Koliko kužim tekst da za glazbu nisam siguran ali znam da je dala intervju gdje je rekla ako ide onda ide skroz ona e sad ne kužim zašto su joj to dali.nina williams » wrote:Alaj je to ona pisala?
Drugi summit Nesvrstanih
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Eve ti pa se informiraj o tim divotama: http://www.tportal.hr/showtime/glazba/1 ... -Nebo.htmlZekoslawa » wrote:
Šta, ta Eurovizija još postoji?Di, šta, kako se to zove, da i ja vidim što šaljemo u bijeli svijet?
I nauči bele kartat, briškula je prejednostavna.
Ajde, bolje je.Zekoslawa » wrote: Bit će bolje drugi put, srce, naučit će ti što je što. Eto, jel tako bolje?
Uopće ne kapiram još uvijek sve karte. Ta imena su prekomplicirana za mene. Pamtim top, koplje, elipsa ali ih i mješam. Stvarno karte za izgubit vid. Sve plavo i crveno.Špade, baštone, kupe, dinari, šta tu nije jasno?Jeba te žir i kupus.
Ninu B. s pjesmom ... NeboŠta, ta Eurovizija još postoji?Di, šta, kako se to zove, da i ja vidim što šaljemo u bijeli svijet?
- nina williams
Ma ja.Karl Jozef » wrote: Koliko kužim tekst da za glazbu nisam siguran ali znam da je dala intervju gdje je rekla ako ide onda ide skroz ona e sad ne kužim zašto su joj to dali.
Ibis redibis numquam peribis in bello...iliti u jednom geografsko-političkom prijevodu sa starojužnobalkanskog preko staroapeninskog na suvremeni sjevernobalkanski...jebem te u zarez.
Ništa te ne razumim, jebogaja.
Mene malo sram.nina williams » wrote: Eve ti pa se informiraj o tim divotama: http://www.tportal.hr/showtime/glazba/1 ... -Nebo.html
I nauči bele kartat, briškula je prejednostavna.Aj, trešeta je OK.
A jel ovu vjenčanicu posudila od Doris Dragović? Pari mi ona njezina kad je revala Mariju Magdalenu na Eurosongu.
Ah, Nina uobičajeno poučna, duboka i životna. Sjeti me to na situaciju kad su je opljačkali pa je lopovima poručila "Nek im bude kao meni".
Ma znala sam davnu tu belu i ono još nešto drugo. Budem naučila, pa da možemo pod stare dane kartati uz kavu i čajne kolutiće.
Da karte izgledaju raspoznatljivo bila bi.nina williams » wrote: I nauči bele kartat, briškula je prejednostavna. Aj, trešeta je OK.
Napisala je sama tekst a za glazbu nisam sigurannina williams » wrote: Ništa te ne razumim, jebogaja.
Top?Karl Jozef » wrote: Uopće ne kapiram još uvijek sve karte. Ta imena su prekomplicirana za mene. Pamtim top, koplje, elipsa ali ih i mješam. Stvarno karte za izgubit vid. Sve plavo i crveno.što nema dole malo žutog, zelenog ... nešto
Tako je šećeru, nemoj da se patim s ovim vježbama za daltonisteZekoslawa » wrote: Ma znala sam davnu tu belu i ono još nešto drugo. Budem naučila, pa da možemo pod stare dane kartati uz kavu i čajne kolutiće.
- nina williams
Zekoslawa » wrote: Mene malo sram.![]()
A jel ovu vjenčanicu posudila od Doris Dragović? Pari mi ona njezina kad je revala Mariju Magdalenu na Eurosongu.![]()
Ah, Nina uobičajeno poučna, duboka i životna. Sjeti me to na situaciju kad su je opljačkali pa je lopovima poručila "Nek im bude kao meni".Evo, i ova bi mogla poslužiti za te svrhe.
Inače, piše na početku spota - ona je autor teksta i glazbe (što je prilično očito iz priloženoga, nažalost).
Ma znala sam davnu tu belu i ono još nešto drugo. Budem naučila, pa da možemo pod stare dane kartati uz kavu i čajne kolutiće.
Ajmeee, to nam je bio jedan od boljih pogodaka.
Miii Hrvati!!!
Još smo super tad i prošli, bit će da su svi neonacisti za nas glasali.
Može, srce, sve za tebe i tvoje okice.Karl Jozef » wrote: Tako je šećeru, nemoj da se patim s ovim vježbama za daltoniste
A kako se zove ono drugo što se može igrati s kupusima?
- nina williams
A eto...bistri se.Karl Jozef » wrote: Napisala je sama tekst a za glazbu nisam siguran.... jasnije ?
E, sjećate li se vi Džuuuuuli?
- nina williams
Fanat od kupa.
Vrijedi se prisjetiti... Difno!nina williams » wrote:![]()
Ajmeee, to nam je bio jedan od boljih pogodaka.Poslali smo na Euroviziju u Izrael pjesmu s nazivom Marija Magdalena.
![]()
Miii Hrvati!!!![]()
Još smo super tad i prošli, bit će da su svi neonacisti za nas glasali.
Ofco, to su kupe, pobogu! Ja u kupe, on u špade.
A Rock me, baby? Ne, ne, moj je favorit Neka mi ne svane.nina williams » wrote: A eto...bistri se.![]()
E, sjećate li se vi Džuuuuuli?Ajme što je to pjesma bila. Uf!
Pa pobjedila jeZekoslawa » wrote: A Rock me, baby?
Moj favorit je .... moja štiklaNe, ne, moj je favorit Neka mi ne svane.![]()
Jes' ti pitala koja se još igra može igrat s normalnim kartama ? Ako da ja sam rekao prašićiZekoslawa » wrote:
Igra se ne znam točno kako, ali znam da se može igrati
- nina williams
Hm, dobro sad neam ja baš sluha, al...meni je Džuli super bila.Zekoslawa » wrote: A Rock me, baby? Ne, ne, moj je favorit Neka mi ne svane.
I Rok mi bejbi.
Ustvari i Marija je meni dobra, al mi nije izbor pjesme za državu dobar.
Dobro, dobro, rekla sam da neam sluha.
Pa ona je bila židovka što ne ?nina williams » wrote: Ustvari i Marija je meni dobra, al mi nije izbor pjesme za državu dobar.
Loše bi bilo da su poslali nešto o Juri ili Bobanu
- nina williams
Ma pusti Danijelu, Danijela gledaj. 
Ma nije, jebate, ima još nešto, bili su me svojedobno naučili. Ima dakle bela i to drugo, nikakva prasad.Karl Jozef » wrote: Jes' ti pitala koja se još igra može igrat s normalnim kartama ? Ako da ja sam rekao prašići
Igra se ne znam točno kako, ali znam da se može igrati
-
- Information
-