Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
Aurora

Post 11 Mar 2012, 19:09

A.P. » wrote:Nisam ni ja do maloprije kad mi je izbacio antivirus da stranica ima trojanca.
Kakvo jebeno dno :facepalm:
Tko je dno dna? Gospodin Nepoznati koji sabotira fhr?

Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
A.P.
Cactus

Post 11 Mar 2012, 19:10

Aurora » wrote:
Tko je dno dna? Gospodin Nepoznati koji sabotira fhr?
Ili netko tko je vlasnik, admin i brine se o tom forumu, tko ne samo da nema pojma šta se događa, nego to nije u stanju danima otkloniti. A virus je tu zbog reklame s trojancem, ne jer su zli hakeri napali forum.
Aurora

Post 11 Mar 2012, 19:12

A.P. » wrote:
Ili netko tko je vlasnik, admin i brine se o tom forumu, tko ne samo da nema pojma šta se događa, nego to nije u stanju danima otkloniti. A virus je tu zbog reklame s trojancem, ne jer su zli hakeri napali forum.
Ma ne kužim se u viruse. Situacija s virusom je tek zadnjih dva-tri sata, možda malo više.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Mar 2012, 19:13

kuki » wrote:Ako komp ima adblock, vjerojatno je sve okej.
Išla sam iz jebenog Explorera da ne odlogiravam dečka s njegovog profila, jako je osjetljiv na to jer se boji da neće znati lozinku :gaah: :facepalm: da, da, znam, ne morate mi ništa govoriti. :kava:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lastan

Post 11 Mar 2012, 19:13

kuki » wrote:Ako komp ima adblock, vjerojatno je sve okej.
Ja imam i AdBlock i NoScript i OS X, uostalom. Samo što ne idem na f.hr. :rofl:
Taman sam posljednjih dana mislio da bih se možda i mogao vratiti, a sad ovo… Pa, pričekat ću još malo.
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Mar 2012, 19:14

Pješčana » wrote: pa ako nisi imala problema, može biti da je problem u međuvremenu riješen.

ako nije, reinstaliranje :D
Nije mi izbacilo nikakvu poruku osim nešto za Javu :misli:

Nemam nikakvih problema trenutno. :ne zna:

Mrmlj, morat ću okriviti nećakinju koja nam je u posjetu. :zubo:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 11 Mar 2012, 19:15

Herp, da si ga pokupila, odmah bi znala.
meni je srušio sve i morala sam ga ručno gasiti, ni shut down nije radio.
sumnjam da se sakrio i ćiri iza nečega. mislim, znam da i to nekad virusi rade, ali ovaj put nas je brdo stradalo isto popodne
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 11 Mar 2012, 19:16

Wow. Otišao sam otvoriti f.hr i dobio upozorenje da je stranica blokirana based on my security preferences.
Ideš. :xlux:
Pješčana

Post 11 Mar 2012, 19:17

Lastan » wrote:Wow. Otišao sam otvoriti f.hr i dobio upozorenje da je stranica blokirana based on my security preferences.
Ideš. :xlux:
ček, ti si nakon što nas je toliko prijavilo da smo pokupili virus, išao probati?

:rofl:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A.P.
Cactus

Post 11 Mar 2012, 19:29

Pa, i meni javlja što i lastanu :misli:
Antiviruse na sunce svi :o
Kod mene kaspersky.
Almost Rosey

Post 11 Mar 2012, 19:36

A.P. » wrote:Pa, i meni javlja što i lastanu :misli:
Ovo. Avast.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 11 Mar 2012, 19:42

nemam nikakav antivirus :xlux:
Pješčana

Post 11 Mar 2012, 19:43

ne mogu se sjetiti kako se zove :facepalm:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 11 Mar 2012, 19:44

Pješčana » wrote:ne mogu se sjetiti kako se zove :facepalm:
Možda Matija :xlux: ili Petar ? :rofl:
kuki

Post 11 Mar 2012, 19:45

Aurora » wrote:
Ma ne kužim se u viruse. Situacija s virusom je tek zadnjih dva-tri sata, možda malo više.
Nije istina. :raspa: Nica je 8.3. napisala da su vlasnik i tehnički admini obaviješteni o problemu. Koji je postojao i tada. :D

Čika Strile, plaćeni administrator :S , oglasio se prije Nice, da bi nam rekao da on osobno nema nikakvih problema. :cerek:

Željko Anderlon se još nije oglasio. Komp mu je valjda na servisu zbog trojanaca. :o
JPK

Post 11 Mar 2012, 20:10

Ja nisam uočio ništa čudno osim što se preko Googla ne može na sajt.
Nisam dobio nikakve viruse jer idem preko lokalnog proxya koji filtrira reklame i smeće. A vi koji bi valjda bez kondoma stavili i u tajlandsku kurvu ćete sad naučiti. :vidiga:
Biti i mniti svemiropolisno
Pješčana

Post 11 Mar 2012, 20:24

JPK » wrote:Ja nisam uočio ništa čudno osim što se preko Googla ne može na sajt.
Nisam dobio nikakve viruse jer idem preko lokalnog proxya koji filtrira reklame i smeće. A vi koji bi valjda bez kondoma stavili i u tajlandsku kurvu ćete sad naučiti. :vidiga:
baš si nam pokazao :kava:
ombia

Post 11 Mar 2012, 20:24

Aurora » wrote:
Nije nego je par dana kad sam trojanca i pokupila.
Aurora

Post 11 Mar 2012, 20:35

ombia » wrote:
Nije nego je par dana kad sam trojanca i pokupila.
Dokaz da se ne razumijem u viruse.

A ja gluvpa išla otvarati vlastiti forum jer sam mislila da je to piece of cake. :rofl:
Almost Rosey

Post 11 Mar 2012, 20:41

Kardašijani.

:ne zna:
Beta ženka

Post 11 Mar 2012, 20:42

Meni ne samo da je javio da ima trojanca, ja sam išla na "continue anyway".
Chrome nakon toga nije uopće otvarao speed dial normalno, već bi mi se odmah pojavilo da fhr ima malware, vratim back, speed dial se pokaže na sekundu i opet me preusmjeri i javi se ista poruka... :facepalm:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Lastan

Post 11 Mar 2012, 23:02

Pješčana » wrote: ček, ti si nakon što nas je toliko prijavilo da smo pokupili virus, išao probati?

:rofl:
Na Macu sam, vrtim Firefox s NoScriptom, i općenito su šanse da išta zlo pokupim mizerne. AdBlock Plus mi u potpunosti uklanja oglase, tako da nikad ne vidim nijednu od onih pizdarija koje ljudima idu na živce. Ako je, dakle, problem u inficiranom oglasu, siguran sam k’o da jebem sifilitičarku uz kondom debeo dva centimetra. Koji sam navukao do brade. :kava:
Lastan

Post 11 Mar 2012, 23:04

Almost Rosey » wrote: Ovo. Avast.
Obavijest koja meni stiže nema veze s antivirusom. Uostalom, ja i nemam antivirus; samo bi mi još to falilo da mi troši RAM. :D
To je obavijest koju ti prikaže Firefox (a sličnu vjerojatno ima i Chrome), a zahvaljujući Googleovoj listi opasnih stranica.
*jezebel*

Post 11 Mar 2012, 23:15

moj antivirus je za k**** i samo mi usporava komp (avg, i to free :facepalm:), a reklame blokirane nemam. al' chrome mi kaze:

Upozorenje: Nešto nije u redu!
www.forum.hr sadrži zlonamjerni softver. Vaše računalo može dobiti virus ako posjetite tu web-lokaciju.
Google je utvrdio da zlonamjerni softver može biti instaliran na vaše računalo ako nastavite. Ako ste prije posjećivali tu web-lokaciju ili ako joj vjerujete, moguće je da su je nedavno ugrozili hakeri. Ne biste trebali nastaviti, pokušajte opet sutra ili idite na neku drugu web.lokaciju.

nek' se *ebu, cicije. :durica: forumski je natjecaj danas ostao uskracen za moju divnu izvrnutu piticu od sljiva i lavande s prhkim tijestom od pira s puno maslaca i mljevenim bademima. :raspa: uz pitu je servirano hladno ljubicasto cajasto mlijeko (namakala sam cvjetove sljeza u njemu) koje sam pila cak i ja, laktozno intolerantna. :cerek:
a cicije nece popravit'. :kava:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Almost Rosey

Post 11 Mar 2012, 23:20

Lastan » wrote: Obavijest koja meni stiže nema veze s antivirusom. Uostalom, ja i nemam antivirus; samo bi mi još to falilo da mi troši RAM. :D
To je obavijest koju ti prikaže Firefox (a sličnu vjerojatno ima i Chrome), a zahvaljujući Googleovoj listi opasnih stranica.
Jest, mislim da je do Chromea. Također imam AdBlock, no u zadnje mi se vrijeme znao prikazati onaj oglas kraj podforuma.
  • Information