A šta to nije postavljeno odmah pri registraciji?Karl Jozef wrote: Smijemo li je pitati da li voli parizer?![]()
![]()
Oh, smajlićavo moje.Karl Jozef » wrote: Opet radim greške. Ček da pokušam ponovno
Ti šećeru ne možeš meni nikako skinut smajlića
A šta to nije postavljeno odmah pri registraciji?Karl Jozef wrote: Smijemo li je pitati da li voli parizer?![]()
![]()
Oh, smajlićavo moje.Karl Jozef » wrote: Opet radim greške. Ček da pokušam ponovno
Ti šećeru ne možeš meni nikako skinut smajlića
To ti je glavno.
JaštaZekoslawa » wrote: Ti ćeš biti na mojoj strani kad se počupamo, zar ne, srce?
A onoOh, sve bi dao za jedan moj cerek.

Aha, zato sam ja morao čekati par danaZekoslawa wrote: A šta to nije postavljeno odmah pri registraciji?
Oh, smajlićavo moje.![]()

Ma je, a gdje joj može biti ugodnije nego u našem malom haremu? Znam ja biti jako mila i ljubazna. Eno, pitaju Ofcu, on će ti reći. Pitaj! Ali eto, neću ni ja tu da nam se dovodi bilo šta, jel. A ako što i valja, oću da zna što je čeka. Što je ne ubije, ojačat će je. Ali ako dođe i kad dođe, onda ćemo je fino dočekati. Dok ne dođe, ko je jebe, olajavamo naslijepo.jednokratni klon » wrote: Ajme, Zec, dereš večeras.Jadna žena, prepast će se u po registracije i zbrisat.
![]()
Zezam se, neka, neka se odma vidi na čemu je čovjek s nama.
Joj, vidi ga kako je mio. :dlaga, dlaga ofca:Karl Jozef » wrote: A ono
Pa, kontrola kvalitete, bogati. Zato si sad ovako upotrebljiv i difan.Zekoslawa wrote: Aha, zato sam ja morao čekati par dana
Ajme, nu ga opet.
Zekoslawa » wrote: Ma je, a gdje joj može biti ugodnije nego u našem malom haremu?
Znam ja biti jako mila i ljubazna. Eno, pitaju Ofcu, on će ti reći. Pitaj!
E, tako je, neka se čeliči!Ali eto, neću ni ja tu da nam se dovodi bilo šta, jel. A ako što i valja, oću da zna što je čeka. Što je ne ubije, ojačat će je. Ali ako dođe i kad dođe, onda ćemo je fino dočekati. Dok ne dođe, ko je jebe, olajavamo naslijepo.
Tea Tree wrote:![]()

Al u haremu je ekipa.jednokratni klon » wrote: Skype je sigurniji.![]()
Oh, pa nesuvislost je naš brend.Ofca je prestidljiva da suvislo odgovori na to.![]()
![]()
I kurva od kurve, štono bi rekla moja susjeda.Tea Tree » wrote:Prije mi nema na skypeu. Sjetila sam se da je rekla da danas ide u nekakve goste, nešto tako.
Ali, vidim da se nije ni registrirala.![]()
Napisala sam joj na skype da je kurva.
Exactly!Zekoslawa » wrote: Al u haremu je ekipa.![]()
Ne može biti istinitije.Oh, pa nesuvislost je naš brend.![]()
To je za njegovo dobro.Prestanite mlatiti ofcu, vas dvije.
A dobro onda.Zekoslawa » wrote: Pa, kontrola kvalitete, bogati. Zato si sad ovako upotrebljiv i difan.
jednokratni klon wrote: Ofca je prestidljiva da suvislo odgovori na to.![]()
![]()
Zekoslawa wrote: Prestanite mlatiti ofcu, vas dvije.![]()
Znači ipak voli parizerTea Tree » wrote: Napisala sam joj na skype da je kurva.
Pa to je trebalo biti TrkeljanjeSjetila sam se da je rekla da danas ide u nekakve goste
Istina.Zekoslawa » wrote: Al u haremu je ekipa.![]()
Bar ga ima tko utješit.Prestanite mlatiti ofcu, vas dvije.
Pa, najdraža mi je knjiga Don Quijote kad smo već kod kljusadi.
Ofca je Sancho ili kljuse?Zekoslawa » wrote:Pa, najdraža mi je knjiga Don Quijote kad smo već kod kljusadi.
Ofca je... Moj Vitez tužna lika. Ili možda Crvenih obraza.
Ti oš reć da sam ružanZekoslawa » wrote: Ofca je... Moj Vitez tužna lika.
Indijanac ili je to od kakave puse. Ne kužim se ja u gramatikuIli možda Crvenih obraza.
Uff, kad ovo sad pročitam, ispada k'o da mi je 70.
Nije li Don Quijote hrabar?Karl Jozef » wrote: Pa prije Don Quijote
Awww.Zekoslawa wrote: Ofca je... Moj Vitez tužna lika. Ili možda Crvenih obraza.![]()
De, šuti, Don Quijote, ja sam tvoja neprispodobiva krasotica Dulcinea del Toboso, a ona smrdi.
Ne znam, da nisi Polančec?Indijanac ili je to od kakave puse. Ne kužim se ja u gramatiku
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], PetalBot, SemrushBot and 0 guests