Tko je dno dna? Gospodin Nepoznati koji sabotira fhr?A.P. » wrote:Nisam ni ja do maloprije kad mi je izbacio antivirus da stranica ima trojanca.
Kakvo jebeno dno
Mister(azil)ije! Prvi volumen
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Ili netko tko je vlasnik, admin i brine se o tom forumu, tko ne samo da nema pojma šta se događa, nego to nije u stanju danima otkloniti. A virus je tu zbog reklame s trojancem, ne jer su zli hakeri napali forum.Aurora » wrote:
Tko je dno dna? Gospodin Nepoznati koji sabotira fhr?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ma ne kužim se u viruse. Situacija s virusom je tek zadnjih dva-tri sata, možda malo više.A.P. » wrote:
Ili netko tko je vlasnik, admin i brine se o tom forumu, tko ne samo da nema pojma šta se događa, nego to nije u stanju danima otkloniti. A virus je tu zbog reklame s trojancem, ne jer su zli hakeri napali forum.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Išla sam iz jebenog Explorera da ne odlogiravam dečka s njegovog profila, jako je osjetljiv na to jer se boji da neće znati lozinkukuki » wrote:Ako komp ima adblock, vjerojatno je sve okej.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja imam i AdBlock i NoScript i OS X, uostalom. Samo što ne idem na f.hr.kuki » wrote:Ako komp ima adblock, vjerojatno je sve okej.
Taman sam posljednjih dana mislio da bih se možda i mogao vratiti, a sad ovo… Pa, pričekat ću još malo.
Nije mi izbacilo nikakvu poruku osim nešto za JavuPješčana » wrote: pa ako nisi imala problema, može biti da je problem u međuvremenu riješen.
ako nije, reinstaliranje
Nemam nikakvih problema trenutno.
Mrmlj, morat ću okriviti nećakinju koja nam je u posjetu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp, da si ga pokupila, odmah bi znala.
meni je srušio sve i morala sam ga ručno gasiti, ni shut down nije radio.
sumnjam da se sakrio i ćiri iza nečega. mislim, znam da i to nekad virusi rade, ali ovaj put nas je brdo stradalo isto popodne
meni je srušio sve i morala sam ga ručno gasiti, ni shut down nije radio.
sumnjam da se sakrio i ćiri iza nečega. mislim, znam da i to nekad virusi rade, ali ovaj put nas je brdo stradalo isto popodne
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ček, ti si nakon što nas je toliko prijavilo da smo pokupili virus, išao probati?Lastan » wrote:Wow. Otišao sam otvoriti f.hr i dobio upozorenje da je stranica blokirana based on my security preferences.
Ideš.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa, i meni javlja što i lastanu 
Antiviruse na sunce svi
Kod mene kaspersky.
Antiviruse na sunce svi
Kod mene kaspersky.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Nije istina.Aurora » wrote:
Ma ne kužim se u viruse. Situacija s virusom je tek zadnjih dva-tri sata, možda malo više.
Čika Strile, plaćeni administrator
Željko Anderlon se još nije oglasio. Komp mu je valjda na servisu zbog trojanaca.
Ja nisam uočio ništa čudno osim što se preko Googla ne može na sajt.
Nisam dobio nikakve viruse jer idem preko lokalnog proxya koji filtrira reklame i smeće. A vi koji bi valjda bez kondoma stavili i u tajlandsku kurvu ćete sad naučiti.
Nisam dobio nikakve viruse jer idem preko lokalnog proxya koji filtrira reklame i smeće. A vi koji bi valjda bez kondoma stavili i u tajlandsku kurvu ćete sad naučiti.
Biti i mniti svemiropolisno
baš si nam pokazaoJPK » wrote:Ja nisam uočio ništa čudno osim što se preko Googla ne može na sajt.
Dokaz da se ne razumijem u viruse.ombia » wrote:
Nije nego je par dana kad sam trojanca i pokupila.
A ja gluvpa išla otvarati vlastiti forum jer sam mislila da je to piece of cake.
- Beta ženka
Meni ne samo da je javio da ima trojanca, ja sam išla na "continue anyway".
Chrome nakon toga nije uopće otvarao speed dial normalno, već bi mi se odmah pojavilo da fhr ima malware, vratim back, speed dial se pokaže na sekundu i opet me preusmjeri i javi se ista poruka...
Chrome nakon toga nije uopće otvarao speed dial normalno, već bi mi se odmah pojavilo da fhr ima malware, vratim back, speed dial se pokaže na sekundu i opet me preusmjeri i javi se ista poruka...
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Na Macu sam, vrtim Firefox s NoScriptom, i općenito su šanse da išta zlo pokupim mizerne. AdBlock Plus mi u potpunosti uklanja oglase, tako da nikad ne vidim nijednu od onih pizdarija koje ljudima idu na živce. Ako je, dakle, problem u inficiranom oglasu, siguran sam k’o da jebem sifilitičarku uz kondom debeo dva centimetra. Koji sam navukao do brade.
Obavijest koja meni stiže nema veze s antivirusom. Uostalom, ja i nemam antivirus; samo bi mi još to falilo da mi troši RAM.Almost Rosey » wrote: Ovo. Avast.
To je obavijest koju ti prikaže Firefox (a sličnu vjerojatno ima i Chrome), a zahvaljujući Googleovoj listi opasnih stranica.
moj antivirus je za k**** i samo mi usporava komp (avg, i to free
), a reklame blokirane nemam. al' chrome mi kaze:
Upozorenje: Nešto nije u redu!
www.forum.hr sadrži zlonamjerni softver. Vaše računalo može dobiti virus ako posjetite tu web-lokaciju.
Google je utvrdio da zlonamjerni softver može biti instaliran na vaše računalo ako nastavite. Ako ste prije posjećivali tu web-lokaciju ili ako joj vjerujete, moguće je da su je nedavno ugrozili hakeri. Ne biste trebali nastaviti, pokušajte opet sutra ili idite na neku drugu web.lokaciju.
nek' se *ebu, cicije.
forumski je natjecaj danas ostao uskracen za moju divnu izvrnutu piticu od sljiva i lavande s prhkim tijestom od pira s puno maslaca i mljevenim bademima.
uz pitu je servirano hladno ljubicasto cajasto mlijeko (namakala sam cvjetove sljeza u njemu) koje sam pila cak i ja, laktozno intolerantna. 
a cicije nece popravit'.
Upozorenje: Nešto nije u redu!
www.forum.hr sadrži zlonamjerni softver. Vaše računalo može dobiti virus ako posjetite tu web-lokaciju.
Google je utvrdio da zlonamjerni softver može biti instaliran na vaše računalo ako nastavite. Ako ste prije posjećivali tu web-lokaciju ili ako joj vjerujete, moguće je da su je nedavno ugrozili hakeri. Ne biste trebali nastaviti, pokušajte opet sutra ili idite na neku drugu web.lokaciju.
nek' se *ebu, cicije.
a cicije nece popravit'.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
Almost Rosey
Jest, mislim da je do Chromea. Također imam AdBlock, no u zadnje mi se vrijeme znao prikazati onaj oglas kraj podforuma.Lastan » wrote: Obavijest koja meni stiže nema veze s antivirusom. Uostalom, ja i nemam antivirus; samo bi mi još to falilo da mi troši RAM.
To je obavijest koju ti prikaže Firefox (a sličnu vjerojatno ima i Chrome), a zahvaljujući Googleovoj listi opasnih stranica.
-
- Information
-