Bajo, nadam se da je sjelo.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
A čuj, racionalizacija ti u nekim situacijama pomaže da se ne utopiš u baruštini grizodušja i krivnje, jbga.Tupelo » wrote:
Savršena nikad nećeš biti, a nije pametno ni postaviti si takav cilj.
Dovoljno je da pokušaš biti najbolja što ti možeš biti, dati najbolje i najviše od sebe.
Zajebat ćemo bezbroj puta. Čak i nas dvije.![]()
![]()
Ali nekako mislim da je važno da zajebe prihvatimo kao zajebe, nešto iz njih naučimo, a ne da posežemo za racionalizacijama.
Jer onako, uistinu jest racionalno biti svjestan da nisi savršen i da ćeš ponekad griješiti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja volim baruštinu grizodušja i krivnje.Morticia » wrote:A čuj, racionalizacija ti u nekim situacijama pomaže da se ne utopiš u baruštini grizodušja i krivnje, jbga.
Pažljivo je održavam i njegujem još od prvog psa kojeg sam nabavila.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Onda ga zavežeš za radijator dok ne shvati. Po zimi shvaćaju vrlo brzo. Ljeti ih je možda bolje zamotati u crnu krpu i ostaviti na suncu.Morticia » wrote:
Pa da, to i kažem.
Objasniti.
Objasniti opet.
Objasniti opet.
I šta onda kad si joj u pola sata doslovno deset puta objasnio i ponudi realne, dobre argumente, a dijete i dalje odmahuje glavicom, govori ne, ne, ne, zašto, zašto, zašto?![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ja bi usporedila psovanje i pušenje. Ok znam da nije isto. Ali kako drugačije objasnit. I jedno i drugo nije "prihvatljivo" i nije "primjer". Onda lijepo objasniš djetetu da to nije u redu, al jebi ga pušiš, psuješ pa nek uči na tvom primjeru kako je to ružno, kako mama to ipak radi, a za nju to baš i nije dobro. Iako je od psovanja manja šteta.
Mislim, nema žutih zubiju, dima u plućima i zavjesama, pasivnih žrtava.....
A čitala sam da su psovke zdrave za našu psihu. Da oslobađaju od stresa.
Jebemu sad sam se sjetila Lastanovića.
Jebemu sad sam se sjetila Lastanovića.
Ovo je točno i to sam i napisala.Morticia » wrote:Jer onako, uistinu jest racionalno biti svjestan da nisi savršen i da ćeš ponekad griješiti.
Racionalno nije isto što i racionalizacija.
Ne želim svoju nesavršenost ili pogrešku opravdavati npr. rečenicom "nije mi ostavila izbora nego da učinim to i to."
Dat ću sve od sebe da zajebima pristupim s "učinila sam to i to jer nisam znala bolje"
Ja nisam psovala do nedavno.
A onda sam provalila "kvragu" i djeca mi se zgrozila. Mala je viknula "haaaaa" razgoračenih očiju i prekrila usta rukama. Sad znam reći "jebote", "jebise", "kurac" i slično, a njima to bude urnebesno smiješno.

Kupila sam punjač jutros!
Sinoć sam sama pokušala popraviti stari, ali nešto je zaiskrilo, na tren se pojavio plamičak i ona pločica u punjaču je pocrnila.
Mislim da to nisam dobro izvela. Nema veze, imam novi. 
Kupila sam punjač jutros!
Groupie :cerek:
Ajmo tračat Klonkinog penisića

Šta brukica, jbmti, pa to je kompliment!
Zato što imam dojam da si smirena, pristojna i jako blaga osoba.
Za mene nedostižno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pošetebe, pa najprije mu treba uskratiti seks i provaliti u komp.
I ovo je jedan moderator ŽUD-a.
Nemaš pojma.
Prvo mu treba na prevaru podvaliti dijete (koje može, a i ne mora biti njegovo, al' tko još brine o takvim sitnicama), natjerat ga da je oženi, a tek onda idu ova tvoja dva koraka.
Amaterko.
Aeklonka » wrote: ŽUD, a?
Budući da znam kolika si - nikako.klonka » wrote:Nemojte mi tračat penisića. Smislite način kako da ga prebijem.
Zamoli nekoga da to učini umjesto tebe.
Ja bih se drage volje ponudila, ali od subotnje vožnje biciklom slušam- najslabija ženica na svijetu, najslabija ženica na svijetu!

On misli da je to baš slatko.

On misli da je to baš slatko.
-
- Information
-