bila sam kod ginekologa. puna čekaonica. nakon nekog vremena oslobodi se mjesto u ćoškiću i ja sjednem na klupu i krenem čitati, ponesla sam si knjigu. pored mene trudnica i valjda otac njenog djeteta. i u čekaonici prepunoj ljudi, buduća majka pored mene vadi mob i krene pričat.
ok, ja kužim da nismo svi ko ja koja stišam mob u ordinaciji i ne vodim privatne razgovore u uredu ni na kavama, jer mi to nije ok, ali ova do mene je krenula o svemu, dva razgovora svaki 10 minuta. o sebi, di ju žulja, di beba lupa, kako jede, kako je benzin skup, da je gužva u čekaonici, a svaku svoju misao završila bi vlastitim iritantnim smijehom hihihi .drugi razgovor je bio isti, samo s drugim sugovornikom. negdje u tom trenu se njen partner digao i rekao da mora ić malo prošetat.
možda me iritiralo što govori tepajući zagorski. vjerujte mi, to je grozna kombinacija.
ja sam vjerojatno imala Sereš : ne mogu vjerovati: izraz, jer sam izvadila slušalice i mob i pustila si muziku i nastavila čitati malo uspješnije knjigu.
ok, ja jesam malo razdražljiva zadnjih par dana, ali došlo mi je da ju zamolim da se udalji.
osim toga, saznala sam da se jednom godišnje smije na Papu državno, i jedva me pustio jer bi po slovu zakonu smejla tek idući mjesec.
uzv se smije svake dvije godine.
vidim da je država postala stroga na pravom mjestu.
sad idem doručkovati.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.