Nisi li ti vjetrenjačajednokratni klon » wrote: Nije li Don Quijote hrabar?
Drugi summit Nesvrstanih
Nego, a što ćemo kad dođemo do one epizode kad D. Q. napadne stado ovaca?Karl Jozef » wrote: Nisi li ti vjetrenjača
-
jednokratni klon
Poše, ex, pa razgovor s tobom ima smisla koliko jurišanje na vjetrenjače.
-
jednokratni klon
Poše, razgovor sa supružnicima uvijek ovako završi.Zekoslawa » wrote: Poše, ex, pa razgovor s tobom ima smisla koliko jurišanje na vjetrenjače.
Auu, pa ne znam. Možda stajat sastrane iZekoslawa » wrote: Nego, a što ćemo kad dođemo do one epizode kad D. Q. napadne stado ovaca?
Ponekad je smisao u besmislujednokratni klon wrote: Ovo nema smisla.![]()
-
jednokratni klon
Već su ga otkrili. Sjećam ga se po njima.
Ne znam, ja samo nagađam. Ili je mislio to ili imaš dugačke ruke.
-
jednokratni klon
Evo, ovaj srameći je ljepši, poklanjam ga Ofci i tebi u znak mira.

Awwwwich! A nu ga šta je smišan!
Ofco, oćemo ga usvojit? Pliz, pliz, pliz...
Ti si najbolja ofca na svijetu! :baca mu se oko vrata:Karl Jozef » wrote: A ono, može. Kako ćemo ga zvati?
A ne znam... Oliver mu pristaje.
Teo, jesi pitala mačke bi li se registrirale kad prija neće?
Oukej, uopće mi se ne sviđa to što nam je svako malo ovdje prigodna ova pjesma. Kad malo razmislim, previše ovdje ima dječurlije. Ofco, ti se brini za njega, ja ću samo tu i tamo doći štipati za obraščiće rumene i squeezati kad me puknu majčinski osjećaji. A to je rijetko.
Oliver je fin momak, šta.
Ma doći će prija, jebat ću joj sve po spisku!Zekoslawa » wrote: Teo, jesi pitala mačke bi li se registrirale kad prija neće?
Oš joj doći na vrata ko Blanka Vlašić ako ne kupiš Studenu?Tea Tree » wrote: Ma doći će prija, jebat ću joj sve po spisku!
Nisam to vidjela, ali, mogla bi ona doći meni na vrata da joj jebem sve po spisku. Onako, pokajnički.Zekoslawa » wrote: Oš joj doći na vrata ko Blanka Vlašić ako ne kupiš Studenu?
A šta ćuZekoslawa » wrote: Oukej, uopće mi se ne sviđa to što nam je svako malo ovdje prigodna ova pjesma. Kad malo razmislim, previše ovdje ima dječurlije. Ofco, ti se brini za njega, ja ću samo tu i tamo doći štipati za obraščiće rumene i squeezati kad me puknu majčinski osjećaji. A to je rijetko.
prvih nekoliko sekundi
Si ti sigurnaOliver je fin momak, šta.
:ne sjeća se: ?Tea Tree » wrote: Neee, ne, ne, ne. Na ovu pjesmu ja imam posebna prava za sprdanje.
Jebate, kad se sjetim da su prikupljale pare za reklamiranje... Pa šta nije jednostavnije reći "doću ti na vrata ako se ne registriraš"? Ili pak "Jebaćuti sve po spisku, registriraj se!" Treba pitati Zea može li to stajati uz gumb za registraciju, definitivno.Tea Tree » wrote: Nisam to vidjela, ali, mogla bi ona doći meni na vrata da joj jebem sve po spisku. Onako, pokajnički.
-
jednokratni klon
I ovog smajlića da priložimo uz registraciju.
- još bi bilo super da izgovara- registriraj se.
-
- Information
-