karambol » wrote:
Je, ja bi mog'o rakijicu, ali ne znam kako bi on uzgledao jer guta antidepresive, antibiotike i antiživotike i još neke anti tablete...
I da, uvijek je teško imati sve informacije, gotovo nemoguće, jer nitko ti ne da da mu zaviriš do dna u bunar s emocijama unatoč prijateljstvu.
Sramota je da se muškarac može toliko prepustiti - ničemu. Obitavati ne primjećujući nikakve znakove, a i kad ih primjeti ne zna ih pravilno rastumačiti... Sramota je da žena zna (iako se nada da je izabrala drugačijeg, pametnijeg, osjećajnijeg) kako je on tupav za neke stvari, a i dalje mu govori indirektno, suptilno, nadajući se kako će shvatiti. O, ne, neće, jebiga...
I sad, kada se dogodi takvo otklizavanje, i postoji način da djeca ostanu pošteđena (jer oboje tvrde kako se vole) krivo mi je što nijedno ne može nokautirati svoj ego, barem privremeno.
Ne znam... koliko god volim svoju suprugu - interese djeteta bih uvijek stavio ispred naših.
Onda ne rakijicu. I neka izbaci antidepresive, to je nezdravo, neka puši biljke koje nam je dobri Bog dao za slučajeve radosti i tuge.
Da, tužno je to, dobra riječ, otklizavanje.
S druge strane, ima li smisla glumatati radi djece? Da on nju i dalje ne razumije kao onaj što joj iz očiju čita? Koji zna kakvu će kaku podariti svijetu prije nego je i prdnula?
Oni si imaju mnogo toga za priznati. Ovo će njoj biti seksualna ljaga koju će on kao tašti mužjak uvijek nabadati na nos i peći će ga u besane noći, dok će ležati kraj nje ne usudivši je zagrliti, ne znajući želi li je zagrliti. Zbog djece?
Najmanje što ona može učiniti je da se za svoje kurvanje ispriča djelom. Neka mu izvoli platiti kurvu svaki put kada se ona poseksa sa čitačem misli i kake. Neka odrede dane i redove kada tko brine o djeci, a tko se kurva.
Nakon toga neka počnu s humorom oko te situacije, neka se međusobno izruguju, ali i samoizruguju, ali benevolentno, bez svađa. S vremenom će čitač misli i kake postati dosadan, a naletiti će neki crnac s ogromnom karom (plaćenu kurvu bi sada trebalo promijeniti u crnkinju, to su važni i osjetljivi detalji). Ma kraju će shvatiti da su otpočetka mogli jebati crnce, uživati u životu i skladno odgajati djecu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.