnaps je skoro isti ko trešeta i bela, đe si tu uspila omanut?Zekoslawa » wrote: Eto!
Well, čulo bi se.Karl Jozef » wrote: Da sam znao daš se razvodit ne bi ti reko
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests