Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
vrrrlet

Post 15 Mar 2012, 11:03

Tupelo » wrote:Morti :lux: :lux:
Četaj s nama, bit će ti odmah bolje. :o

Poše, koji si ti samaritanac. :hekla:
Znaaam. :cerek: Majka me tako odgojila. :raspa:

dejzi » wrote:Jučer mi je proslijeđen najtreši mail u povijesti.
Dobro, nije samo treši, i odvratno je patološki posesivan i manipulatorski i svašt.

Šteta što je privatan, inače bih cijelom svijetu poslala. Kako da to riješim? :crying:
Penisić? Penisićeva majka?

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
dejzi

Post 15 Mar 2012, 11:10

Nije moj penisić. :S
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
vrrrlet

Post 15 Mar 2012, 11:13

dejzi » wrote:Nije moj penisić. :S
Što te onda boli penis?
Pješčana

Post 15 Mar 2012, 12:31

bila sam kod ginekologa. puna čekaonica. nakon nekog vremena oslobodi se mjesto u ćoškiću i ja sjednem na klupu i krenem čitati, ponesla sam si knjigu. pored mene trudnica i valjda otac njenog djeteta. i u čekaonici prepunoj ljudi, buduća majka pored mene vadi mob i krene pričat.
ok, ja kužim da nismo svi ko ja koja stišam mob u ordinaciji i ne vodim privatne razgovore u uredu ni na kavama, jer mi to nije ok, ali ova do mene je krenula o svemu, dva razgovora svaki 10 minuta. o sebi, di ju žulja, di beba lupa, kako jede, kako je benzin skup, da je gužva u čekaonici, a svaku svoju misao završila bi vlastitim iritantnim smijehom hihihi .drugi razgovor je bio isti, samo s drugim sugovornikom. negdje u tom trenu se njen partner digao i rekao da mora ić malo prošetat.
možda me iritiralo što govori tepajući zagorski. vjerujte mi, to je grozna kombinacija.
ja sam vjerojatno imala Sereš : ne mogu vjerovati: izraz, jer sam izvadila slušalice i mob i pustila si muziku i nastavila čitati malo uspješnije knjigu.
ok, ja jesam malo razdražljiva zadnjih par dana, ali došlo mi je da ju zamolim da se udalji.

osim toga, saznala sam da se jednom godišnje smije na Papu državno, i jedva me pustio jer bi po slovu zakonu smejla tek idući mjesec.
uzv se smije svake dvije godine.
vidim da je država postala stroga na pravom mjestu.
sad idem doručkovati.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nica

Post 15 Mar 2012, 12:39

Ajvi :rofl:

Hoću i ja mail. :cheer:

Pješčana, čekaonice su koma. :D Ja kod svoje izgubim cijeli dan jer je uvijek prepuno ljudi, žena ima totalno previše pacijenata. Ali super je doktorica pa mi nije žao i ne pada mi na pamet mijenjati ju.
Groupie :cerek:
kuki

Post 15 Mar 2012, 12:48

Pješčana » wrote: ok, ja kužim da nismo svi ko ja koja stišam mob u ordinaciji i ne vodim privatne razgovore u uredu ni na kavama, jer mi to nije ok,
Ja bih s tobom čekala u čekaoni. :love:
osim toga, saznala sam da se jednom godišnje smije na Papu državno, i jedva me pustio jer bi po slovu zakonu smejla tek idući mjesec.
Oni su bolesni. :(
vrrrlet

Post 15 Mar 2012, 12:48

Pješčana » wrote: osim toga, saznala sam da se jednom godišnje smije na Papu državno, i jedva me pustio jer bi po slovu zakonu smejla tek idući mjesec.
A kaj bi ti? Svake dvije godine bi imala novi rak? Ne-može. Ako imaš rak i ideš na ultrazvuk, slijedeći rak smiješ dobiti tek za dvije godine. Ako hoćeš više rakova, plati si ih sama.
Pješčana

Post 15 Mar 2012, 12:52

vrrrlet » wrote:
A kaj bi ti? Svake dvije godine bi imala novi rak? Ne-može. Ako imaš rak i ideš na ultrazvuk, slijedeći rak smiješ dobiti tek za dvije godine. Ako hoćeš više rakova, plati si ih sama.
lijepo od tebe što mi želiš samo jedan rak :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 15 Mar 2012, 13:04

Samo jednom godišnje? :eek: O. poše, još i to. Kao da nije dovoljno loše što se nalaz čeka i po 6 mjeseci.

I šta je ovo s Trkeljom danas? Spor je ko proliv na uzbrdici.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
ombia

Post 15 Mar 2012, 13:05

Pješčana » wrote:bila sam kod ginekologa. puna čekaonica. nakon nekog vremena oslobodi se mjesto u ćoškiću i ja sjednem na klupu i krenem čitati, ponesla sam si knjigu. pored mene trudnica i valjda otac njenog djeteta. i u čekaonici prepunoj ljudi, buduća majka pored mene vadi mob i krene pričat.
ok, ja kužim da nismo svi ko ja koja stišam mob u ordinaciji i ne vodim privatne razgovore u uredu ni na kavama, jer mi to nije ok, ali ova do mene je krenula o svemu, dva razgovora svaki 10 minuta. o sebi, di ju žulja, di beba lupa, kako jede, kako je benzin skup, da je gužva u čekaonici, a svaku svoju misao završila bi vlastitim iritantnim smijehom hihihi .drugi razgovor je bio isti, samo s drugim sugovornikom. negdje u tom trenu se njen partner digao i rekao da mora ić malo prošetat.
možda me iritiralo što govori tepajući zagorski. vjerujte mi, to je grozna kombinacija.
ja sam vjerojatno imala Sereš : ne mogu vjerovati: izraz, jer sam izvadila slušalice i mob i pustila si muziku i nastavila čitati malo uspješnije knjigu.
ok, ja jesam malo razdražljiva zadnjih par dana, ali došlo mi je da ju zamolim da se udalji.

sad idem doručkovati.
Nema plocice sa zabranom moba u cekaonama doktora?
kuki

Post 15 Mar 2012, 13:05

Pa dobro, koliko bi ti puta išla na papu ako je sve okej? :confused:
Ako nije, možeš na više.
Meni je samo glupo da zajebavaju ako nije prošlo 12 mjeseci, ako jedne godine odem u rujnu a druge u kolovozu, mislim da država ipak neće propast.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 15 Mar 2012, 13:07

Idem 2 puta godišnje zbog obiteljske anamneze. Trenutno češće jer nije sve ok.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 15 Mar 2012, 13:09

i meni ima smisla jednom godišnje obaviti Papu ako je sve ok. ali mi je bezveze ovo zajebavanje s poklapanjem datuma.
što se tiče uzva, ne znam, unutar dvije godine čuda mogu nastati. ne sviđa mi se to.

meni je gin jednom rekao da se Papa treba raditi dvaput godišnje ako nam je stresno razdoblje. jbga, u idućem stresnom počet ću i privatniku izgleda ići.

Ajvi, nadam se da će biti bolje :grli:
Mulica

Post 15 Mar 2012, 14:17

Image

:rofl: :rofl: :rofl:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Beau

Post 15 Mar 2012, 14:48

A kad ukucaš "why are women so..", ponudi ovim redoslijedom: manipulative, pathetic, beautifil, complicated. Al prvo manipulativne i jadne :rofl:
klonka

Post 15 Mar 2012, 19:38

Znam da sam u kurcu, ali ne mogu se prestati smijati ovoj vijesti. :crying: :crying: :crying: :facepalm: :rofl:
gonj špadi
kuki

Post 15 Mar 2012, 19:44

Ja sam se rasplakala sad. :facepalm:
klonka

Post 15 Mar 2012, 20:01

I meni je žao zeke, ali svejedno mi je smiješno. Znam, grozna sam osoba. :o
gonj špadi
kuki

Post 15 Mar 2012, 20:07

Više me muči koji je meni kurac.

Isuse, opet suze.

Nadam se da imam hormonalni poremećaj. :o
Megalodona

Post 15 Mar 2012, 20:28

klonče, zlo, jako zlo :crying:
kad si vizualiziram crtić verziju, onda je presmiješno, kad vizualiziram stvarno, onda sam bliže kukinom sentimentu.
podvojenost je super :daz:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
klonka

Post 15 Mar 2012, 20:40

I ja sam vizualizirala crtić verziju. Onu za odrasle se ne usuđujem. :o
gonj špadi
Megalodona

Post 15 Mar 2012, 20:43

klonka » wrote:I ja sam vizualizirala crtić verziju. Onu za odrasle se ne usuđujem. :o
onda razumijem zašto umireš od smijeha :D
skinut mi je the grey, idem gledat vukove :cerek: :cerek: :cerek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
kuki

Post 15 Mar 2012, 20:50

Okej, sad promijenite temu. :o
Sašenka

Post 15 Mar 2012, 20:52

Pok svima :D Nisam bila u stanju tipkati s vama danas jer sam imala neku obiteljsku krizu pa sam bila u banani cijeli dan.

Uz to, imam mučnine cijeli dan, uopće nisu jutarnje nego cjelodnevne :mama: , danas sam se sama sebe prepala kad sam se vidjela u ogledalu :o

Sad mi je malo bolje, čak sam pojela dva-tri keksa :D
Life is short. Smile while you still have teeth.
klonka

Post 15 Mar 2012, 20:53

Mučnine, mučnine :vidiga:

Zajebava te Mrva. :cerek:
gonj špadi
  • Information